| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 20 Nis 2008 |
| Mesajlar: 89 |
|
|
|
IRKLAR 18.08.2008, 12:50 |
|
|
Arkadaşlar sitede aradım ama bulamadım bildiğiniz fantastik ırkları özellikleriyle yazabilir misiniz.
İnsan - Elf - Cüce - ork - troll - goblin ler hariç. Artık onları herkes biliyordur heralde !!! |
_________________ One ring to rule them all, one ring to find them, one ring to bring them all, and in the darkness bind them.
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 854 |
| Konum: Kuyutorman ; Anduin'in doğusu Boz Topraklar |
|
|
IRKLAR 18.08.2008, 13:12 |
|
|
Benim ensevdiğim ırk Ejderha Mızragındaki KENDER ler idi. minyon tipli sıska, sivri kulaklı, (kulaklarını yanlış hatırlıyor olabilirim) , Ödünç alma alışkanlığı olan - kesinlikle hırsız değil - doğuştan çilingir, neşeli, korkusuz, çok konuşan, maceracı bir ruhasahip, aşırı dececede merakları olan bir ırk türü.
Son bir not; görme yeteneği bir elf ile yarışabilecek kadar iyi. |
_________________ Kuyutorman Kraliçesi, Thranduil torunu , Legolas'ın tek kızı.
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
tnax 18.08.2008, 13:53 |
|
|
teşekkürler mine yok mu başka arkadaşlar |
_________________ One ring to rule them all, one ring to find them, one ring to bring them all, and in the darkness bind them.
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Oca 2008 |
| Mesajlar: 22 |
|
|
|
irklar 18.08.2008, 14:30 |
|
|
kender ile hobbit arasındaki farka değinin mesela? (buçukluk nedir peki?)
ejderanlar var ejderha mızrağında. gnom'lar sonra ...
bilinmedik evrenleri de katabilirisn araya  perg efsanelerindeki hurg, prom, burfenler gibi. zaten neden bunlardan hic bahsedelmiyorsa. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 07 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 458 |
| Konum: İstanbul |
|
|
Zaman Çarkı'ndan ırklar 18.08.2008, 15:43 |
|
|
Trollok:Zaman Çarkı'ndan.
Ogier:Zaman Çarkı'ndan.
Aiel:Zaman Çarkı'ndan.
Özelliklerini internetten kolayca bulursun. |
_________________ BURADAN ASLA GEÇEMEZSİN!
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 04 Şub 2008 |
| Mesajlar: 2 |
|
|
|
Elf 18.08.2008, 16:36 |
|
|
Elflerde var ayrı ayrı AyrıkVadi elfleri Kara Elfler(Drizzt'Do Urden) |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 854 |
| Konum: Kuyutorman ; Anduin'in doğusu Boz Topraklar |
|
|
Zaman Çarkında 18.08.2008, 17:16 |
|
|
Kan ile beslenen, kaynakdan çelikmiş gücün ne eril ne de dişi yarsından etkilenmeyen, sadece mat'ın boynundaki madonyondan korkan bir yarartık vardı onun adı ne idi ?
Sanırım Gonnom du, ama tam emin değilim. |
_________________ Kuyutorman Kraliçesi, Thranduil torunu , Legolas'ın tek kızı.
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 312 |
|
|
|
hımm.. 18.08.2008, 20:13 |
|
|
ilk değişik aklıma gelenler dragonspawn-minator açıklamlarını ayrıntılı yapmak için bakmalıyım valla .ne olduklarını kabaca acıklamak pek tatmin etmez sanırım. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
pecwae 19.08.2008, 13:46 |
|
|
Ben de MArgareth Weis ile t.hickman dan pecwae leri dieim bari. Hobbitler gibi küçük bir ırk. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
mad 24.08.2008, 20:51 |
|
|
| Alıntı: |
Trollok:Zaman Çarkı'ndan.
Ogier:Zaman Çarkı'ndan.
Aiel:Zaman Çarkı'ndan.
Özelliklerini internetten kolayca bulursun.
|
madem hepsini internetten bulabiliyoruz bu siteye de gelmiyelim o zaman ya da yazarlar kitaplar bölümünü kapatalım nasıl olsa herşey google da var.
Böyle bir cevap olabilir mi yaa ???
Ben sitede de bulunsun die açtım konuyu.Olacak şey değil yaa !!!!  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Oca 2008 |
| Mesajlar: 22 |
|
|
|
buradan buyrun 24.08.2008, 21:19 |
|
|
"tembellim, istedim, onume gelsin diye beklerim" modundayiz ha?
saka bir yana turkce ozellikleri yok galiba bir yerde. bilmem eksi sozluk ne derece yeterli:
ogier: insan benzeri bir irka verilen ad. erkek bireyler yaklasik 3 metrelik bir boya sahiptir, disiler ise biraz daha kisadir. cok keskin gozlere ve kasli bir vucuda sahiptirler. sivri uclu tuylu kulaklari, genis burunlari ve gozlerinin ustune dogru sarkan kaslari vardir. yasam sureleri cok uzundur, yaklasik 90-100 yaslarindaki bir ogier eriskin kabul edilebilir.
bu ırkın mensupları tek güçün işlemediği yurtlarda yaşarlar, inşa edenler olarak bilinirler. ağaçlarla özel bir iletişimleri vardır ama taş işçiliğinde de iyidirler.
aiel: "karanlık varlığın gözüne tükürene" kadar savaşacaklarını söylerler. dünyayı ikiye ayırırlar: aiel ve düşman (aşıklar, çingeneler ve seyyar satıcılar hariç). kadınları da erkekleri kadar zorludur. kitapta anlatıldığına göre, 50 mil koşup, sonunda da savaşırlar; silahlı ya da silahsız yürüyen ölüm olarak bilinirler.
eğer rakibinde bir kılıç varsa, ve aiel çıplak elle dövüşüyorsa bu adil bir dövüştür (eğer rakibi iyiyse). kılıca karşı alerjileri vardır, gıcık olurlar, ve ata da binmezler, ihtiyaçları yoktur.
dövüşü, savaşı bir çeşit dans olarak görürler. [eksi sozluk] |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 18 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 203 |
|
|
Sartan & Patryn 24.08.2008, 22:21 |
|
|
 Ölüm Kapısı Serisi'ndeki Tanrısal güçlere sahip iki ırk. ''Sartan'' ve ''Patryn'' ırkları...
Patrynler özellik olarak daha kötücül ve daha bencil iken ve sadece kendi ırklarına saygı duyar iken Sartanlar daha iyi ve daha düzen düşkünü bir ırktır.Yine de iki ırk'ın düşünce yapısı bir şekilde çok benzerdir.
Sartanların asla yalan söylememek gibi bir özellikleri vardır.(Ama doğruları eksik söylerler =) )
İki ırk da Tanrısal büyü yeteneğine sahiptirler ve bunları rünler ile yazıya dökmektedirler ve büyüyü yaparken de bu rünleri kullanmaktadırlar.Patrynlerin rünleri dörtgen ve sekizgenler kombinasyonları olabilirken Sartanlar altıgen rünler kullanmaktadır.Büyülerin ortak özelliklerinden en önemlisi ise iki ırkın da olasılıkları örerek büyülerini gerçekleştirmesidir.
Patrynler vücutlarına,varlıklarının çemberini oluşturacak rünleri dövme olarak işlerler (kök rünler kırmızı,diğer rünler mavi olmak üzere) ve tehlike anlarında ya da büyü yapılırken bu rünler mavi mavi parlar ve deriyi kaşındırır.
Sartanlar ise büyülerini yaparken rünleri yaptıkları danslarla ve kulağa şarkı gibi gelen sözcüklerle işlerler.
Herşeyi yapabilecekleri belki gün kadar ortada bile olsa aslında Tanrı onlar değildir ve herşeyin kontrolü de onlarda değildir aslında.
''Dalga kendini düzeltir.'' |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Sartan & Patryn 2 24.08.2008, 22:26 |
|
|
 En önemli fiziksel özelliklerinden birini söylemeyi unuttum.
Sartanların saçları beyaz uzayıp uçları kahverengi ve tonlarında biterken Patrynlerin saçları kahverengi tonlarında uzayıp uçları beyaz biter.
Bu arada, iki ırk için de 'iyi' ya da 'kötü' ırk yakıştırması yapamayız bence. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
sağol 24.08.2008, 22:47 |
|
|
Sağolun Bozcin ve Elerki |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
=) 24.08.2008, 22:55 |
|
|
Ben teşekkür ederim şahsen. =) Başlarına ünlem koydum çünkü az biraz spoiler özelliği taşıyabilecek bir-iki cümle yazdım sanırsam. =)
Umarım yararı dokunur yazdıklarımın. =) |
|
|
|
|
 |
|
|
|