Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Bencede ortadünya kitaplarından sonra ejderha mızrağına geç bu arada vampir kitapları seversen onunla birikte ravenloftuda oku derim zaten bi süre sonra birleşiyo ejderha mızrağıyla Very Happy daha sonra aaa bak nasıl unuturum BELGARİAD bıu seriyi mutlaka oku büyük haz alırsın içinde elf sözcüğü geçmeyen nadir fantastik kitaplardan 5 kitap Very Happy başlığı var zaten forumda daha sonra unutulmuş diyarlarıda okuyabilirsin ama önceliklerine önem ver Very Happy of kırk yıllık fantezici kesildim başınıza Very Happy

Üye

Çok çok teşekkürler
Bugün zaten megavizyona uğradım, fantastik kısmına gelince bir ton cıvıl cıvıl fantastik kitaba bakakaldım. İçim gitti. Hepsini alcam
Yiycem bitircem hepsini
Bir de lotr'nin orjinal dilindeki kitabını gördüm. Bence ingilizcesini okumalıyım. Evet evet en iyisi öyle yapayım.

Üye
Üye

ben bilmiyomda hatamı yaptım acaba .. ben bikaç seri fantastik kitap okudum .. şu anda da  yüzüklerin efendisini okuyorum. bilmiyom ben öle yapmak istedim . çünkü okuduklarım la karşılaştırmak istedim. birinci kitap bitti sayılır. ve diceğim tek şey yüzüklerin efendisi çok farklı .. herşey dozunda . mükemmel tasvirler var. ( ya fazla faz la övmücem.. övülmeye ihtiyacı yok değilmi fantazi sever arkadaşlar)(tabi tasviri ölümkapısında da görmüştüm ama bu çok farklı)..
ve biter bitmez saydığınız sıraya göre diğerlerini okucam ......  lol
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Ben Yerdeniz'i bitirdim ve o serinin de çevirilerini Çiğdem Erkal yapmıştı. Metis Yayınları gerçekten kaliteli çeviriler yapıyor. Orijinalini okuyunca Türkçesine dönmeyi de düşünebilirim. Ama orijinalini kesinlikle okuyacağım, niyetlendim bir kere. Hem Yds'den önce okuyacağım, belki faydası dokunur, belli mi olur  Very Happy
Bakarsın Tolkien'den alıntı çıkar...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

En sevdiğim yazardır kendisi. Sonra Elaine Cunningham vs...

Neyse; lotr serisini okumadım daha çünkü Tolkien kitaplarını sırasıyla okumak istiyorum. Elimde var dayanamıyorum okuycam bu gidişle.

Üye

Yds'ye girmemin amacı eğelenmek. Geçen sene iki Yds birincisi bizim okuldan çıkmış. Ben de gaza geldim, öyle gireyim bakayım neyin nesiymiş bu sınav diye. Bakarsın derece yaparım. Tabi bu hayalden öte bir şey değil, ama belli olmaz. Cool  
Bu arada ben TM'yim...

Üye
Üye

hazırlık okurken bende girmek istemiştim yds ye .. nasip olmadı .. sırf eğlence için yds ye girenlere hll.. eğlenmek güzeldir ..Very Happy(bu neydi şimdi!!) lol
Üye
Üye

Bir kez daha yardımlarınızı istiyorum.
En sonunda Lotr'yi aldım. Şimdi de hangi müziği dinlemem gerektiğini soruyorum. Pek geniş bir müzik arşivim olmadığından, kitabı okumaya başlamadan önce gerekli ve yeterli miktarda müzik tedarik etmeliyim.

Üye
Üye

Öyle gerekli değil müzik dinlemen kitap okurken. Sen kitabı oku, biraz ilerle okurken aklında neler dolaşıyor bir düşün, ona göre dinleyeceğin müziği kendin seç. Aksi halde çok eklektik olur. En iyisi kendi seçimin.

Back where I belong
Excalibur
Üye
Üye

iyide  herkese göre değişir o ben zevk alırım senin kafan karışır.Ha illa istiyosan Blind Guardian yada Iced Earth tavsiye ederim Iron Maiden Manowar falanda olabilir.Sert istiyosan benim gibi amon amarth dinle.Ha metal değilse benim bileceğim iş değil.

Üye

BLACK HAND yazmış:
iyide  herkese göre değişir o ben zevk alırım senin kafan karışır.Ha illa istiyosan Blind Guardian yada Iced Earth tavsiye ederim Iron Maiden Manowar falanda olabilir.Sert istiyosan benim gibi amon amarth dinle.Ha metal değilse benim bileceğim iş değil.

anlamamışsın demek istediğimi. neyse...

Back where I belong
Excalibur
Üye
Üye

Bişey demek istememişsinki adama dinleme demişsin bence okurken kara versin bişey eksik diyosa o mutlaka arka planda iyi bir müziktir değilse zaten okusun Very Happy

Üye

bence kitap okurken sözsüz müzikler dinlenmeli.. sözler kafa karıştırır.. mesela ben yüzüklerin efendisinin yada karayip korsanlarının film müziklerini dinlerim.. hoş oluyo .. yada vanesa mea..
Üye
Üye

Lisa Gerald'ı öneririm sana. Hani meleklerin cinsiyeti olmaz derler ya işte bu kadın ta kendisi. Dead Can Dance'den hatırlasın zaten.

Aslında benim önereceğim müzik çok garip gelebilir ama ben resmen kaybolmuştum o müziklerle lotr'u okuken. Normalde Lake of tears ya da Prince of persia'nın soundtrackleri eşliğinde okurum. Neyse bayağı uzattım wink Tavsiyem Kardeş Türküler'in ilk albümleridir:) Açıklama yapamam ama mükemmel uyduğunu söyleyebilirim benim açımdan.

Saygılar..

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

ben ramses okur iken paso özlem tekin in öz albümü dinlerdim.. bilmiyom bana sanki ikisi birbirini tamamlıyo gibi geliyordu .. ( özlem tekin ve şebo sizleri seviyorum lol  )
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri