Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
» DUYURULAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

silvana yazmış:
Dun sabah kitap adresime ulasti. Okumaya basladim. Mine ye burdan sonsuz tesekkurler. Mine nin sayesinde kitabiniz Avrupa ya ulasti.

Hadi hayırlısı Avrupaya da açıldık arkadaşlar.

Silvana sensiz olmazdı bu form, kitap için yorumlarını bekliyoruz. Yardımcı olabildiğim için mutluyum.

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.

ÖZDEMİR ASAF
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Parasızlıktan kitabı almaya bir ürlü fırsat bulamadım. Sad Pazartesi parayı yatırmayı ve dolayısıyla kitabı almayı planlıyorum.
Üye
Üye

arkdaslar ins yarın parayı yatırcam

"Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash   Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul"
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Yönetici

Bu arada sevgili Şûmul'ümüze, kitabımız üzerine yazdığı içten ve ayrıntılı yorum için teşekkür ediyorum. Okunmuş, beğenilmiş, ne mutlu... Kitabımızı satın almak isteyen arkadaşlarımıza da göstermiş oldukları ilgiden dolayı şimdiden şükranlarımı sunuyorum. Madem başlangıçtaki hedeflerimize ulaşamadık, hiç değilse kitabımızı mümkün olduğu kadar çok kişiye ulaştıralım. Ozicano'nun yazdıklarına üzüldüm. Hepimiz zaman zaman (hatta ne yazık ki çoğu zaman) parasızlık çekiyoruz. Böyle durumlarda bize mesaj atın, kitabımızı gönderir, kargo masrafını da karşılarız. Paranız olduğu zaman ödersiniz. Ödemezseniz de, sağlık sıhhat olsun.
.
     Arkadaşlar bizler bezirgan, tüccar yahut tecimer değiliz. Bu işi para kazanmak, kâr etmek için yapmadığımızı kifayetle dile getirmiş bulunuyorum. Bu ülkede hiçbir aklı başında insan, para kazanmak için cebindeki bir buçuk milyar lirayı fantastik edebiyat içerikli bir kitaba yatırmaz. Amacımız ikinci sayımızın mali masraflarını çevirmek ve mümkün olduğu kadar çok insana ulaşmaktı. Madem ilk amaç tahakkuk etmedi, hiç değilse ikincisi etsin, kitabımız mümkün olduğunca çok insan tarafından okunsun. Merak eden, okumak isteyen varsa bir mesaj atsın yeter. Maddi konularda her tür kolaylığı sağlar, gerekirse kitabımızı ücretsiz göndeririz. Kitabımız için ücret ödeyen arkadaşlarımız haksızlığa uğradıklarını düşünmesinler. Tek kuruşunuz dahi zayi olmayacaktır. Yaptığınız iyilikleri, gösterdiğiniz içtenlik ve alakayı asla unutmayız.  
Üye
Üye

Yurtdışındaki arkadaşlara ben yardımcı olabilirim. Bana isim soyad ve açık adresinizi bildirmeniz yeterli arkadaşlar. Her zaman yardıma hazırım. Elimden ne geliyorsa  

ÖZDEMİR ASAF
Yönetici

İşte bakın! Posta güvercinimiz de hazır! Gerçi kullandığı avatardan anlaşıldığı üzere ondan olsa olsa POSTA EJDERHASI olur. Bu fikir daha önce hiçbir fantastik romanda kullanılmadıysa, fikri mülkiyeti vicdanen bana ait demektir. Kullanmak isteyenlere verdim gitti. Belki Quincey'in İngiliz Posta Arabası'na denk güzellikte bir Türk Posta Ejderhası öyküsü yazarsınız.
Üye
Üye

SEVİNÇ

Bana bir mektup geldi,
İçinden ben çıktım.

ÖZDEMİR ASAF

ama benim postalarımın içinden ne çıkacağı meçhull...

ÖZDEMİR ASAF
Üye
Üye

birilerine de ben mektup gönderiyorum lol çok hoş cevaplar almasak da hala gönderiyorum

Üye
Üye

şiirlerin gibiyse yandık. Kız babaları seni yurdun dörtbir köşesinde arıyordur. lol

ÖZDEMİR ASAF
Üye
Üye

işi öğrenirse terk-i diyar etmek lazım.Bugün de amma erken kalktım Mektup yazıcam diye yatmadığımdan olmasın.Ama çok kızıyorum.Romantizmden anlamıyor bu kızlar çok teşekkürler diye cevap mı olurmuş sen de yapıştırsana bir şeyler

Üye
Üye

Bir ara mektuplarını da paylaş, ama söyleceğime pişman olmaktanda tırsıyorum. Razz

yoksa söyledim mi...

ÖZDEMİR ASAF
Üye
Üye

Vallahi peşime düşerler.Çok tehlikeli.Hayır olur olmaz başka kız babaları da olduk yere peşime düşer.Patlayıcı gibi o mektuplar.Bakın Cenk Taner'in şarkılarından alıntılar yapıyorum gerisini siz tahmin edin.
Göz göze gelmişiz dünyanın bir ucunda
Çıkart üstündekini uzan bir tarafa

Üye
Üye

Kanatlarımı açtım uçmaya hazırım. Dünyanın her köşesine ulaşabilirim. Yeterki siz ulaşılmak isteyin.  Wink

raskalnikov hariç. Ben ondan çok tırsıyorum. Razz

ÖZDEMİR ASAF
Üye
Üye

ciddi bir kaza geçirmiştim şükür atlattım.yalnız bankaya gidip sıra beklemek benim için zor.kilgarvan kardeşim(32 yaşında olduğum için hitap doğru sanırım)  sen bana adresini versen, ben kargoyla parayı göndersem olur mu?
Yönetici

7 lira için bunca zahmete değer mi? Adını adresini özel mesajla bildir, kitabını gönderelim. Para mara gerekmez.
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> DUYURULAR
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri