| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 18 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 203 |
| Konum: İstanbul |
|
|
Elerki 11.08.2008, 17:27 |
|
|
| Alıntı: |
haplo,
okuyanlar bilir bu serinin başrol oyuncusudur
|
Benim de bu site haricindeki rumuzumdur kendileri. =) Aynı zamanda 'tek-yalnız' anlamı da vardır.
'Elerki'ye gelince.Benim hem ismim hem de rumuzumdur 'Haplo' dışında kullandığım.
Öz Türkçe bir kelimedir ve anlamı 'demokrasi'dir. =) |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 24 Şub 2008 |
| Mesajlar: 34 |
| Konum: Gondor |
|
|
Athenas Boyes... Vasat .... 14.08.2008, 20:55 |
|
|
Ben adımı nasıl olduysa bir garip yazmışım... Ordaki maksatım Athena Çocuk anlamına gelen Athenboy gibi birşey yazmaktı ama ben gitmişim Athenas Boyes yazmışım....xD |
_________________ ~~ŞANLI GONDOR KRALI FOWARALL~~
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 07 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 458 |
| Konum: İstanbul |
|
|
Falas'tan bir İhbar 15.09.2008, 17:52 |
|
|
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
Bu başlık benim açtığım başlıktan çalıntıdır. Telif haklarını bile satın aldım. Gereğinin yapılmasını, suçlunun cezasını bulmasını arz ederim.  |
_________________ BURADAN ASLA GEÇEMEZSİN!
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 14 Şub 2007 |
| Mesajlar: 63 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 12 Tem 2008 |
| Mesajlar: 208 |
| Konum: Kuyutorman--Yaş:410--Erkek-- |
|
|
... 16.09.2008, 1:32 |
|
|
aynı konuya ikinci kez ama bu kez farklı bir kişiye cevap
benim ki Acemi Oğlan kim (((  profesyonel ki)) |
_________________ Yeşil Muhafız Alayı Generali
- Erilen -
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 15 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 7 |
|
|
|
sevda 16.09.2008, 13:04 |
|
|
benim ismim apaçık ortada aşk,kara demek |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 30 |
| Konum: Sislerin kalbindeyim^^ |
|
|
[Alarcon] 17.09.2008, 16:52 |
|
|
Alarcon aslında bir anlamı yok tamamını kafadan salladığım bir isim ama kendi isteğim üzerine anlam olarak bunu atıyorum.! Bakalım beğenecekmisiniz?
''Buz Dağının Görünmeyen Yüzü'' |
_________________ ... Vivez La Nation. ...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Tem 2008 |
| Mesajlar: 151 |
| Konum: zifirin son halkası... |
|
|
helioss 17.09.2008, 22:56 |
|
|
Helios, güneş tanrısı anlamına gelir... (tek -s ile yazılır, iki tane olması da benim fantazimdir  ) |
_________________ ikiye karşılık binlerce kötü yaratık yeter mi onun ilahi bakışları...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 12 Tem 2008 |
| Mesajlar: 208 |
| Konum: Kuyutorman--Yaş:410--Erkek-- |
|
|
.... 17.09.2008, 23:59 |
|
|
|
_________________ Yeşil Muhafız Alayı Generali
- Erilen -
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Tem 2008 |
| Mesajlar: 58 |
| Konum: Shire |
|
|
Morello 19.09.2008, 1:18 |
|
|
Morello ingilizce kelimedir. 'vişne' demektir. Açıkçası vişneye olan aşırı sevgimden veya yakınlığımdan değil sadece kelimenin bana gizemli gelmesinden, bir kız ismi gibi gelmesinden dolayı nick'im olmaya hak kazanmıştır. Ama eğer bir gün fantastik bir kitap yazarsam şayet o vakit hazırda olan karakterime uygun gördüğüm bir isimdir. Bir isim hayal ettiğim karakterlerimden birine bile uymuyorsa nick'im olarak asla kullanmam.
Morello'yu nasıl keşfettiğime gelince, eğitim hayatımda ingilizce ile hep fazlaca haşır neşirim. Yine bir gün anlamadığım bir kelimenin anlamını araştırırkene sözlüğün sayfalarında amacımdan çıkıp keyfe dalmış acayip kelimeler keşfederkene denk geldi işte... |
_________________ Tarih tekerrürde...
Yüzük taşıyıcısı:
***Ariabod Baggins***
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 17 Tem 2007 |
| Mesajlar: 16 |
|
|
|
undomiel... 19.09.2008, 20:29 |
|
|
undomiel 'i açıklamaya gerek varmı bilmiyorum  gri elfçe(sindarin)de "Akşam Yıldızı" demek.LOTR da Arwen'e halkı tarafından verilen isim... |
_________________ ...zaferimin ışığı karanlıkta kalmış hatalarımı aydınlatacaktır..(<...vanimelda,namarié...>)
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 27 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 61 |
| Konum: Yalnız Dağ |
|
|
Revan 28.09.2008, 0:37 |
|
|
Revan, Star Wars evreninde geçen Knights of the Old Republic (Kotor) oyununun baş karakteridir. Kaybedilmeye mahkum bir savaşı Cumhuriyetin lehine çevirmeyi başaran bir taktiksel deha olan Revan aynı zamanda Mandalore'u teke tekte yenecek kadar kudretli, Jediların yarısına yakınını Jedi Konsülüne karşı isyan ettirecek kadar da karizmatik bir Sith Lordudur.
Revan'ı benim gözümde apayrı bir konuma getiren özelliği ise karanlık tarafa evreni korumak için geçmiş olmasıdır. Karanlık tarafın yüce lordlarına atılan binbir türlü iftiradan bu abimiz de maalesef kendine düşen payı almıştır. Jedi yalakası Lucas Arts tarafından "Revan Malachor V'de kitle imha silahı kullandı, kendi askerlerini ölüme yolladı, içme suyuna arsenik karıştırdı zaten çocukken de kız arkadaşlarının saçını çekerdi" vb. gibi asılsız suçlamalarla karşı karşıya kalmıştır. Bütün bu yalanlara rağmen Star Wars hayranlarının içindeki Revan sevgisini yok edemeyeceğini anlayan Lucas Arts Kotor 2'de , "Revan Outer Rim'de gezerken ayağı takıldı, düştü, kafası yarıldı" gibi uydurma bir açıklamayla Revan'a ikinci oyunda rol vermemiştir
Sanırım açıklama kısmını biraz abarttım. Neyse artık bu yazı herkese ne çeşit bir Star Wars manyağı oldum konusunda bilgi vermiştir sanırım  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 26 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 23 |
| Konum: Ortada |
|
|
Matrim 28.09.2008, 1:11 |
|
|
İsmim Zaman Çarkı serisinin en hınzır, en renkli, en çapkın ve en belalı karakterinin ismidir.Başta ne kadar azar işitse de, ne kadar terlikle dövülse de sonunda herkesin tırstığı bir adam haline gelmiştir.Kahraman olmaktan nefret eder çünkü kendisi bir kahramandır ve bu yüzden başına gelmeyen kalmaz.Yani ben kahramanım diye gerine gerine gezen tiplerin tersine neden ben kahraman olmak zorundayım ki görüşüyle aykırı bir karakterdir.Severim keratayı…=) |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Ekm 2008 |
| Mesajlar: 195 |
| Konum: İmladris |
|
|
Hmm 11.10.2008, 17:07 |
|
|
Benim ismim Eldir tamamiyle kendi uydurduğum bir isimdir ve bu konuyla ilgili bir kaç da projem var ama hikayesi şu şekilde bu siteye girerken ''ismim ne olsun?'' diye ne kadar zaman geçirdiğimi anlatamam bir gün eski günleri yad ederken Yüzüklerin Efendisi I deki Elendil ve elf Haldir isimlerini fark ettim ve onları birleştirdim sonuçta ''El'' ve ''-dir'' yani ELDİR oldu. Ancak güzel duruyor değil mi? |
_________________ - Elorthëm Acilleth -
Ayrıkvadi Elflerinin Efendisi
«Aiya Eärendil Elenion Ancalima!»
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 04 Ekm 2008 |
| Mesajlar: 15 |