Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

O kadar fantastik edebiyattan söz ediyoruz ama günümüz fantastik edebiyatının babası ve onun şaheserinden hiç bahsetmiyoruz böyle bişey olabilir mi?  Evil or Very Mad

Beni bu türle tanıştıran ve hastası yapan, her elime alışımda kendimi kardeşliğin 10. üyesiymiş gibi maceranın içinde hissetmemi sağlayan muhteşem eser.

Hala okumayanlar dünyanın kutsal kitaplardan sonra en çok satan kitabını mutlaka okumalı ve okumadanda fantastik edebiyat okuruyum dememeli...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

Fantastik kitapların efendisidir bence ama daha edebidir. Daha bi anlatımı güzeldir. Ben diğer kitaplardan ayırmışımdır onun kitaplarını. Tekrar tekrar okusanızda ilk konumadaki aynı keyfi aynı zevki verir.

ayrıca shebey tüm düşüncelerine katılıyorum herkez okumalı okumadan fantastik edebiyat okuruyum dememeli
Üye
Üye

O Fantastik alemin Babası doğru ama oğlu yazıkki varisi olamadı wink ...

Bende ikinci okuduğum fantastik kitap   (((İlklerim Narnia Günlükleriydi))) Olarak onun kitaplarını ayrı bi köşede itinayla tutuyorum     
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

TOLKİEN  BİR PEYGAMBERSE İNCİLİDE YÜZÜKLERİN EFENDİSİDİR BENCE
Üye
Üye

Alıntı:
TOLKİEN BİR PEYGAMBERSE İNCİLİDE YÜZÜKLERİN EFENDİSİDİR BENCE

En sevdiğim kitaptır ama bu kadar abartıpta iddealı konuşmak doğru değil bence.
Üye
Üye

saygı duyarım ne diyim
Üye
Üye

fantastik kitab sevdiren ilk serim ve bence fantastik  kitabların kurucusu derim Very Happy
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Bence tektir bu muazzam seri... Bende yeterli sayıda fantastik edebiyat eseri okumuş olduğumu düşünnüyorum. Hiç biri -evet hiçbiri- kendi dünyasını 'Yüzüklerin Efendisi' kadar açmamıştır okuyucuya.. Cormallen Kırları hala hüzünlü ve mutlu bir melodidir aklımda...  Very Happy

çILdIRtAN BiR GüNAh bU gECe...
Üye
Üye

İlk okuduğumda bu kitabı her sene tekrardan okuycam diye kendime söz vermiştim. Hiç bi satırını unutmak istemiyordum çünkü. Her sene olmasada 3 defa okudum kitabı ama zamanı gelmiş demekki.

Sen Cormallen Kırlarından bahsedince finrod bi defa daha okumalıyım dedim kendi kendime.
Üye
Üye

birinci cildi kardeşimde kalmıştı..ondan geri alır almaz bende başlayacağım.. onda o kalın cildide vardı ama ben bir türlü ısınamadım ona... ansiklopedi okur gibi yüzüklerin efendisi okuyoruz... Frodo yüzüğü ateşlere atsam mı atmasam mı diye düşünüyor, ben de otobüste elimde koca cilt, nasıl tutsam da bileğim ağrımasa diye düşünüyorum.. yok yoook.. olmuyor wink

Üye
Üye

Bende o ansiklopedi gibi olandan var. evde masa üzerinde sayfaları zarar gelmesin diye ağır ağır çevirerek okuyorum.
Üye
Üye

Sen en iyisi sayfaları pvc'lettir.... başlarına gelecek yakındır... Miğferdibi savunmasını okurken sayfaları hışımla çevirebilirsin. SOnra yazık olur güzelim ciltciğe wink  wink

Üye
Üye

evet aslında fena fikir değil. wink  wink

Ya sorma 3kitap ayrı ayrı vardı bendede o kadar çok kişi okuduki onları kitaplar duman oldu. bende onları ablama sattım. üzerine para ekledim öyle aldım.  şimdi ondan kıyamıyorum sevgili kitabıma. Embarassed
Üye
Üye

ONE RING TO RULE THEM ALL..
  ONE RING TO FIND THEM,
  ONE RING TO BRİNG THEM ALL...
  AND IN THE DARKNESS BIND THEM.

Bu sözler artık asla aklımdan çımıycak. Hayatıma yeni başlangıç yaptıran bir  kitabın ilk sayfasındaki kitabın özeti sayılabilecek, daha doğrusu kitabın yazılma amacı olan şey nasıl unutulabilir ki?  Gerçekten benim için o ŞAHASER bir dönüm noktası olmuştur. Bazı açılardan milat da sayabilirim onu.

Gerçi zaten ilk kitabın arkasındaki yazı kitabın değerini ve kalitesini yeterince anlatıyor :

" Dünya ikiye bölünmüştür, denir Tolkien'in yapıtı söz konusu olduğunda: Yüzüklerin Efendisi'ni okumuş olanlar ve okuyacak olanlar... "

Alıntı:
Ya sorma 3kitap ayrı ayrı vardı bendede o kadar çok kişi okuduki onları kitaplar duman oldu. bende onları ablama sattım.

Nassıl ya  roll  Aile içi serbest piyasa diyon yani  

Üye
Üye

Ablam da çok sever lotr. Bende bundan faydalanıp senin evindede bitane dursun her seferinde benden isteme deyip sattım.  
Kötü bi niyetim yoktu HERŞEY KİTAPLARIM İÇİN. wink
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri