Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

utku tönel kitabını e-kitap olarak paylaşmış...

Alıntı:
Uzun süredir üzerinde çalıştığım fantastik gerçeklik olan Karakış Diyarı'nı, Elfyurdu Destanı'nınilk iki kitabı yazdıktan sonra bir kenara bırakıvermiştim.Sonuçlanmayan birkaç yayınevi başvurusundan sonra elimdeki iki kitabıda blog üzerinden ekitap olarak yayınlamaya karar verdim. Şimdilikserinin devamı olan üçüncü kitabı yazıp yazmayacağımı bilmiyorum.Umarım beğenirsiniz.

http://kendime.blogspot.com

bilgisayarda okumak zor ama deneyeceğim...

Üye

utku tönel'in hayal saatine gönderdiği tanıtım yazısı...

http://www.hayalsaati.com/kaleminden-yazilar/karakis-diyari-elfyurdu-destani.html

hayalsaatinde poe abim söylediğim gibi ulaşıp bir yazı almış... sordum isterseniz fantastikedebiyat sitesinde de yayınlayabilirmişsiniz...

Üye

ben şahsen tavsiye ediyorum. öyküye bağlanıyorsunuz ve hiç bitmesini istemiyorsunuz. ben en çok o kılıçtan ne çıkıcak onu merak ediyorum Very Happy

Üye
Üye

II. kitap odgûl yeni bitti. Arahu ve Ulkar... neyse ya sonunu söylemeyeyim Very Happy ama içim huzur doldu Very Happy

Üye
Üye

tahminimce kahpecüce kendileri oluyor Smile

Üye
Üye

İlginiz için teşekkürler, umarım okurken keyif almışsınızdır.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

Başlangıcından beri üçleme olarak düşünüldüğü için elbette ki üçüncüsü de gelecek. Ama bunun ne zaman olacağını ben de bilmiyorum doğrusu.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

Yazmak oldukça zaman gerektiriyor ve arada insan başka şeyler de yazmak istiyor Bunun dışında yapılması gereken başka işler de cabası.

Aslına bakarsanız önceleri uzun süreliğine 3. kitabı ertelemiştim ama gelen olumlu tepkiler sayesinde biraz daha öne aldım buna daha çok zaman ayırmak istiyorum. Okuyup görüşlerinizi belirttiğiniz için teşekkürler.
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri