FRP FORUM  |  Kayıt  |  Üyeler  |  Giriş       

Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki  
DENETMEN

Kanatlarımı açtım uçmaya hazırım. Dünyanın her köşesine ulaşabilirim. Yeterki siz ulaşılmak isteyin.  Wink

raskalnikov hariç. Ben ondan çok tırsıyorum. Razz
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ÜYE
ÜYE

ciddi bir kaza geçirmiştim şükür atlattım.yalnız bankaya gidip sıra beklemek benim için zor.kilgarvan kardeşim(32 yaşında olduğum için hitap doğru sanırım)  sen bana adresini versen, ben kargoyla parayı göndersem olur mu?
ÜYE
ÜYE

Kitapta emegi gecen arkadaslari tebrik ediyorum. Site uyeleri umarim daha cok ilgi gosterir de hic olmassa maliyetini karsilar.

Herkes alsin okusun, memnun kalmayan olursa parasini ben iade edecegim. Hem ince bir kitap, bir cirpida bitirir ne okuyorsaniz ona geri donersiniz.
ÜYE
ÜYE

Kitap satışınız halen devam ediyor mu? Bende okumak ve naçisane eleştirilerde bulunmak isterim.
İDARİ SORUMLU

Satışlarımız elbette devam ediyor ve daima da edecek. İŞ BANKASI 6609-0026621 nolu hesaba 7 YTL yatıran ve adını adresini buradan özel mesajla bana bildiren herkese kitabı hemen ertesi gün postalanıyor.  Kargo masrafları 7 YTL'ye dahil. Ayrıca ödeme yapmanıza gerek yok.
DENETMEN

Evet Mine abla çok hoş bir süpriz yaptı bana, onun sayesinde kitap elime geçti. Kitap aylık çıkan bir dergi tadında olduğu için ister istemez devamını bekledim. Film incelemesi çok büyük bir emeğin ürünü bu anlaşılıyor. Keza Türkiye ve fantastik kurgu ile ilgili yazı da çok hoş diğer yazılar gibi. Ne kadar heyecan duyduğunuzu okurken hissettim, bunun okuyucu olarak da olsa bir parçası olmak çok hoş. En kısa zamanda param olunca ben de bir kaç nüsha satın alacağım. Ellerinize sağlık, gerçekten!

ÜYE

kitabı bana da ulaştırdı.

İDARİ SORUMLU

Buldunuz iyilik meleğini, sömürün bakalım hergeleler. Demek kitabı satın almak yerine mine'nin kanatları altına sığındınız ha! Vampirleeeeeer! Vampirler sizi!

Alacağın olsun mine. Kitapları benden toplayıp bu fakirlere, bu zavallılara, bu sefillere mi dağıttın? Kızım bu dünyada iyilik nedir bilmeyeceksin. Düşene, parasıza, sefile bir tekme de sen vuracaksın. 7 liralık kitabı 10 liraya satıp artan 3 lirayı yeni ticaretlere sermaye kılacaksın. Yaşama sanatının ussül esası budur.  

Şaka bir yana sevgili mine'ye ben de şükranlarımı sunuyorum. Bu kadar iyi olması beni gıcık ediyor ama neyse.
DENETMEN

Sonunda Kilgarvan şutlayacak beni buradan    ben yapmadım..
Gıcıkılıs yaptı bunu. Posta ejderhasi o...
ÜYE
ÜYE

alacağım kitabı ama sana açık adres verecem kilgarvan istediğin yere gönder

ÜYE
ÜYE

acada 2005 yılında çıkardıgınız derinden gelen sesler adlı kıtabın sıtenızde okuyabılecegım oykulerı war mı?
ÜYE
ÜYE

puahaha ben burayı yeni görüyorum ve süper olaymış ya Very Happy hayran kaldım ve daha önce de görmediğim için TÜÜHHH  bana xD cık cık cık kendimden bunu beklemezdim

ayrıca not: son yazanlara bakmak yerine ilk sayfayı okuduğumu da belirtmek içimden geldi  
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
ÜYE
ÜYE

Bir kitap daha istiyoruzzzz. Daha sık kitap çıkarsın Fantastik Edebiyat yaaaa Sad
DENETMEN

Satışlar devam ediyor mu?

Satışlar devam ediyor. Elimizde kitap bulunduğu sürece isteyenlere göndeririz.
ÜYE
ÜYE

kitabın konusu ne ile ilgili biraz bakındım ama tam bulamadım. fantastik bir hikayemi, yoksa bir denemeler bütünümü?
İDARİ SORUMLU

Kitabımız sinema, mitoloji, Türk fantastik edebiyatı gibi konularda çeşitli yazıların yanı sıra bir de uzun öykü içeren bir derlemedir. İlgileniyorsan gerekli bilgiler bu başlıkta veriliyor, öğrenebilirsin.
ÜYE
ÜYE

Kitabı dün akşam bir oturuşta bitirdim. Kısa ama içerik olarak bir o kadar yararlı olmuş. Türkiye de fantastik edebiyat kitaplarını takip etmeyenler için kaynak niteliği taşıyor.

Ayrıca kitabın ortasındaki 'çocuksu ölüm' öyküsünü okumak çok keyifliydi. Tasvirleri, akıcılığı, karakterlerin öyküye olan uyumu ve diğer çoğu şey kaliteyi üst çıtaya çıkartıyordu. Sadece gözüme çarpan ufak bir noktası ölümün bazı noktalarda 'insani' tepkiler vermesi sıradışılığını biraz düşürdü.

Anadolu hikayelerinin kısa derlemesini ve Metropolis'i okumak da bir o kadar güzeldi.
ÜYE
ÜYE

Sevindirici bir durum. Elden geleni ardına koymamak, yapabildiğin ne varsa güzeldir. Elime geçtiğinde bir kaç kuruş, hemen sipariş edicem bu ortak kitabı. Başlığın sadece ilk mesajını okudum belki yazılmıştır, belki başka bir başlık açılmıştır ama malum yeni bir bireyim aranızda, eğer bu işe devam edilirse, güzel; hatta mükemmel olur diye düşünmekteyim.
Misafir

Ben de minenin bana göndermesi sayesinde kitabı tesadüfen edindim Napayım süpriz oldu. Hem hediye geri çevrilmez ki. Very Happy

Çok iyi bir kitaptı açıkçası. Okurken bir an bile sıkılmadım ve masalsı anlatımından zevk aldım. Hoş konulara değinilmiş. Anadolu için ayrıca bir başlık açılması ise beni daha bi memnun etti. Devamının gelmesi dileğiyle...
Yeni başlık gönder Başlığa cevap gönder   Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki