Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2
» DUYURULAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Kesinlikle tartışılmaz ki fantastik edebiyat sitesi sanal ortamda süper ötesi... Ve inanıyorum ki daha da iyi günler olacak. Ancak ben yinede elle tutulabilir, dönüp dönüp, okunabilir, kağıt kokusu hissedilebilir bir dergi fikrini çok daha manevi buldum.  Eyvaaah sanırım siteden şutlanacağım Sad . Ama napıyım düşüncelerimi paylaşmalıyım  Wink .

Şaka bir yana evinde hala bilgisayar olmayan, internet cafeye gidemeyenler var. Ben bile eve henüz yeni bilgisayar aldım. İlk üye olduğum tarihten bu yana istatislik yaparsak; şimdi siteye daha çok katıla biliyorum. Sanal ortama uzak, fantastik edebiyat sitesinin varlığından haberi olmayan ama edebiyata düşkün kişileride düşünmek, onlara katkıda bulunmak gerekir. Bunu uygulayabilmenin en güzel yolu bence sanal olmayan bir şey... Bir nesne yani...

Maddi manevi her anlamda ihtiyaç olduğunda ben de buradayım. Ama bu dergi konusu gerçek olsun, biraz daha çabuk gerçekleşsin. Şimdiden çok heyecanlandım..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Yönetici

Durun yahu! Hemen gaza gelmeyin! Bu işler son derece incelikli hesaplar ister. Ama bu başlık iyi oldu. Dergi çıkartacağız diye değil; ama böyle bir proje nasıl olurdu, serbetçe tartışabilmek için güzel bir ortam doğdu. Birkaç gün içinde epeyi ateşli destekçi de topladı. Devam.
Üye
Üye

evet kesin çıkacak...ben şahsen banka kredisi dahi alabilirim bu iş için..

Hayır! Bir gün böyle bir dergi çıkarsak dahi, hiç kimse kendisini güç duruma düşürecek büyüklükte bir maddi yükün altına girmemelidir. Bu iş borçla krediyle olmaz. Kişi başına düşen pay makul bir seviyede kalmalı ve şahsi imkanlarımıza değil, imece dayanışmasının sağlayacağı yararlara bel bağlanmalı.
Üye
Üye

Elbette imece usulü daha iyi bir yöntem.Ancak ben bir kapıyı işaret etmek istedim.Yani akılların bir köşesinde kalsın diye

Üye

bence şimdilik bir e-dergide yapabiliriz ama normal derginin tadı daha degişiktir aynı internette baktıgınız sonrada aldıgınız kitap gibi
Üye
Üye

gönül ister ki elimiz kağıda değsin...elektrikler kesildiğinde mum ışığıyla okuyabilelim...ancak bunlar kolay değil elbette...ama mesela site bir abonelik sistemi getirebilir dergiye...bir de içeriği sadee fantastik edebiyatla sınırlanmaz belki...yani ağırlık fantastik edebiyatta olur elbette ama bir yanıyla da genel bir edebiyat içeriği de olabilir

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> DUYURULAR
Sayfaya git Önceki  1, 2

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri