|
DENETMEN
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 5223 |
|
|
|
Kanatlarımı açtım uçmaya hazırım. Dünyanın her köşesine ulaşabilirim. Yeterki siz ulaşılmak isteyin.
raskalnikov hariç. Ben ondan çok tırsıyorum.  |
|
|
|
|
 |
|
|
ÜYE
| Kayıt: 20 Hzr 2007 |
| Mesajlar: 37 |
|
|
|
ciddi bir kaza geçirmiştim şükür atlattım.yalnız bankaya gidip sıra beklemek benim için zor.kilgarvan kardeşim(32 yaşında olduğum için hitap doğru sanırım) sen bana adresini versen, ben kargoyla parayı göndersem olur mu? |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 18 Ksm 2007 |
| Mesajlar: 135 |
|
|
|
Kitapta emegi gecen arkadaslari tebrik ediyorum. Site uyeleri umarim daha cok ilgi gosterir de hic olmassa maliyetini karsilar.
Herkes alsin okusun, memnun kalmayan olursa parasini ben iade edecegim. Hem ince bir kitap, bir cirpida bitirir ne okuyorsaniz ona geri donersiniz. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 06 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 3 |
|
|
|
Kitap satışınız halen devam ediyor mu? Bende okumak ve naçisane eleştirilerde bulunmak isterim. |
|
|
|
|
 |
|
İDARİ SORUMLU
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 1625 |
|
|
|
Satışlarımız elbette devam ediyor ve daima da edecek. İŞ BANKASI 6609-0026621 nolu hesaba 7 YTL yatıran ve adını adresini buradan özel mesajla bana bildiren herkese kitabı hemen ertesi gün postalanıyor. Kargo masrafları 7 YTL'ye dahil. Ayrıca ödeme yapmanıza gerek yok. |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 31 Tem 2007 |
| Mesajlar: 941 |
|
|
|
Evet Mine abla çok hoş bir süpriz yaptı bana, onun sayesinde kitap elime geçti. Kitap aylık çıkan bir dergi tadında olduğu için ister istemez devamını bekledim. Film incelemesi çok büyük bir emeğin ürünü bu anlaşılıyor. Keza Türkiye ve fantastik kurgu ile ilgili yazı da çok hoş diğer yazılar gibi. Ne kadar heyecan duyduğunuzu okurken hissettim, bunun okuyucu olarak da olsa bir parçası olmak çok hoş. En kısa zamanda param olunca ben de bir kaç nüsha satın alacağım. Ellerinize sağlık, gerçekten! |
_________________ "But I believe in music... The way that some people believe in fairy tales. "
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 16 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 926 |
|
|
|
kitabı bana da ulaştırdı. |
_________________ Aşk istiyorduk ağızdan damardan
Gözler parlasın soluk açılsın.
|
|
|
|
 |
|
İDARİ SORUMLU
|
|
|
Buldunuz iyilik meleğini, sömürün bakalım hergeleler. Demek kitabı satın almak yerine mine'nin kanatları altına sığındınız ha! Vampirleeeeeer! Vampirler sizi!
Alacağın olsun mine. Kitapları benden toplayıp bu fakirlere, bu zavallılara, bu sefillere mi dağıttın? Kızım bu dünyada iyilik nedir bilmeyeceksin. Düşene, parasıza, sefile bir tekme de sen vuracaksın. 7 liralık kitabı 10 liraya satıp artan 3 lirayı yeni ticaretlere sermaye kılacaksın. Yaşama sanatının ussül esası budur.
Şaka bir yana sevgili mine'ye ben de şükranlarımı sunuyorum. Bu kadar iyi olması beni gıcık ediyor ama neyse. |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 5223 |
|
|
|
Sonunda Kilgarvan şutlayacak beni buradan  ben yapmadım..
Gıcıkılıs yaptı bunu. Posta ejderhasi o... |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 16 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 926 |
|
|
|
alacağım kitabı ama sana açık adres verecem kilgarvan istediğin yere gönder  |
_________________ Aşk istiyorduk ağızdan damardan
Gözler parlasın soluk açılsın.
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 02 Nis 2009 |
| Mesajlar: 2 |
|
|
|
acada 2005 yılında çıkardıgınız derinden gelen sesler adlı kıtabın sıtenızde okuyabılecegım oykulerı war mı? |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 07 Mar 2009 |
| Mesajlar: 689 |
|
|
yeni 02.04.2009, 13:52 |
|
|
puahaha ben burayı yeni görüyorum ve süper olaymış ya  hayran kaldım ve daha önce de görmediğim için TÜÜHHH bana xD cık cık cık kendimden bunu beklemezdim
ayrıca not: son yazanlara bakmak yerine ilk sayfayı okuduğumu da belirtmek içimden geldi  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 30 Oca 2008 |
| Mesajlar: 767 |
|
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 25 Nis 2009 |
| Mesajlar: 447 |
|
|
... 03.05.2009, 15:24 |
|
|
Satışlar devam ediyor mu? |
|
|
|
|
 |
|
İDARİ SORUMLU
|
|
|
Satışlar devam ediyor. Elimizde kitap bulunduğu sürece isteyenlere göndeririz. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 16 Tem 2009 |
| Mesajlar: 7 |
|
|
... 16.07.2009, 14:29 |
|
|
kitabın konusu ne ile ilgili biraz bakındım ama tam bulamadım. fantastik bir hikayemi, yoksa bir denemeler bütünümü? |
|
|
|
|
 |
|
İDARİ SORUMLU
|
|
|
Kitabımız sinema, mitoloji, Türk fantastik edebiyatı gibi konularda çeşitli yazıların yanı sıra bir de uzun öykü içeren bir derlemedir. İlgileniyorsan gerekli bilgiler bu başlıkta veriliyor, öğrenebilirsin. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 16 Tem 2009 |
| Mesajlar: 7 |
|
|
... 23.07.2009, 12:07 |
|
|
Kitabı dün akşam bir oturuşta bitirdim. Kısa ama içerik olarak bir o kadar yararlı olmuş. Türkiye de fantastik edebiyat kitaplarını takip etmeyenler için kaynak niteliği taşıyor.
Ayrıca kitabın ortasındaki 'çocuksu ölüm' öyküsünü okumak çok keyifliydi. Tasvirleri, akıcılığı, karakterlerin öyküye olan uyumu ve diğer çoğu şey kaliteyi üst çıtaya çıkartıyordu. Sadece gözüme çarpan ufak bir noktası ölümün bazı noktalarda 'insani' tepkiler vermesi sıradışılığını biraz düşürdü.
Anadolu hikayelerinin kısa derlemesini ve Metropolis'i okumak da bir o kadar güzeldi. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 24 Tem 2009 |
| Mesajlar: 17 |
|
|
|
Sevindirici bir durum. Elden geleni ardına koymamak, yapabildiğin ne varsa güzeldir. Elime geçtiğinde bir kaç kuruş, hemen sipariş edicem bu ortak kitabı. Başlığın sadece ilk mesajını okudum belki yazılmıştır, belki başka bir başlık açılmıştır ama malum yeni bir bireyim aranızda, eğer bu işe devam edilirse, güzel; hatta mükemmel olur diye düşünmekteyim. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
Ben de minenin bana göndermesi sayesinde kitabı tesadüfen edindim  Napayım süpriz oldu. Hem hediye geri çevrilmez ki.
Çok iyi bir kitaptı açıkçası. Okurken bir an bile sıkılmadım ve masalsı anlatımından zevk aldım. Hoş konulara değinilmiş. Anadolu için ayrıca bir başlık açılması ise beni daha bi memnun etti. Devamının gelmesi dileğiyle... |
|
|
|
|
 |
|
|