FRP FORUM  |  Kayıt  |  Üyeler  |  Giriş       

Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki  
İDARİ SORUMLU

Ülkemizde fantastik edebiyat üzerine yayınlar yapmak, hele Türk fantastik edebiyat yazarlarının eserlerini basmak  hiç kolay değil. Yayınevlerinin "sözüm ona" editörlerinin; "Türk mü? Salla Allah aşkına! Hayal edemez, kafası çalışmaz. Ejderhalar, devler, cüceler, hayali mahluklar Türk'ün neyine!" diyerek gençlerimizin hevesini kursaklarında düğümledikleri bir ortamda bizler azmettik ve kendi imkanlarımızı kendi ellerimizle yaratmaya çalıştık.
.
Fantastik Edebiyat Resim

..
      Bizimki ürkek bakışlarla sizlerden gelecek desteği kollamakta olan çekingen ve mütevazı bir adımdır. Atacağımız daha güçlü adımlar için sizin onayınıza ihtiyacımız var! Bizler ortak bir fantastik edebiyat kitabı çıkardık. Bunu kendi imkanlarımızla yaptık ve hiç de fena olmadı. Kitabımızdan bir adet satın alarak, bu zorlu mücadelede bize destek ol!
..
      Kitabımız bazı zorunlu gerekçelerden dolayı sitemiz dışında bir yerde satışa sunulmayacaktır. Kredi kartı numarası ya da internet havalesi istemiyoruz. Geleneksel ama güvenli bir yolla alışveriş yapacağız; Kitabımızdan edinebilmeniz için İŞ BANKASI 6609-0026621 nolu hesaba 7 YTL yatırmanız ve KİLGARVAN isimli yöneticimize, forumun ÖZEL MESAJLAR kısmından atacağınız bir özel mesajla adresinizi ve isminizi bildirmeniz yeterli olacaktır. Ödeyeceğiniz 7 YTL'nin 2 YTL'si kargo ücreti olarak kullanılacaktır. Kitabınız, parayı yatırdığınız tarihin ardından EN GEÇ ÜÇ GÜN İÇİNDE KARGOYA VERİLECEK, KARGOYA VERİLDİKTEN EN GEÇ İKİ GÜN SONRA ELİNİZE ULAŞMIŞ OLACAKTIR.
..

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ÜYE
ÜYE

projenim başında ayrılmak zorunda kalmıştım.şu an şu yazılanları okuyunca canım sıkıldı...imkanlar dahilinde yardımcı olabilmek için şu an elimden gelen tek şey yayımlamış olduğunuz eserden almak olucak.emünün benzersiz olmuştur.emeği geçen bütün arkadaşlarını eline sağlık!

ÜYE

güzel bir çalışma olduğundan eminim, daha okumadan emeği geçen arkadaşları tebrik ederim.

ne var ki ben takıntılı adamım. posta, kurye, kargo işleri bana ters biraz. hatta kitap sitelerinden bile alışveriş etmem.

keşke en azından 3-5 büyük kitapevi ile anlaşılıp 5 er 10 ar tane bırakılabilseydi.

ama yine de arkadaşların cesaretlerini kutluyorum. dipsiz bir kuyuya iğne attınız umarım beklediğiniz o tını bir an önce kulağınıza gelir.

ÜYE

bayadır internetim yoktu o yüzden sitemizi ziyaret edemiyorum ücret öderken havale ücreti alıyorlarmı peki benim yaşım biraz küçük o yüzden banka hesabım yok havale ücreti alınmıyorsa seve seve alırım

Ben yapıkredi bankasından havale yaparken, kartsız yaparım. Kartsız işlemlerde hiçbir ücret alınmıyor. Bankamatiğe git, kartı takmadan giriş tuşuna bas eğer açılırsa büyük ihtimal ile iş bankasından da ücret almazlar.

ÜYE
ÜYE

Posta çekiyle ödeyemiyoruz sanırım? Neyse, bir şekilde halledip alacağım.
ÜYE
ÜYE

İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Kuyuya taş attık, bakalım ne olacak.
Cesaretiniz kırılmasın, kitabı almak o kadar zor değil. Bir gözünüz havada olsun her an gelebilir.

Ayrıca hiç tereddüt etmeyin kitabınızdan keyif alacaksınız  Cool

"Seninle verdiği zevk dışında hiçbir amacı, kuralı ve şartı olmayan bir oyun oynayacağız...birbirimize hikayeler anlatacağız. Kazanma amacıyla değil, sadece anlatmanın zevki uğruna. Her hikayen için senin bir saat yaşamana izin vereceğim. Ne dersin?"
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

selamlar merhaba;

Uzun bır suredır bırcok seyden uzak bır yerde olma zorunlulugu yuzunden , fantastik edebiyat ailesinden uzakta kaldım. Derhal ortak kitap icin cevremı uyaracagım. Eminim ki harika dır. Bu arada fantastik roman calısmam devam ediyor. sanırım adı buyuk bir ihtimalle

"GLODRİYAN YOLCULUKLARI "

olacak. hepınıze tekrar selamlar
ÜYE
ÜYE

Gerçekten kitabı çok merak ediyorum. Yakın zamnda kitabı edinmek istiyorum.  Umarım attığınız bu ilk adımda size destek olabiliriz.

Yapacağınız şey çok basit; İŞ BANKASI 6609-0026621 nolu hesaba 7 YTL yatırmak ve adınızı adresinizi bana özel bir mesaj atarak bildirmek. Kitabınızı derhal postaya veriyoruz.
ÜYE
ÜYE

şiir konusunda gelen mail üzerine siteyi dolaşırken gördüm kitabın çıktığını.en kısa zamanda inşallah yarın işbankasına gideceğim.ama vallahi hayat zor heryere yetişmeye çalışıyorum ama hep yarım kalıyorum. kitabınız hayırlı olsun ,cesaretim olursa uzunca bir süredir uğraştığım kitap var sizinle paylaşırım.
ÜYE
ÜYE

ya iki kere işbankasından sıra aldım çalıştığım için sıramı bekleyemedim azimle havale yapmaya çalışıyorum.keşke müşterisi az olan bir banka olsaydı.ama azimle dedim ya kitabı alacağım .
ÜYE
ÜYE

Ben sanırım önümüzdeki 3 gün içinde alamyacağım ama en geç 1hafta içerisinde parayı yatırmayı düşünüyorum biraz kitap hakkında bilgi verebilirmisiniz

İDARİ SORUMLU

Kitabın içeriği hakkında bilgi edinmek için ana sayfamızda yer alan haber metnine ya da ana bantımızın altında akan duyuruya tıklamanız yeterli.
ÜYE
ÜYE

Doğru bütün hikayeyi öğrensekte olmaz şimdi ben bir kaç arkadaşa tavsiye ederim alırlarmı bilinmez ancak yinede söylerim Kitapda emeği geçen herkezi cesaretleri ve başarıları için tebrik ederim

ÜYE
ÜYE

Oleeeey kitabıma kavuştum. (:

ÜYE

arkadaşlar trafik kazası geçirdim valla biraz daha iileşeyim hem kitabı alacağım hemde yazdıklarımı paylaşacağım 12,göğüs omurumda kırık var daha 20gün sırt üstü yatmam gerekiyor.
BAŞ DENETMEN

merhaba,
Malesef çalıştığın mekanın yakınlarında iş bankası olmadığı i,çin şubelen işlem yapamayacağım.
İnternet üzerinden EFt ile almak istiyorum Rica etsem tam açılımını verebilir misiniz.
İŞ BANKASI 6609-0026621 nolu hesabın kimin adına açıldığı bilgisi gerekli, başka bankadan göndereceğim.
Sevg,Sayg

Not: Geçmiş olsun Moridin.

Özdemir Asaf
ÜYE
ÜYE

Bir-kaç haftadır hayatım kitaplık ve bilgisayar arasında kilitlenmiş durumda; yazılması gereken makaleler, üzerlerinde çalışılması gereken hikâyeler ve bir yığın başka proje gündeliğimi biraz ketlemişti. Fakat kitap sürekli aklımdaydı.

Bugünse tembel kıçımı kaldırıp bir koşu bankaya yollanacağım, emin olabilirsiniz.

(İnsan bir kez dört duvar arasına kapanıp dışarıyla ilişkisini kesince, bir çeşit atalet tüm varlığını kuşatıyor resmen. Siz de bilirsiniz.)

Uyarı için teşekkürler- dikkate alındığından emin olabilirsiniz.
İDARİ SORUMLU

"İnsan mutlak atalete çabuk alışır" - Goethe (Faust)
Yeni başlık gönder Başlığa cevap gönder   Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki