Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Hayal saati sitesi için Göktuğ canbaba'dan kitabını nasıl yarattığını anlatmasını istedik. o da sağolsun bizi kırmadı ve Ankira yayınlarından çıkan Kuzey kıtalar efsaneleri'nin ilk kitabı ozanın şarkısı'nın ortaya çıkışını anlattı.

http://www.hayalsaati.com/kaleminden-yazilar/kuzey-kitalar-efsaneleri-ozanin-sarkisi-2.html

Not: sitede link vermemin bir sakıncası varsa linki kaldırabilirsiniz...
linki kaldırınca bu başlığın da bir anlamı kalmayacağından isterseniz onu da kaldırabilirsiniz...

Üye

kitabı okudum...iyi oldğunu söyleyebilirim tabiki başyapıt olarak saydığımız bazı kitap serileriyle boy ölçüşemez(şimdilik öle görünüyo) ama yinede fantastik edebiyat adına(türkler için)güzel bi gelişme...

*ay yükseldi ve ozan galenar yorgun ve bitkin bi biçimde odasına çekildi*
-ve ben galenarı'n yarın akşam anlatmaya devam edeceği hikayeyi,kuzey kıtalar efsanesini iple çekiyorum....

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri