Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
» DUYURULAR
Yazar Mesaj
Yönetici

Fakat o bizimle ilgili bir sorun değildi. Kitabını, ödemeyi yaptığın günün ertesi kargoya verdim ama kargo seni adreste bulamamış (!) Kargo ücreti sadece 2 YTL ve ulaştırılması gereken şey de tek bir kitap olunca, herifler adresine gelmeye tenezül etmemiş olabilirler. Yani kargo şirketinin üç kağıdına kurban gittin Fatihim. Bizim bir günahımız yok. Yine de kitabı kargo şirketine gidip aldın. İki güç gün gecikti ama oldu; değil mi? Arkadaşlarımızın gözü korkmasın. Üstelik herkese de seninki gibi olmadı. Birçok arkadaşımız kitaplarını, ödemenin ertesi günü aldılar.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

şiir konusunda gelen mail üzerine siteyi dolaşırken gördüm kitabın çıktığını.en kısa zamanda inşallah yarın işbankasına gideceğim.ama vallahi hayat zor heryere yetişmeye çalışıyorum ama hep yarım kalıyorum. kitabınız hayırlı olsun ,cesaretim olursa uzunca bir süredir uğraştığım kitap var sizinle paylaşırım.
Yönetici

Kitabını bizlerle paylaşmandan büyük bir memnuniyet duyarız moridin. Bekliyoruz.
Üye
Üye

Kilgarvan yazmış:
   Fakat o bizimle ilgili bir sorun değildi. Kitabını, ödemeyi yaptığın günün ertesi kargoya verdim ama kargo seni adreste bulamamış (!) Kargo ücreti sadece 2 YTL ve ulaştırılması gereken şey de tek bir kitap olunca, herifler adresine gelmeye tenezül etmemiş olabilirler. Yani kargo şirketinin üç kağıdına kurban gittin Fatihim. Bizim bir günahımız yok. Yine de kitabı kargo şirketine gidip aldın. İki güç gün gecikti ama oldu; değil mi? Arkadaşlarımızın gözü korkmasın. Üstelik herkese de seninki gibi olmadı. Birçok arkadaşımız kitaplarını, ödemenin ertesi günü aldılar.

haklısın Kilgarvan,sanırım o aksaklığı aktarmayı düşünemedim,kusura bakma.Zaten bir parça şakaydı yapmak istediğim.

Üye

ya iki kere işbankasından sıra aldım çalıştığım için sıramı bekleyemedim azimle havale yapmaya çalışıyorum.keşke müşterisi az olan bir banka olsaydı.ama azimle dedim ya kitabı alacağım .
Yönetici

Başaracaksın! Eminim.
Üye
Üye

Ben sanırım önümüzdeki 3 gün içinde alamyacağım ama en geç 1hafta içerisinde parayı yatırmayı düşünüyorum biraz kitap hakkında bilgi verebilirmisiniz

"Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash   Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul"
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Yönetici

Kitabın içeriği hakkında bilgi edinmek için ana sayfamızda yer alan haber metnine ya da ana bantımızın altında akan duyuru metnine tıklamanız yeterli. Bunlardan ikisinden birinde içerik hakkında bilgi verdiğimizi hatırlıyorum. Ama birazı da sürpriz olsun; değil mi?
Üye
Üye

Doğru bütün hikayeyi öğrensekte olmaz şimdi ben bir kaç arkadaşa tavsiye ederim alırlarmı bilinmez ancak yinede söylerim Kitapda emeği geçen herkezi cesaretleri ve başarıları için tebrik ederim

"Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash   Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul"
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

Oleeeey kitabıma kavuştum. (:

Üye

arkadaşlar trafik kazası geçirdim valla biraz daha iileşeyim hem kitabı alacağım hemde yazdıklarımı paylaşacağım 12,göğüs omurumda kırık var daha 20gün sırt üstü yatmam gerekiyor.
Yönetici

Yahu üzme kendini bu kadar. Çok geçmiş olsun sevgili moridin. Tez zamanda iyileşmen ümidiyle.
Üye
Üye

merhaba,
Malesef çalıştığın mekanın yakınlarında iş bankası olmadığı i,çin şubelen işlem yapamayacağım.
İnternet üzerinden EFt ile almak istiyorum Rica etsem tam açılımını verebilir misiniz.
İŞ BANKASI 6609-0026621 nolu hesabın kimin adına açıldığı bilgisi gerekli, başka bankadan göndereceğim.
Sevg,Sayg

Not: Geçmiş olsun Moridin.

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.

ÖZDEMİR ASAF
Yönetici

Hesap Serdar Uslu adına. Parayı yatırdığında buradan bana özel mesajla adını soyadını ve adresini bildirmen yeterli. Kitabınızı hemen aynı gün, ya da en geç ertesi gün kargoya veriyoruz. Yani parayı bankaya yatırdıktan sonra en geç üç gün içinde kitabınız elinizde oluyor.
Yönetici

Ayrıca, şu güne dek kitabımıza hiç ilgi göstermeyen üyelerimize de biraz sitem ediyorum doğrusu. Şu sitede 1200 tane üyemiz var ama sattığımız kitap sayısı 20'yi bile bulmadı. Oysa bu kitap, bu sitedeki arkadaşlarımızın ortak heyecanıyla vücut bulmuştu. Bizler bu işte zerre kadar kâr hesabı gütmedik. Tek amacımız ikinci bir kitabın çıkarılabilmesi için gereken sermayeyi edinebilmekti. Fakat ne yazık ki satışlarımız çok küçük rakamlarda kaldı.
.
     Sitemizde öyle derin bir tanışıklığımız olmayan arkadaşlarımızı bir kenara koyuyorum ama buraya yıllardır girip çıkan ve hepimizle çok iyi dostluk ilişkileri geliştirmiş olan bazı arkadaşlarımız, onlara attığımız özel mesajlara ve kişisel ricalarımıza rağmen ne yazık ki kitabımızdan bir tane bile satın almadılar. Sitemize dün üye olan arkadaşlarımız, kitabımızdan bir tane olsun edinebilmek için derhal kolları sıvadıkları halde, onlar kıllarını dahi kıpırdatmadılar. Oysa verecekleri para altı üstü 7 liraydı.
.
     Küçücük adımlarla daha büyükleri için ufak tefek hazırlıklar yapalım diyoruz ama ne yazık ki her adımımızda milyarlarca lira zarara uğruyoruz. Elbette bizde de büyük hatalar var ama bütün hatanın bize ait olduğunu hiç sanmıyorum. Bizler okuyan, okumaya ilgi duyan, ortak yazı çizi çalışmalarını desteklemek olgunluğunu gösterebilen bir millet değiliz ve olamıyoruz. Sorun burada.
.
     Fakat yine de kitabımızı insanlara rica ile, minnet ile zorla satacak halimiz yok. Böylesi, insanları kendimizden uzaklaştırmak, ötelere itmek olurdu. En nihayet bizler dilenci değiliz. Cesurca bir iş yaptık. Harçlıklarımızdan artırdığımız paralarla nitelikli ve içerikli bir kitap hazırladık. Temiz ve etkili usüllerle tanıtımımızı yaptık, derdimizi meramımızı insanlara anlatmaya çalıştık. Elimizden gelen her türlü gayreti sergiledik. Müsterihiz. Yine olsa, yine yaparız. Satılmış, satılmamış. Onu da başkaları düşünsün.

Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> DUYURULAR
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri