Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
» MASABAŞI
Yazar Mesaj
Misafir

Oyun bu sefer kısa sürdü. Ve dm'nin laptopu resmen bize köstek oldu. Dm yarım saat boyunca dm'liği silverhand'e bıraktı. Lakin silver hand kadim dostuna gerçek yüzünü gösterdi, 3 5 karşı cins için onu küle çevirdi. Peki eski, kadim dostu ne yaptı? Yine de onu savunmasını bildi.
İşte, nessa, bunlar senin laptop'unun hayata (veya teknolojiye) küstüğü zamanlarda başımıza gelenlerin kısa bir özeti gibi.
Misafir

3-5 karşı cins için değil, olayları çarpıtma.  knight ile paladini o kadar uyarmama rağmen ayırt edemediğin için!  yoksa ben zevk-i sefa yaşatıcaktım size orda Very Happy
Misafir

Bak sen benim laptop'um can çekişirken oyuncularım neler yapmış. Smile Bu arada raincim öbür oyunda "aeon yerine keske ben mapusa düşseydim" diye çok söyleneceksin. Smile
Misafir

Deme yav. Bak şimdi.. Tüh. Her seferinde ilk o atladı zaten, önden ben, diye. Smile
Peki bir sonraki oyun son oturum mu olacak? 3 bölümlük demişsin de?
Misafir

Evet arkadaşlar bu son oyunumuz, inşallah dönem içinde boş vaktim bol olur da size daha nice oyunlar oynatırım.
Raincim Aeon'un öyle önden önden gitmekle bir bildiği varmış demek. : )

Bu arada arkadaşlar oyunu perşembe 10da oynasak size uyar mı?
Misafir

Perşembe bana uymaz arkadaşlar zira çalışma hhayatım bu pazartesi başlamakta. Bu yüzde bana uygun olmadığını belirtmek isterim. Sad
Misafir

önden gitme sebebim başıma genelde hep bişeyler açan cesaretim =)
özel bi durum olmadığı sürece akşamları hergün uyar bana
Misafir

Ne kadar tam manasıyla benzememiş olsa da aşağı yukarı bu şekildedir komutan.
Misafir

The_Silver_Hand yazmış:
3-5 karşı cins için değil, olayları çarpıtma.  knight ile paladini o kadar uyarmama rağmen ayırt edemediğin için!  yoksa ben zevk-i sefa yaşatıcaktım size orda Very Happy

Ki hiç sevmediği büyücüye bile zevk-i sefadan tatdırdı. Hakkını yeme rain. Very Happy Knight ile paladini ayırt edememek büyük suç. Hatta büyülerini bilmeyen bir büyücüden bile büyük bir suç .. Smile

Oyun kısa sürdü ama bir o kadar da eğlenceliydi. Arada ulu dmimizin sorunarla karşılaşması da olmasa tadından yenmeyecekti. Olur o kadar diyor ve her akşamın uyacağını belirtiyorum.
Misafir

büyücüyü sevmesem bile yiğidi öldür, hakkını yeme demişler =) ama paladinler konusunda oldukça hassasımdır =)
Misafir

Ushacım, Perşembe sana uymuyorsa uyan bir gününü bana söyler misin?
Misafir

Canımcım bana uyan gün cuma ile cumartesi.Lakin sana uymuyomuş.O halde bu akşam ve çarşamba akşamı bana da ha uygun olur.Lakin oyun erken biterse diğer oyuna kalamam ve mümkünatı varsa daha erken başlarsa sevinirim.21 gibi.Olmazsa napalım,oynarız Wink
Misafir

Ushacım benim bu hafta Ankara'daki son haftam o sebepten akşamları evde pek olmayacağım bir tek Perşembe akşamı evde olacaktım o gün 20 gibi başlasak sana uyar mı Ushacım ertesi güne uyku problemin olmaz. Bu arada diğer oyunu anlayamadım.
Misafir

erken olursa bana elbetteki uyar. Diğer oyuna gelince, geçen haftaki oyun kısa sürünce keş bizi ilk DMliği için kurban seçti ve bu oyun da kısa sürerse ardından bir oyun daha çeviririz dedi. Bizde bize uyardedik. Onu diyorum.Ona kalamam diye.
Misafir

Tamam cnm o zaman oyun Perşeme günü saat 20'de olsun fazla uzun süreceğini sanmıyorum; ama yine de kesin bir şey sölemiş olmayayım. ( Oyundaki durumunuza göre değişir bu süre.)
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> OYUN ÇEŞİTLEMELERİ -> MASABAŞI
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri