Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
» ÇİZİMLERİNİZ
Yazar Mesaj
Misafir

Pasteli nereden buldun senin ufak kardeşlerin boyalarıyla mı yoksa  lol
Üye
Üye

jolly, keşin yüzünü ve diğer yaptığım tüm resimleri bana hediye edilen boyalarla yaptım.7. sınıfta okulda resim yarışmasında birinci olmuştum,ordan geldi.8 yıldan beri duruyor o boyalar ve bana göre kaliteli, güzel boyalar.Kullanmamıştım saklamıştım ve ilerde güzel resim yaparsam kullanırım demiştim.İyikide saklamışım..hee bide ewet bizim ufakılıkların elinde olan boyaları alıyorum.

ve ewde yerde gördüğüm silgi kalem ve boya gibi benzeri işime yarıycak şeyler olunca direk cebime atıyorum lol

soran yoksa benimoluyor....bunu yazarken finduk ta doğruluyor lol  lol  lol  bulduğumu alırım lol  lol

Quando canto my cancion
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Misafir

Bence soran olursa da geri vericeğinden emin değilim Smile   at cebine

Sakladığın boyaları kullanmaya başladığın iyi oldu gzel resim yapıyorsun artık Wink
Üye
Üye

ya demişim ya işte yorum ahanda burda be guzelim.daha ne yorumu beğendim diyoooom!güzel daha ne diyim yatır kes beni bu resmin altında.Smile

tomb yazmış:
bu sayfaya başka gelmiycekmi?el insaf be osi saydınmı kac ayrı sayfan var.benim sayabildiğim 4 tane 5ncisi sana ait değil aslında findununkiler var.ama 4 bölümde yetsin bence derdini anlatmaya Smilegüzel oluyo portre çalışmaların.aşina olmadığımız biri olması daha iyi oluyor.bir ünlü koysan aynı vuruculuk olmazdı bence.daha iyi.devam et.pek bir sitemkarsın be yorumlar konusunda.atan atmaz boşver.

osgiliath yazmış:
saolun warolun,sevgili arkaşdaşlarım......ushaya,keşime,saofkaya,hain kardeşim finduka,adrye ve daha şu sayfayı açıpta bi fiskede olsun yorum yapmayan arkadaşlarıma teşekkür ederim........yazın yazınnn......bu sayfaya başka bi resim gelmiycekbunu söylemek istedim agalar
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

helal severim finders keepers cıları...

osgiliath yazmış:
jolly, keşin yüzünü ve diğer yaptığım tüm resimleri bana hediye edilen boyalarla yaptım.7. sınıfta okulda resim yarışmasında birinci olmuştum,ordan geldi.8 yıldan beri duruyor o boyalar ve bana göre kaliteli, güzel boyalar.Kullanmamıştım saklamıştım ve ilerde güzel resim yaparsam kullanırım demiştim.İyikide saklamışım..hee bide ewet bizim ufakılıkların elinde olan boyaları alıyorum.

ve ewde yerde gördüğüm silgi kalem ve boya gibi benzeri işime yarıycak şeyler olunca direk cebime atıyorum lol

soran yoksa benimoluyor....bunu yazarken finduk ta doğruluyor lol  lol  lol  bulduğumu alırım lol  lol
Üye
Üye

dantel :O hö?

osgiliath yazmış:
tomb;) bu sayfayı sadece keşinisteği üzerine açtım yoksa dandikler başlığına koycaktım....ve biraz dem alayım elimde dantel var onu bitirdikten sonra arzu ablamın istediği bir resim var onu yapçam.İnime çekilmemin vaktidir şimdi Cool
Üye
Üye

JollyRoger yazmış:
Bence soran olursa da geri vericeğinden emin değilim Smile   at cebine

Sakladığın boyaları kullanmaya başladığın iyi oldu gzel resim yapıyorsun artık Wink

vermiyorumda....osi benim şuyum yok,senmi aldın diyorlar...bende pis pis sırıtıyorum nasıl birşey aradığın diyorum...tarif ettiği şey bendeyse eğer veriyorum

yok daha güzel yaptığımı zannetmiyorum jolly....bne hele bi Frida Kahlo'nun resimlerini bi yapsam o zaman alnımdan öpçem

Quando canto my cancion
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Misafir

Facebookuna koyuğun resimlerin harikalar bence
Üye
Üye

ahhh bilmez miyim bu osi'yi yeni aldığım silgiyi ikinci kullanmamdan sonra ortadan kayboluyor..onun kalem kutusuna bırakıyorum..bi daha gören olmuyor yhaa Sad

Üye

jolly, ben bi bakayım  hoşuma gideni koyayaım...yada sence hangisini koyayım....hangisini beğendin söle ok?

Quando canto my cancion
Misafir

hepsini koysana Smile
Üye
Üye

jolly koyayımmı yaw.....tmm bir gün hepsini koycam..helekii banderas'ın bir resmini yapmıştım onu koycam...çok çirkinn wink

Quando canto my cancion
Misafir

Koysana yahu neden düşünüyorsun
Üye
Üye

evet yüz parlak olmuş,renk tonları da biraz tutmamış gibi ama yine de başarılı bir çalışma
Üye
Üye

saol mascherano..nasıl yapabileceğimi sordum arkadaşlarada cvp veren yok Evil or Very Mad

Quando canto my cancion
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> RESİM ATÖLYESİ -> ÇİZİMLERİNİZ
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri