| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 645 |
| Konum: Boşluk |
|
|
Re: harika 22.08.2008, 15:48 |
|
|
| silvana yazmış: | | Dun sabah kitap adresime ulasti. Okumaya basladim. Mine ye burdan sonsuz tesekkurler. Mine nin sayesinde kitabiniz Avrupa ya ulasti. |
Hadi hayırlısı Avrupaya da açıldık arkadaşlar.
 Silvana sensiz olmazdı bu form, kitap için yorumlarını bekliyoruz. Yardımcı olabildiğim için mutluyum. |
_________________ BAKİ
Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 01 Mar 2008 |
| Mesajlar: 29 |
|
|
|
Bulut Denizi Üzerinde Bir Gezgin 22.08.2008, 19:59 |
|
|
Parasızlıktan kitabı almaya bir ürlü fırsat bulamadım.  Pazartesi parayı yatırmayı ve dolayısıyla kitabı almayı planlıyorum. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Tem 2008 |
| Mesajlar: 31 |
| Konum: Orta Dünya |
|
|
sds 23.08.2008, 22:57 |
|
|
arkdaslar ins yarın parayı yatırcam |
_________________ Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
"Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul"
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 852 |
|
|
|
ŞÛMUL'E TEŞEKKÜR ve KISA BİR İZAH 24.08.2008, 0:06 |
|
|
Bu arada sevgili Şûmul'ümüze, kitabımız üzerine yazdığı içten ve ayrıntılı yorum için teşekkür ediyorum. Okunmuş, beğenilmiş, ne mutlu... Kitabımızı satın almak isteyen arkadaşlarımıza da göstermiş oldukları ilgiden dolayı şimdiden şükranlarımı sunuyorum. Madem başlangıçtaki hedeflerimize ulaşamadık, hiç değilse kitabımızı mümkün olduğu kadar çok kişiye ulaştıralım. Ozicano'nun yazdıklarına üzüldüm. Hepimiz zaman zaman (hatta ne yazık ki çoğu zaman) parasızlık çekiyoruz. Böyle durumlarda bize mesaj atın, kitabımızı gönderir, kargo masrafını da karşılarız. Paranız olduğu zaman ödersiniz. Ödemezseniz de, sağlık sıhhat olsun.
. Arkadaşlar bizler bezirgan, tüccar yahut tecimer değiliz. Bu işi para kazanmak, kâr etmek için yapmadığımızı kifayetle dile getirmiş bulunuyorum. Bu ülkede hiçbir aklı başında insan, para kazanmak için cebindeki bir buçuk milyar lirayı fantastik edebiyat içerikli bir kitaba yatırmaz. Amacımız ikinci sayımızın mali masraflarını çevirmek ve mümkün olduğu kadar çok insana ulaşmaktı. Madem ilk amaç tahakkuk etmedi, hiç değilse ikincisi etsin, kitabımız mümkün olduğunca çok insan tarafından okunsun. Merak eden, okumak isteyen varsa bir mesaj atsın yeter. Maddi konularda her tür kolaylığı sağlar, gerekirse kitabımızı ücretsiz göndeririz. Kitabımız için ücret ödeyen arkadaşlarımız haksızlığa uğradıklarını düşünmesinler. Tek kuruşunuz dahi zayi olmayacaktır. Yaptığınız iyilikleri, gösterdiğiniz içtenlik ve alakayı asla unutmayız. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Yurtdışı 24.08.2008, 0:19 |
|
|
Yurtdışındaki arkadaşlara ben yardımcı olabilirim. Bana isim soyad ve açık adresinizi bildirmeniz yeterli arkadaşlar. Her zaman yardıma hazırım. Elimden ne geliyorsa  |
_________________ BAKİ
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
|
|
|
POSTA EJDERHASI! 24.08.2008, 0:24 |
|
|
İşte bakın! Posta güvercinimiz de hazır! Gerçi kullandığı avatardan anlaşıldığı üzere ondan olsa olsa POSTA EJDERHASI olur. Bu fikir daha önce hiçbir fantastik romanda kullanılmadıysa, fikri mülkiyeti vicdanen bana ait demektir. Kullanmak isteyenlere verdim gitti. Belki Quincey'in İngiliz Posta Arabası'na denk güzellikte bir Türk Posta Ejderhası öyküsü yazarsınız. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
bunu bir şiirle süsleyelimde tam olsun. 24.08.2008, 0:37 |
|
|
SEVİNÇ
Bana bir mektup geldi,
İçinden ben çıktım.
ÖZDEMİR ASAF
 ama benim postalarımın içinden ne çıkacağı meçhull... |
_________________ BAKİ
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 414 |
|
|
|
bilmem 24.08.2008, 0:54 |
|
|
birilerine de ben mektup gönderiyorum  çok hoş cevaplar almasak da hala gönderiyorum  |
_________________ Aşk istiyorduk ağızdan damardan
Gözler parlasın soluk açılsın.
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
yazdığın mektupların da 24.08.2008, 1:02 |
|
|
şiirlerin gibiyse yandık. Kız babaları seni yurdun dörtbir köşesinde arıyordur.  |
_________________ BAKİ
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
bir kız babası 24.08.2008, 7:16 |
|
|
işi öğrenirse terk-i diyar etmek lazım.Bugün de amma erken kalktım  Mektup yazıcam diye yatmadığımdan olmasın.Ama çok kızıyorum.Romantizmden anlamıyor bu kızlar çok teşekkürler diye cevap mı olurmuş sen de yapıştırsana bir şeyler  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
raskalnikov DİYORUMKİ 25.08.2008, 13:51 |
|
|
Bir ara mektuplarını da paylaş, ama söyleceğime pişman olmaktanda tırsıyorum.
 yoksa söyledim mi... |
_________________ BAKİ
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
mektuplar 25.08.2008, 17:33 |
|
|
 Vallahi peşime düşerler.Çok tehlikeli.Hayır olur olmaz başka kız babaları da olduk yere peşime düşer.Patlayıcı gibi o mektuplar.Bakın Cenk Taner'in şarkılarından alıntılar yapıyorum gerisini siz tahmin edin.
Göz göze gelmişiz dünyanın bir ucunda
Çıkart üstündekini uzan bir tarafa  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Kanatları açtım 25.08.2008, 17:57 |
|
|
Kanatlarımı açtım uçmaya hazırım. Dünyanın her köşesine ulaşabilirim. Yeterki siz ulaşılmak isteyin.
raskalnikov hariç. Ben ondan çok tırsıyorum.  |
_________________ BAKİ
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 20 Hzr 2007 |
| Mesajlar: 5 |
|
|
|
kitap 25.09.2008, 12:44 |
|
|
ciddi bir kaza geçirmiştim şükür atlattım.yalnız bankaya gidip sıra beklemek benim için zor.kilgarvan kardeşim(32 yaşında olduğum için hitap doğru sanırım) sen bana adresini versen, ben kargoyla parayı göndersem olur mu? |
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
|
|
|
7 LİRA İÇİN 25.09.2008, 21:05 |
|
|
7 lira için bunca zahmete değer mi? Adını adresini özel mesajla bildir, kitabını gönderelim. Para mara gerekmez. |
|
|
|
|
 |
|
|
|