Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» YENİ GELENLER İÇİN
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Değerli site yöneticileri.  Yeni üyeniz olmamakla  birlikte  tanışalım  
YAZILAN MESAJLARDA  HEP  GENÇ ÜYE  ARKADAŞLARIN  YAZILARINI  OKUDUM  VE  İNANIRMISINIZ  ÇOK MEMNUN OPLDUM.,SEVİYELİ  BİR  ARKADAŞLIK VE VE TANIŞMA FASLI. iÇİNİZDE  EN YAŞLI ÜYE BENİM  GALİBA. YAŞ OLARAK BANA UYGUN OLANLARDA  BİR MERHABA  DİYEBİLİRLER TÜM DOSTLARA  SEVGİLERİMİ İLETİYORUM.

Üye

merhabalar.yazı atölyesindeki şiirlerim bölümüne bir bakarsanız mutlu olurum.

Üye
Üye

raskalnikov yazmış:
merhabalar.yazı atölyesindeki şiirlerim bölümüne bir bakarsanız mutlu olurum.

Raskalnikov buldun canbabayı bırakmam diyorsun peşini. Sıraya girin arkadaşlar sitemizde bir usta var hepimize hayırlı olsun.

Aramıza hoş geldiniz şifa getirdiniz. Degerli yorumlarınızı ve eserlerinizi bekliyoruz.

Sevgi Saygılarımla,

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.

ÖZDEMİR ASAF
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Yönetici

....Sevgili canbaba,
.
....Sitemizdeki mevcudiyetiniz bizi çok mutlu ediyor. Yazılarınızı ve şiirlerinizi yakinen izliyoruz. Sitemizde sizin gibi görmüş geçirmiş, büyük tecrübeler edinmiş insanların bulunuyor olması çok hoş. İnanıyorum ki sizinle forumumuzun çeşitli başlıkları altında yazışmak, genç üyelerimiz için eşsiz bir deneyim olacaktır. Çünkü onlar bugüne dek hep kendi yaşıtlarıyla yahut kendilerinden makul ölçülerde büyük ya da küçük olan insanlarla yazıştılar. Bir büyükleriyle yazışmak, kuşkusuz onlar için bir tür sınavdır ve şüphesiz bilgilendirici olacaktır.
.
    Eserleriniz fevkalade dikkate şayan. Arkadaşlarımız onları büyük bir dikkat ve beğeniyle okuyacaklardır. Fakat cevval, çalak ve yaman insanlar oldukları için, elbette eleştirilerini de dile getirmekten geri durmazlar. Ama bir büyüğümüzün eserlerini eleştirmek, hiç kuşku yok ki, azami bir dikkat gerektirir. Bakalım genç dostlarımız, hürmetli bir büyüklerinin eksiklerine işaret ederken nasıl bir tutum takınacaklar? Yazılarınızı, arkadaşlarımızla olan muhabbetinizi ve sitemize yapacağınız katkıları daima büyük bir heyecan ve ilgiyle takip edeceğiz. Sıhhat ve afiyetle!
.
    Not: Arkadaşlarımızın bize kendilerini tanıtmaları ya da site ahalisine merhaba demeleri için özel başlıklar mevcut. Söz konusu olan bir başka üyemiz olsaydı, bu başlığı silmek ve sahibini ilgili başlıklara yönlendirmek gerekirdi. Ama canbaba bizim hürmetli bir büyüğümüz olduğu için, burayı onunla özel olarak konuşmak, tanışmak ve halleşmek için kullanabilirsiniz. Kendisi bu hususi alâkayı hak ediyor.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Hoşgeldiniz canbaba. (:

Üye

Hoşgeldin aramıza

Üye

Hoşgeldiniz canbaba.  Smile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Hoşgeldiniz canbaba. Sizi aramızda görmek çok güzel. =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

Hoşgeldiniz canbaba =)*

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YENİ GELENLER İÇİN

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri