FRP FORUM  |  Kayıt  |  Üyeler  |  Giriş       

Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki  
DENETMEN

erdemo yazmış:
Ben Ankara'dayım ve o gün engelleyecek başka bir şey çıkmadığı sürece kesinlikle katılacağım tartışmaya.  

Bekleriz

Toplantıya 2 gün, Suskunlar'ı okumamış bir Mine abla...

Esra ablanın bana vekaleten Mine ablaya "Furkan dedi ki; edebiyatçı adam dili kırmazsa, zamanı kırmazsa, mekanı kırmazsa onun yazdığı şeyin en kaba tabiriyle 'ne özelliği kalacak?'" demesini istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim Esra ablacığım Smile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ÜYE
ÜYE

Kitabı okumadım - henüz gördüm ve pazara kadar okuma gibi bir şansım olmaz - ama mekanı tam olarak öğrenebilirsem ve izleyici kabul ise katılmaya çalışırım ben de =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
DENETMEN

İlk toplantı için izleyici kabul edebiliriz. Ama sonrası için  Evil or Very Mad
Özel mesajla bilgi vereceğim. Smile
ÜYE
ÜYE

İnanılmaz derecede imkansız bir olay - elbette ki kendimden bahsediyorum - sınav haftam olması bir yana bu kitabı hayatım boyunca ilk kez şu sıralarda görüyor olmam da cabası! Ama yine de nasıl denir o, metafizikî olarak yanınızda olacağım. Umarım oldukça verimli bir toplantı olur.. :]

Şerefe <3333333
~ THE QUEEN OF TEARS
DENETMEN

Simdi birsey soylemeyelim. Bakalim mine okumadan neler dokturecek Smile sunun surasinda ne kaldi pazara... Ahh neler buldum cikarttm o kitaptan nelerrrr...
Otobuste bir elimde kitap otekinde telefon geliyorum, bekle beni mine :p

ÜYE

mad   beni ikna etmek için kaç kişi geliyor bakalım?

Okumayacağım, iddalıyım ve diyorum ki, bana öyle güzel anlatın, bana öyle güzel savunun ki eve gelirken bir kitapçıya girip kitabı alayım.

Gelin bakalım,  Cool

not: adam dili kırmazsa kafasını kırar çünki o kırmayı kendinden başka kimse anlamaz.  Kelime oyunları bana sökmez kardeşim  Cool

Ankara ya ve İzmir e de gitmeyi düşünüyorum.

Kızıl Gölge yazmış:
mad   beni ikna etmek için kaç kişi geliyor bakalım?

Okumayacağım, iddalıyım ve diyorum ki, bana öyle güzel anlatın, bana öyle güzel savunun ki eve gelirken bir kitapçıya girip kitabı alayım.

Gelin bakalım,  Cool

not: adam dili kırmazsa kafasını kırar çünki o kırmayı kendinden başka kimse anlamaz.  Kelime oyunları bana sökmez kardeşim  Cool

Ankara ya ve İzmir e de gitmeyi düşünüyorum.

Hiç duymadığım bir yazar olduğu için ben de okumadım(Aslında az yazar biliyor da değilim,evimde 500'ü aşkın kitaplık bir kütüphane bulunuyor).Şöyle Aziz Nesin'in bir mizah kitabı olabilir,yüzüklerin efendisi olsa evden kaçar gelirim

Quis custodiet ipsos custodes-Bekçilere kim bekçilik edecek?
DENETMEN

Okumadiginiz bir kitap olmasi daha iyi degil mi? Ben de bu hafta okudum mesela...
ÜYE
ÜYE

Daha yeni başladım sabaha kadar bitirebilecek miyim acaba ? 24.sayfadayım  lol
ÜYE
ÜYE

ya bende gelmek istiyorum ama 16 snda sınavm var  Wink  ist.luyuz ama gelemiyoruz ; işe bak, dışarıda okuyunca Sad
bol İhsan Oktay Anar' lı sohbetler size,güzel geçeceğine eminim...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
ÜYE
ÜYE

undomiel yazmış:
ya bende gelmek istiyorum ama 16 snda sınavm var  Wink  ist.luyuz ama gelemiyoruz ; işe bak, dışarıda okuyunca Sad
bol İhsan Oktay Anar' lı sohbetler size,güzel geçeceğine eminim...

Fantastik Edebiyat Resim kraliçemiz neden gelemiyor?
Fantastik Edebiyat Resim

ÜYE

6-7 saat yol ve pazartesi başlayan vizeler Sad  kimse benim gelmek istediğim kadar gelmeyi istemiyordur herhalde roll
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Misafir

Ben açıkçası kitabı çok sağlam buldum. Evet, yine belki ağır kaçabilecek bir dili ve anlatım tarzı var ama; o kitap başka nasıl bir dille yazılır bilemiyorum. Very Happy Demek istediğim; olay örgüsü, anlatılmak istenen olgular ve yaşatılmak istenen atmosfer o anlatım tarzıyla son derece uyumlu ve güzel anlatılabiliyor.

Kitapla ilgili yorumlarımı pazar günkü buluşmaya saklıyorum ama; şunu demeden de geçmeyeyim. Bu kitabı muhakkak okuyun, okutun. Çok iyi bir kitap seçimi tebrik ederim. Kızıla da okumadığı her saniye neler kaybettiğini yarın bol bol hatırlatıcam Cool

Bu arada keşke buluşma mekanı olarak Beyazıt'tan bir mekanı veya Galata Kulesi civarını ayarlasaydık. Meğersem bütün kitap o yörelerde geçiyormuş. Hikâyenin kahramanları tarafından tepilen o sokaklarda gezmek çok daha şahane olabilirdi. roll
DENETMEN

İyi ki gelmiyor çünkü tartışmala objektif bakamayacaktım kesinlikle.
ÜYE
ÜYE

Cool   Kim başlayacak?

Anlatmaya başlamadan önce, şunu bilmenizi istiyorum hala yazarın tarzını beğenmiyorum. Kullandığı uslubu tasvip etmiyorum.  Başka kitaplarını okur muyım, gene hayır, kafamı çevirip bakmam.  Ama!  Cool  Burada ciddi bir konu var arkadaşlar.

Bu ciddiyet dün buluştuğumuz 8 kişilik ekibin olaya hazırlanarak, elinde dökümanlarla gelen denetmen arkadaşımız Esra'nın yönlendirmesiyle öyle bir performans sergiledilerki, kitabı hiç okumamış içimizdeki ben dahil bir kaç arkadaşımzı bile sohbetin içine alıp, şaşkın bakışlarla kitaba bir göz atma isteği doğurdular. Esra, bunlar senin mükemmelliğinin bir göstergesi, beni bile düşündürmeye ittin. Teşekkür ediyorum.

Kitabı okuyacağım, çünki konuştuğumuz konuları bir de kendi gözümle görmek istiyorum.  Furkan kulaklarını bol bol çınlattım senin,  çünki senin bana attığın kısa paragraflarla kendimi savunmam kolay olmadı. Başaramadım tabi. O yüzden konuyu kitaptan genele yaydım.

Bu konuda konuşacağım , ama bir yemek yiyip geleyim .

İstanbulda oturup da hala bu etkinliğe katılmayı düşünen arkadaşlar varsa; ankara ve izmir organizasyonlarına katılabilirler.

Nitekim istanbuldan Ankaraya bir gidiş-dönüş organizasyonu hazırlıyoruz. 13 Aralık Pazar günü Ankara'da olabilmeye müsait İstanbul'lu arkadaşlar bana ulaşabilirler. Hep beraber gidelim, hep beraber dönelim.  

Dünkü tartışma söz konusu olduğunda ise; iyi ki olmuş. Çok keyifli bir etkinlikti. Gelemeseydim eğer, hayli pişman olurdum heralde. Fantastik Edebiyat Resim
DENETMEN

Teşekkür ederim Mineciğim, memnun kaldıysanız ne mutlu bana...
Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
İkinci toplantı için duyuruyu bu gece yapacağım. Tabii artık okumak şart olacak  Twisted Evil

Gelen ve renk katan herkese tekrar teşekkür ediyorum.
Ankara'ya ve İzmir'e de bekleriz  
ÜYE
ÜYE

Umarım bu kitabın yazarı benim gözdelerimden biri çıkar   Ay heyecanlandım şimdi iyi mi?
ÜYE
ÜYE

Evet. Çok hoş geçti. Merak ettiğim şey : Bir daha ki toplantı ne zaman ?

Ayda bir olsa  roll  Smile
Yeni başlık gönder Başlığa cevap gönder   Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki