|
DENETMEN
| Kayıt: 04 Şub 2009 |
| Mesajlar: 508 |
|
|
|
Ben de Ankara'dan gideceğim İstanbul'a. İsteyen arkadaşlar olursa Ankara'da da seve seve düzenleyebilirim aynı etkinliği. Hatta İzmirli olduğum ve neredeyse ayda bir İzmir'e de gittiğim için orada da bir şeyler düşünebiliriz. Kısacası sizlere, isteklerinize ve katılımınıza bağlı arkadaşlar. Destekleyen ve katılmayı düşünen herkese teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
 |
|
|
DENETMEN
|
|
??? 04.11.2009, 22:08 |
|
|
Arkadaşlar bu kadar mıyız yahu? Nerede İstanbullu site sakinleri? |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 16 Şub 2009 |
| Mesajlar: 9 |
|
|
... 04.11.2009, 22:13 |
|
|
Ben de geliyorum . |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
Arkadaşlar, kurgukolik okuma günü etkinliği çerçevesinde; kadıköy rıhtımda bulunan öteki kültür ve sanat evi de ziyaret edilecektir.
Bu mekanın güzel ve egzotik kafesinde otururken; dileyen arkadaşlarımız "Öteki kültür sanat evi-edebiyat atölyesi" nin imkanlarını öğrenebilecek, amatör yazarlarımız yazılarını edebiyat dünyasında yayınlamak amacıyla yine bu kültür evinin imkanlarından faydalanabilecektir.
Ayrıca istediğiniz kitabı yine bu kültür evinde edinme imkanı bulacak ve ilerki dönemlerde gerçekleştirilme ihtimali olan "Fantastik Edebiyat Masaüstü FRP Organizasyonu-İstanbul" etkinliğinin ön üyelerinden biri olacaksınız.
Bu organizasyonu kaçırmak cesaret ister.  15 Kasım pazar günü, yapacak daha iyi bir işiniz yoksa bize katılın. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 3460 |
|
|
|
O gün dersim var, şimdiden dersi blok işletme ve zamanında tüymek için çare arıyorum.
 |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
| Kızıl Gölge yazmış: | O gün dersim var, şimdiden dersi blok işletme ve zamanında tüymek için çare arıyorum.
 |
Sen merak etme Minecim ben seni almaya gelirim
Saat 4 gibi buluşup yukarıda bahsi geçen kültür evine gidip, 5 gibi de tartışmanın yapılacağı mekana gitmek uygun olur diye düşünüyorum. İsteyen yalnızca tartışmaya da gelebilir elbette.
Bu arada Ankaralı ve İzmirli arkadaşlardan da mesaj bekliyorum. İstekliler varsa Ankara'da da ve İzmir'de de bir gün ayarlayacağım. Yani birkaç mesaj yukarıdaki teklifim geçerlidir. |
_________________ things never happen in the same way twice
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 31 Tem 2008 |
| Mesajlar: 1166 |
|
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
Bir gün belirleyip katılım beklemek daha iyi olacak. Aynı kitabın tartışmasının İzmir ve Ankara ayakları için uygun birer gün bulma çalışmalarına başlayacağım. |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 27 Şub 2009 |
| Mesajlar: 1040 |
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 3460 |
|
|
|
| Dumrul yazmış: | Mümkünse Konya ayağı da olsun. Kim gelecekse ben buluşurum.  |
2 adımda ankara, yani dumrul sen de ankaraya gel.  |
_________________ Yokluğun içindeyim...
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
26 Kasım Perşembe günü Karşıyaka'da toplanıyoruz arkadaşlar.
Kitabını kapan gelsin...
Duyanlar duymayanlara duyursun  |
_________________ things never happen in the same way twice
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 08 Oca 2009 |
| Mesajlar: 1018 |
|
|
|
Hmm,Ankara'da olursa da gelme ihtimalim az sanırım,benim dershane ve okul arka arkaya girmiş zaten,kurban bayramında da şehir dışındayım.Ancak şubat tatili,o da şubat tatilinde bile sadece belli yerler  Ama olabildiğince gelmeye çalışacağım Ankara'da olursa. |
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
| thenarnian87 yazmış: | 26 Kasım Perşembe günü Karşıyaka'da toplanıyoruz arkadaşlar.
Kitabını kapan gelsin...
Duyanlar duymayanlara duyursun  |
26 sında orada olacağım. Amenthalası da getireceğim |
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 11 Mar 2009 |
| Mesajlar: 2 |
|
|
|
Organizasyon süper olacak bence de.  Ben de geliyorum.  |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 08 Ksm 2009 |
| Mesajlar: 2 |
|
|
|
SUSKUNLAR'ı tartışmaya ben de geliyorum:) |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 16 Şub 2009 |
| Mesajlar: 9 |
|
|
... 11.11.2009, 0:49 |
|
|
İzmir'e de geleceğim. |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
Ve Ankaralı arkadaşlar için 13 Aralık Pazar günü toplanıp Suskunlar'ı bir de Ankara'da tartışıyoruz...
Haydi bakalım; AnGaralı katılımcılar kendilerini göstersin!  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 22 Ksm 2007 |
| Mesajlar: 78 |
|
|