| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 309 |
|
|
|
tomb 02.08.2008, 15:39 |
|
|
MEZAR-MOZALE-KABİR |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 19 Nis 2008 |
| Mesajlar: 9 |
| Konum: Batık Orman |
|
|
DeadLady? 02.08.2008, 21:42 |
|
|
İngilizce bilenlerin anladığı üzere,ölübayan demek
Ama bu nickin beni buluşu ayrı bir hikaye,başka sefere... |
_________________ Karanlıkta Yaşa
Ama her zaman Işığa Sadık Kal!
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 887 |
|
|
|
NE DEMEK 02.08.2008, 21:43 |
|
|
Ne demek başka sefere? O hikayeyi anlatacaktın asıl. Bari bir kısmını anlatsaydın da arkası yarın olsaydı. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
:D 02.08.2008, 21:44 |
|
|
Hikayesini sormamışsınız ki,anlamını sormuşsunuz!  |
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 887 |
|
|
|
YİİOOOOOOO! 02.08.2008, 21:50 |
|
|
......Yioooooooo! Hikayesini de sorduk. Bak, ilk mesajımda neler yazmışım;
.. Her nickname'in kendine has bir hikayesi vardır ve bu hikaye bazen alabildiğine komik, bazen de son derece manidardır. Açık söyleyeyim; birçoğunuzun isminin ne anlama geldiğini bilmiyorum ve merak ediyorum. Ama isimlerinizin hikayelerinin peşine düşecek olursam, nüfus memurundan farkım kalmaz. Bu yüzden, işte size, kullandığınız isimlerin anlamlarını ya da öykülerini bizlerle paylaşabileceğiniz eli yüzü düzgün bir başlık. Anlatın bakalım; neymiş. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Hikayesi... 02.08.2008, 22:18 |
|
|
Tamam,ezildim anlatıyorum:
Bir aralar NightMaredim ben.Sonra baktım çok yaygın hadi yeni bir nick aramaya başladım
Neyse aklımdan çıktığı günlerden birinde arkadaşa mesaj atarken mantıksız bir yere bilmeden yazmışım DeadLady'i.Farkına bile varmadım.Arkadaşım sorunca neden yazdığımı dikkatimi çekti,baktım kulağa da hoş geliyor neden olmasın ki dedim.
Kısacası Nickimi ben bulmadım,o beni buldu  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 7 |
|
|
|
=) 03.08.2008, 14:43 |
|
|
Jadis, kuzey dilinde yüzyıllar boyu karlar altında yaşamayı başarabilen anlamına gelir.. gücün ve dirayetin simgesidir bir bakıma belki de bu ismi bu denli seviyor olmamın nedeni budur.. nickimi her düşündüğümde avatarımdaki gibi bir görüntü gelir hep aklıma soğuk,duru ve güzel.. |
_________________ o ki en gürültücü sükunetin en geveze sakini..
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
Re: Hikayesi... 03.08.2008, 15:22 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 03 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 12 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
| Kayıt: 31 Ağu 2006 |
| Mesajlar: 204 |
|
|
|
Ekmek 03.08.2008, 15:58 |
|
|
Kendimi yemek tarifi sitesinde zannettim birden. Hepiniz hoşgeldiniz... |
_________________ Son cœur est un luth suspendu;
Sitôt qu'on le touche il résonne.
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 07 Arl 2006 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 7 |
|
|
|
acıktım mı ne =) 04.08.2008, 16:42 |
|
|
ekmekarasına hitaben; o nasıl bir anlatımdır tok olan bünyem acıkmış durumda sayende =) |
_________________ o ki en gürültücü sükunetin en geveze sakini..
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
gece gece 04.08.2008, 23:59 |
|
|
ekmek arasıyla gece gece muhattap olmamalı.acıktırıyor ziyadesiyle! |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 08 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 124 |
| Konum: VIORITH DWIMORDENE Kuyutorman Elfi-Kraliyet Ailesinden-340 yaşında |
|
|
harikaa! :) 08.08.2008, 1:16 |
|
|
Vester!
17 yasında olduğum günlerden birinde, aceleyle evden çıkıp çarşıda çok beğendiğim bisiklet mağazasına gittim. Orada edinmeyi düşündüğüm bisikletin satılıp satılmadığına bakmak istiyordum, çünkü iki gün sonra onu alacak kadar param olacaktı. Mağazayı dolaşırken kırmızı siyah, ejder görünümlü bisikletimin orada olduğunu gördüm ve rahatladım sonra oradan ayrıldım.
Dışarıda hava cok güzeldi, biraz dolaşmaya karar verdim. Az ilerlemiştim ki, kulağıma çok farklı gelen bir müzik sesi duydum. Aman tanrım nasıl bir sesti o öyle sanki konusuyor gibiydi. Müziğe doğru gittim. Geldiğim yer, müzik aletleri satan bir dükkanın önüydü. Bir abi oturmus eline siyah, uzun saplı , kalın telli bir gitarı almıs calıyordu. Camın önünde durup oradan onları izledim. Sonra içeride o gitarı çalan abi ayağa kalktı onu yerine bıraktı. Mağaza sahibiyle bir seyler konustuktan sonra dısarı çıktı, gitti. Öyle merak etmiştim ki, duyduğum seslerin sahibi olan o gitara dokunmak istiyordum, manyakça bir heyecanla. Sonra içeri girdim. Mağaza sahibine "gitara bakmak istiyorum" dedim. "Çalmayı biliyor musun" diye sordu. "Öğreniyorum" dedim. Yerinden aldı ve bana verdi. Siyah bir gövdesi, parlak kalın dört teli vardı. Ve cok ağırdı. Akort edilen kulakların olduğu bölümde "Vester" yazıyordu. İçimden "seni ben çalmalıyım" diye geçirdim. Ve iki gün sonra kırmızı -siyah, ejder görünümlü bisiklet-im yerine elimde Vester'le eve dönüyordum. İşte nickim, bu ilk göz ağrım ve hala kullandığım, kullandıkça tonu daha da güzelleşen gitarımın ismidir. O sade, ama harika tonlara sahip olan güzel bir bas gitardır.  |
_________________ VIORITH DWIMORDENE
-Kraliyet Ailesinden-
-- K U Y U T O R M A N E L F İ --
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 5 |
|
|
|
papillion 11.08.2008, 15:57 |
|
|
fıransızcada anlamı kelebek olan papilondan türettigim bir söz neden kelebek ise,
Tırtılın ölüm dediğine usta KELEBEK der. |
|
|
|
|
 |
|
|
|