Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
» MASABAŞI
Yazar Mesaj
Misafir

Üzgünüm ya! Sensiz bir oyuna gitmek çok acılı olacak, inan ki ağlayacağım ama mecburuz dostum, mecburuz! Tamamlamamız gereken bir sürü zorlu ve fantastik görev var! Bizler, con oyuncuları, seçilmiş kişileriz ve kaderimize sırtımızı dönemeyiz! Vakur savaşçılar asla mücadeleden yılmazlar! Sizler yataklarınızda rahat uyuyun diye orkların, ejderhaların ve daha bir sürü melun yaratığın peşinde olacak, yeri gelince kanımızı dökeceğiz. Bizleri merak etme dostum, ölsek de şerefimizle öleceğiz! Evinde dur ve haber bekle, güç seninle olsun!
Üye
Üye

öhmz. peki xD
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Misafir

Sensiz olmayacak Razor; ama gözüm arkada kalaraktan gideceğim İzmircon'a. Hep diyeceğim ki geçen hafta ne güzel LOTR oynamıştık daha doğrusu geyikten oynayamamıştık, kitlenmiştik. : ) Amma da sıktım ama. Razor seni de yeniden iticon'da görürüz artık. : ) Nefercim ben yer- yön özürlüyümdür; o sebepten tarifte zorlanabilirsin. Şimdiden beni sağ salim götürmek konusunda sana kolay gelsin. : )
Üye
Üye

o geyiğe ihtiyacım vardı biraz =) dm'iniz psikolojik olaraktan yorgundu  Sad
Misafir

O zaman bir nebze yorgunluğunu atabildik mi sevgili DM, bir de yorgun olman normal maşallah cona bizden önce gelmiştin. : )
Üye
Üye

ne ala, biz gelemeyenlere de kıskançlık krizleri he? iyi ne yapalım=))

Üye

arkadaslar slmlar,

izmircon (http://www.izmircon.org) organizasyonunda gorevli olan kisilerden biriyim. yogunluk arasinda bu forumda duyuru yapmayi unutmusum; ama sagolsun diger arkadaslar mudahil olmuslar.

oncelikle kisa bir bilgilendirme yapayim. IzmirCon, 2003 senesinden beri Izmir'de duzenlenen, rol yapma oyunlari, fantastik edebiyat ve bilimkurgu hayranlarini bir araya getiren bir etkinliktir.

IzmirCon'08, gecen seneki gibi, Tepekule Kongre ve Sergi Sarayi'nda gerceklesecek (http://mmotepekule.org/ftp/index.asp). Mekan Bayrakli'da. Tam olarak, Karsiyaka'yi sehir merkezine baglayan Altinyol'un paralelinde giden yol uzerinde demek dogru olur. Otobuslerle gelecek katilimcilarimiz icin, uzerinde Bayrakli yazan her otobusun, mekanin onunden gectigi mujdesini verebilirim.

Organizasyon bunyesinde;

- Masaustu rol yapma oyunlari
- Canlandirmali rol yapma oyunlari
- Magic the gathering turnuvalari
- Oyun yoneticiligi atolyeleri
- Warhammer masalari

gibi pek cok aktivite ve daha pek cok surpriz aktivite yer alacak.

Sehir disindan gelmeyi dusunen arkadaslar, tarafimizdan ayarlanan, geceligi sadece 15 liralik pansiyondan yararlanabilecekleri gibi, foruma yazarak, kendilerine evini acacak arkadaslar bulabilirler.

Daha fazla bilgi ve iletisim icin convention web sitesi: http://www.izmircon.org. Katilmayi dusunen arkadasarin foruma uye olmasini siddetle tavsiye ederim.

Benden bu kadar, -varsa- sorulari yanitlamaya hazirim.

nessa yazmış:
Sensiz olmayacak Razor; ama gözüm arkada kalaraktan gideceğim İzmircon'a. Hep diyeceğim ki geçen hafta ne güzel LOTR oynamıştık daha doğrusu geyikten oynayamamıştık, kitlenmiştik. : ) Amma da sıktım ama. Razor seni de yeniden iticon'da görürüz artık. : ) Nefercim ben yer- yön özürlüyümdür; o sebepten tarifte zorlanabilirsin. Şimdiden beni sağ salim götürmek konusunda sana kolay gelsin. : )

Aman başıma kalma da!
Üye
Üye

nefertiti yazmış:

nessa yazmış:

Aman başıma kalma da!

höhhh sen böyle Staff'a kurban ol
Misafir

nefertiti yazmış:

nessa yazmış:

Aman başıma kalma da!

Bunu dedin ya Nefer, başına kaldım kızım. Şimdiden planlarımı yapmaya başladım, neler yapsam da Nefer'in başına kalsam diye.
Misafir

Odamı seninle paylaşırım ama sen yerde yatarsın! Mumya posterlerimden tırsarsan da kaldırmam, salona gidersin! Odada en az dört kere Metallica'dan Nothing Else Matters ve Unforgiven II' yi dinlerim, çekmek zorundasın. Soğuk moğuk anlamam, pencereleri sabah odayı havalandırmak için açarım, itiraz etmeye kalkma. Tatil falan da anlamam, erken kalkıp benimle koşmak zorundasın.
Tüm bu koşullar altında başıma kalacaksan, gel güzelim. Başımla beraber. Smile
Misafir

Nefer sen bizi babanla tanıştırmıcak mıydın?Bunlar benim "Fantastik Arkadaşlarım" diye. Biz de gelelim size tanışalım ailenle canım. Ama emin ol başına kalmam. Ehhh eski İzmirli sayılırız. Canım Nessacım ben sana Alsancağı tarif ederim. Avcumun içi gibi de bilirim oraları. Malum öğrencilik zamanlarımızda hep oralarda gezer bazen de çalışırdık.Ufff Geçmişimi özledim yaff Wink
Misafir

Benim bu hafta ki sevgili DMim sen merak etme.Biz senin yerine de oynarız. Ayrıca başka geyik oyun istersen sen en başta beni çağır hatta bu ahalidekileri çağır bak sana nası bir geyik oyun oynatıyoruz.ÇAğırman gerekenleri yazıyim hatta sana. Tabi ki baş rolde ben, Usha.Sonra Nessa,rainmaker,angelus,meloik. Sen bizi İstanbulda topla geyikten ilerleyenilcen mi bakalım. Yalnız şmdiden söliim. Beni bi adama aşık edeceksen karşılığını da alayım yaf.Ölüdüm ağlamaktan bu oyunda karşılık vermedi,öldü diye. Kendi içkiye verdim yahu.
   beer
Üye
Üye

usha yazmış:
Benim bu hafta ki sevgili DMim sen merak etme.Biz senin yerine de oynarız. Ayrıca başka geyik oyun istersen sen en başta beni çağır hatta bu ahalidekileri çağır bak sana nası bir geyik oyun oynatıyoruz.ÇAğırman gerekenleri yazıyim hatta sana. Tabi ki baş rolde ben, Usha.Sonra Nessa,rainmaker,angelus,meloik. Sen bizi İstanbulda topla geyikten ilerleyenilcen mi bakalım. Yalnız şmdiden söliim. Beni bi adama aşık edeceksen karşılığını da alayım yaf.Ölüdüm ağlamaktan bu oyunda karşılık vermedi,öldü diye. Kendi içkiye verdim yahu.
   beer

aşkolsun...amazonum diye yapıyorsunuz değil mi ühhüüüü!!!

Biz burda fantastik edebiyat kardeşliği olaraktan İzmir'e doğru yeni bir görev için cuma akşamı otobüslen yol alacağız.Nessacım bizimlen bağlantı kur.Malum senin tel de laptop da birz kıskanç.Ne mesajar görülüyo ne çağrılar.O yüzden sen bizmlen irtibata geçersen çok seviniriz   Razor sen de gelsen iyi olurdu.Ama madem yoksun Neferlen ve diğerleriylen tüm maceralrda senin yerine de oynarız artık. samurai  fencing
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> OYUN ÇEŞİTLEMELERİ -> MASABAŞI
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri