Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» MASABAŞI
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Arkadaşlar bu oyunda bir üstteki arkadaşa iftira atıyoruz.

Eğlence amaçlı açtık bu konuyu aman arkadaşlar sınırları aşmayalım
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Eğlence için açmış-mış...

Resmen aramıza fitne sokmaya, bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor ''yukarıdaki arkadaş'' dikkate almayın wink
Üye
Üye

K3SM3K3S kendisi aslında FBI nın ajanı.Ama ajanlıktan anlamaz bi kere bana güneş gözlüğünü nereye takacam diye sordu Very Happy
Üye
Üye

Mascherano ben sana iftira atmıştım yukarıda  
Üye
Üye

SAPTIRILMIŞ DİLEKLER OYUNUnda bunları yapabiliriz bence fazla oyun olması hoş değil fantastik edebiyata pek uymuyor sanırsam bakalım yöneticiler ne diyicekler bu konuda ?

Ama madem fantastik bir forumdayız hayalgücümüzü aktarıcağımız beyin atraksiyonları olması güzel Very Happy
Üye
Üye

Bence de bu oyuna gerek yok.Yani diğerine baya benziyor.Zaten forumca oynadığımız bir oyun varken bir başkasına pek gerek yok diye düşünüyorum...
Üye
Üye

Alıntı:

ya arkadaşlar bişiy sorcam?bana kaç zamandır arkadaşlarım senle bir oyun oynayacağız zamanımız olunca diyor.ee güzel ne hakkında diyorum,oyununda amacı bu deniliyor!nasıl oynanacak diyorum başlamadan söylenemez amaç oyunun amacını bulmaktır ve sadece bir kez aynı kişiyle oynanabilir deniyor.bulmak için oyunun yapıldığı kişi sorularmı ne soruyormuş bunu duyan bilen daha önce rastlayan?olay nedir?lutfen!merak ediyorum bulamadım!oynamaya imkanımda olmadı ki!
Üye
Üye

oyunu aslında arkadasların cok güzel acıklamışlar Twisted Evil oyuna baslamadan daha fazla bilgi edinmeye calışma bence tadı kalmaz.Ve bir tavsiye piskopata bağlamak istemiyosan iyi tanıdıklarınla oyna

Üye

öğrendim ve foruma kattım ama neyseki ortadaki ebe olmadan(ebede ne garip laftır ya)oyunu öğrenmiş oldum birden fazla bilmeyen vardı.bilmeyen diğerlerine gidin butun gece başka yerde takılın denmeyeceginden mecburen oyunu direk öğrendim.ama suan dusunuyorum keske ortadaki olsaydım. Confused
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> OYUN ÇEŞİTLEMELERİ -> MASABAŞI

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri