Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» ÇİZİM ATÖLYESİ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.

çok amatörce yaptığım karalamalar. yetenek olmayınca bi yere kadar Smile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

gayet guzeller, yeteneksiz oldugunu neden dusunuyorsun ki, ozellikle en bastaki kadini cok zarif cizmissin
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

bunlar favorilerim, yani çizimlerim arasında en güzel olanları. inanın dünyanın en yeteneksiz insanı bile benim kadar deneme yapsa bu vakte kadar mone filan olurdu. ne yapalım. hobi niyetine devam ediyoruz =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

oyle dusunmeyin sonradan kazanilan becerilerde vardir, sadece inanmak ve azim gerektirir. on yargilisiniz kendinize karsi. "ben yeteneksizim", "cop adam cizerim" gibi dusunurseniz zaten bastan kaybedersiniz. biraz ugras ve geometri calismalari, cizilecek resimlerdeki dengeyi saglar.

basit bir tuyo veriyim. cizeceginiz resimi yada hayalinizde kurdugunuz bir goruntuyu ilk basta 3x3 cm ebatlarinda cizin. yani oldugunca minik cizin. zamanla ebatlari buyutun. cunku kucuk bir goruntuyu gozunuz daha iyi saptar ve hatalarinizi daha iyi anlar ve yogunlasirsiniz.
kimse bir rembrand olamaz zaten (: elinden gelenin en iyisini yap... cizdiklerinle mutlu olmak en guzeli
NEGATIF DUSUNCELERDEN UZAK DURUN!!!
Üye
Üye

cok guzel cop adam cızerım e bunuda 700 kere cızerım bıkmam dıyen varsa hemen anımasyon olayına gırsın ve cop adam anımasyonları yapsın harıka seyler cıkıyo ve tabi guzel bır surukleyıcı senaryoda olmalı.soyle 1-2 dakkalık bırsey ıcın guzel bır calısma cıkar.emekte ıster ama komık ve eglenceli olur.

son yolcu yazmış:
Eskiden bende çabalardım güzel çizimler yapmak için.Yetenek yokki beceremedim bıraktım.Heralde en güzel çizimim bi çöp adamdır.Çok güzel çizerim çöp adamları
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> ÇİZİM ATÖLYESİ

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri