Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Yüzüklerin Efendisi’nin yazarı J.R.R.Tolkien’ın ölümünden 34 yıl sonra yeni bir kitabı çıkıyor. The Children of Hurin (Hurin’in Çocukları) adlı yeni cilt Tolkien’ın 1918′de yazmaya başladığı tamamlanmamış taslaklardan oluşuyor. Oğlu Christopher Tolkien babasının bu yarım kalan hikayesini tamamlamak için tam 30 yılını harcamış ve bu tamamlama işini babası tarafından kaleme alınmış notlara dayanarak yapmış.

The Children of Hurin’deki hikaye The Lord of the Rings’den çok daha önceki bir zamanda geçmekte, Orta Dünya’da Hobbitlerin dolaşmaya başlamasından bile öncesinde. Bu dönemde en büyük düşman hala düşmüş bir Vala olan Morgoth’dur ve Sauron onun sadece komutanıdır. Hurin adlı bir insanın Morgoth’un şeytani güçlerine karşı koyması ve ailesinin trajik kaderi ile oğlu Türin Turambar’ın kayıp dünya Beleriand’daki yolculuğunu anlatan romantik bir kahramanlık öyküsü.
                                                                (Alıntıdır.)

Daha türkçeye çevrilmemiş olan kitabı türkiyede ithaki yayıncılık piyasaya sürücekmiş.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

BU kitabı merakla ve ilgi ile bekliyorum....umarım çabuk çıkar ve bizde bir an önce kitaba kavuşuruz.çok merak ediyorum

Üye

Ya iide silmarillionda bu konu zaten işlenmiyomu ben okudum.Bunda daha detyalı bi şekilde başka bi karakteremi yöneliniyoki?Melkor-Morgoth silmarillionun sonunda ölür ve güç yüzklerine dairdede sauronla yapılan savaşlar ve yüzüklerin hikayeleri anlatılır diye biliyorum(bunu okumadım gerçi)Biraz karışık bi mesajmı oldu ne  Razz  roll

Üye

Hmm bulsam iyi olur yaa ben silmarillionu yeni okudum şu günlerde bulamıyordum çünkü kimsede Very Happy güç yüzüklerine dairi okuyayım bunu ya satın alırım yada bakarım kütüphaneye artık

Üye

İngilizce okumam heralde kitap okuyacak kadar iyi seviyede değilim.Biraz daha ilerleteyim bakarız

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri