| |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Misafir
|
oyun 09.02.2008, 16:45 |
|
|
Oyun bu sefer kısa sürdü. Ve dm'nin laptopu resmen bize köstek oldu. Dm yarım saat boyunca dm'liği silverhand'e bıraktı. Lakin silver hand kadim dostuna gerçek yüzünü gösterdi, 3 5 karşı cins için onu küle çevirdi. Peki eski, kadim dostu ne yaptı? Yine de onu savunmasını bildi.
İşte, nessa, bunlar senin laptop'unun hayata (veya teknolojiye) küstüğü zamanlarda başımıza gelenlerin kısa bir özeti gibi.
 |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
:) 09.02.2008, 23:12 |
|
|
Deme yav. Bak şimdi.. Tüh. Her seferinde ilk o atladı zaten, önden ben, diye.
Peki bir sonraki oyun son oturum mu olacak? 3 bölümlük demişsin de? |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
son oyun 09.02.2008, 23:33 |
|
|
Evet arkadaşlar bu son oyunumuz, inşallah dönem içinde boş vaktim bol olur da size daha nice oyunlar oynatırım.
Raincim Aeon'un öyle önden önden gitmekle bir bildiği varmış demek. : )
Bu arada arkadaşlar oyunu perşembe 10da oynasak size uyar mı? |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
~~ 10.02.2008, 1:20 |
|
|
önden gitme sebebim başıma genelde hep bişeyler açan cesaretim =)
özel bi durum olmadığı sürece akşamları hergün uyar bana |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
~~ 10.02.2008, 18:54 |
|
|
büyücüyü sevmesem bile yiğidi öldür, hakkını yeme demişler =) ama paladinler konusunda oldukça hassasımdır =) |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
3.oyun 11.02.2008, 18:07 |
|
|
Ushacım, Perşembe sana uymuyorsa uyan bir gününü bana söyler misin? |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
oyun 11.02.2008, 19:30 |
|
|
Ushacım benim bu hafta Ankara'daki son haftam o sebepten akşamları evde pek olmayacağım bir tek Perşembe akşamı evde olacaktım o gün 20 gibi başlasak sana uyar mı Ushacım ertesi güne uyku problemin olmaz. Bu arada diğer oyunu anlayamadım. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Uyar tabi 11.02.2008, 19:51 |
|
|
erken olursa bana elbetteki uyar. Diğer oyuna gelince, geçen haftaki oyun kısa sürünce keş bizi ilk DMliği için kurban seçti ve bu oyun da kısa sürerse ardından bir oyun daha çeviririz dedi. Bizde bize uyardedik. Onu diyorum.Ona kalamam diye. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Son oyun 11.02.2008, 20:04 |
|
|
Tamam cnm o zaman oyun Perşeme günü saat 20'de olsun fazla uzun süreceğini sanmıyorum; ama yine de kesin bir şey sölemiş olmayayım. ( Oyundaki durumunuza göre değişir bu süre.) |
|
|
|
|
 |
|
|
|