Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
» YENİ GELENLER İÇİN
Yazar Mesaj
Üye
Üye

MEZAR-MOZALE-KABİR
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

İngilizce bilenlerin anladığı üzere,ölübayan demek

Ama bu nickin beni buluşu ayrı bir hikaye,başka sefere...

Yönetici

Ne demek başka sefere? O hikayeyi anlatacaktın asıl. Bari bir kısmını anlatsaydın da arkası yarın olsaydı.
Üye
Üye

Hikayesini sormamışsınız ki,anlamını sormuşsunuz! Very Happy

Yönetici

......Yioooooooo! Hikayesini de sorduk. Bak, ilk mesajımda neler yazmışım;
..
      Her nickname'in kendine has bir hikayesi vardır ve bu hikaye bazen alabildiğine komik, bazen de son derece manidardır. Açık söyleyeyim; birçoğunuzun isminin ne anlama geldiğini bilmiyorum ve merak ediyorum. Ama isimlerinizin hikayelerinin peşine düşecek olursam, nüfus memurundan farkım kalmaz. Bu yüzden, işte size, kullandığınız isimlerin anlamlarını ya da öykülerini bizlerle paylaşabileceğiniz eli yüzü düzgün bir başlık. Anlatın bakalım; neymiş.  
Üye
Üye

Tamam,ezildim anlatıyorum:
Bir aralar NightMaredim ben.Sonra baktım çok yaygın hadi yeni bir nick aramaya başladım
Neyse aklımdan çıktığı günlerden birinde arkadaşa mesaj atarken mantıksız bir yere bilmeden yazmışım DeadLady'i.Farkına bile varmadım.Arkadaşım sorunca neden yazdığımı dikkatimi çekti,baktım kulağa da hoş geliyor neden olmasın ki dedim.
Kısacası Nickimi ben bulmadım,o beni buldu Wink  Twisted Evil

Üye
Üye

Jadis, kuzey dilinde yüzyıllar boyu karlar altında yaşamayı başarabilen anlamına gelir.. gücün ve dirayetin simgesidir bir bakıma belki de bu ismi bu denli seviyor olmamın nedeni budur.. nickimi her düşündüğümde avatarımdaki gibi bir görüntü gelir hep aklıma soğuk,duru ve güzel..

Üye

DeadLady yazmış:
Tamam,ezildim anlatıyorum:
Bir aralar NightMaredim ben.Sonra baktım çok yaygın hadi yeni bir nick aramaya başladım
Neyse aklımdan çıktığı günlerden birinde arkadaşa mesaj atarken mantıksız bir yere bilmeden yazmışım DeadLady'i.Farkına bile varmadım.Arkadaşım sorunca neden yazdığımı dikkatimi çekti,baktım kulağa da hoş geliyor neden olmasın ki dedim.
Kısacası Nickimi ben bulmadım,o beni buldu Wink  Twisted Evil

avatar cok dead bir lady gibi durmuyor ama
Üye
Üye

böyle bütün ekmeği alıyorsunuz,sonra tam ortasından yer yüzeyine paralel bir şekilde yer çekimine inat bıçağın keski,n tarafı içeriye gelecek biçimde ittiriyoruz bıçağı.sonra ekmeğin yarıldığına ikna oldugumuz noktada malzemenin bol olup olmadıgına kanaat getirerek içini cıkarıyoruz(bu konu önemli malzeme bolsa içini almazsak cok gelir cok yiyemezsin aman ha!)sonra elde bulunan bilumum salça-peynir-kaşar peynir-gravyer peynir üçgen peynir-çökelek peynir-van'ın otlu peyniri-keçi peyniri-mozarella konur.hatta yanına salça-tereyağ-içi çıkarılmış siyah veya yeşil zeytinlede ekmeğe yarenlik edilir.en son istege uygun olarak mide bulandırmıycak sekilde domatez-ketçap-mayonez-hardal-acı sos eklenir-,sterse amerikan film ozentiligine kapılıp ustune kurdan bilen bir zeytin esliginde saplanır.budur! lol
Webmaster

Kendimi yemek tarifi sitesinde zannettim birden. Hepiniz hoşgeldiniz...

Üye
Üye

okuyanlar bilir bu serinin başrol oyuncusudur  

Üye

ekmekarasına hitaben; o nasıl bir anlatımdır tok olan bünyem acıkmış durumda sayende =)

Üye

ekmek arasıyla gece gece muhattap olmamalı.acıktırıyor ziyadesiyle!
Üye
Üye

Konum: VIORITH DWIMORDENE Kuyutorman Elfi-Kraliyet Ailesinden-340 yaşında
Vester! Smile

17 yasında olduğum günlerden birinde, aceleyle evden çıkıp çarşıda çok beğendiğim bisiklet mağazasına gittim. Orada edinmeyi düşündüğüm bisikletin satılıp satılmadığına bakmak istiyordum, çünkü iki gün sonra onu alacak kadar param olacaktı. Mağazayı dolaşırken kırmızı siyah, ejder görünümlü bisikletimin orada olduğunu gördüm ve rahatladım sonra oradan ayrıldım.
Dışarıda hava cok güzeldi, biraz dolaşmaya karar verdim. Az ilerlemiştim ki, kulağıma  çok farklı gelen bir müzik sesi duydum. Aman tanrım nasıl bir sesti o öyle sanki konusuyor gibiydi. Müziğe doğru gittim. Geldiğim yer, müzik aletleri satan bir dükkanın önüydü. Bir abi oturmus eline siyah, uzun saplı , kalın telli bir gitarı almıs calıyordu. Camın önünde durup oradan onları izledim. Sonra içeride o gitarı çalan abi ayağa kalktı onu yerine bıraktı. Mağaza sahibiyle bir seyler konustuktan sonra dısarı çıktı, gitti. Öyle merak etmiştim ki, duyduğum seslerin sahibi olan o gitara dokunmak istiyordum, manyakça bir heyecanla. Sonra içeri girdim. Mağaza sahibine "gitara bakmak istiyorum" dedim. "Çalmayı biliyor musun" diye sordu. "Öğreniyorum" dedim. Yerinden aldı ve bana verdi.  Siyah bir gövdesi, parlak kalın dört teli vardı. Ve cok ağırdı. Akort edilen kulakların olduğu bölümde "Vester" yazıyordu. İçimden "seni ben çalmalıyım" diye geçirdim. Ve iki gün sonra kırmızı -siyah, ejder görünümlü bisiklet-im yerine elimde Vester'le eve dönüyordum.  İşte nickim, bu ilk göz ağrım ve  hala kullandığım,  kullandıkça tonu daha da güzelleşen gitarımın ismidir. O sade, ama harika tonlara sahip olan güzel bir bas gitardır.  

-Kraliyet Ailesinden-

-- K U Y U T O R M A N     E L F İ --
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Üye
Üye

fıransızcada anlamı kelebek olan papilondan türettigim bir söz neden kelebek ise,
Tırtılın ölüm dediğine usta KELEBEK der.
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YENİ GELENLER İÇİN
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri