Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2
» FANTASTİK HABERLER
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Eldir yazmış:
† Aslında belki de insanlara hayatın neredeyse bir hiç olduğunu daha güzel nasıl anlatabilirdi ki sanatçı ;eğer amacı bunu göstermek ise..! †

Sanat derken?

Üye

aslında fantastik kurguyu ve onunla alakalı herşeyi sevdiğimi sanırdım ama ben bu kilise olayını hayli tüyler ürpertici buldum. yok hayır yapan adam açısından değil. sonuçta her zamanda ve her toplumda bu çeşit sosyopatlıklar görülebilir. ben o kiliseyi ziyaret eden milyonları düşününce ürperiyorum. bu kemikleri kullanıp dekorasyon malzemesi yapmak berbat olabilir ama ben insanların orayı gezip aylak'ın da belirttiği gibi zamanında bir zamanlar bu dünyada yaşamış olan bu insanların kemiklerini zevk alarak izlemelerini biraz daha iğrenç buluyorum açıkçası. bu arada selam safir. mail için teşekkürler. anca okumaya vakit bulabildim...Smile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> FANTASTİK HABERLER
Sayfaya git Önceki  1, 2

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri