Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
» MASABAŞI
Yazar Mesaj
Misafir

Rainmaker yazmış:
Hem o iki kişilikli, güvenilmez ona. (biri aeon, diğeri burak:))

ben iki kişilikli değilim rain. burak senin kendi şizofrenliğin sonucu yarattığın hayali arkadaşın =)
Misafir

Sevgili erkek oyuncularım  bilmem farkındamısınız ama feminist bir DM'iniz var. : ) O sebepten dişi oyuncusunun gözünü gönlünü açması doğaldır. : ) Efenim hiç sordunuz mu Usha'nın çevresinde o kadar erkek var bu hatun niye birine bakmıyor diye. İşte efendim anca kendi derdinizdesiniz gidin bir konuşun bakıyım hatun playerımla belki bir derdi vardır. Siz onun gözünü gönlünü açın, bir kral ile everin. Ben sizin gözünüzle gönlünüzle ilgilenirim.  : )
Sevgili erkek oyuncularım şaka bir yana çağrınız kulağıma küpe olmuştur, ilgileneceğim. : ) Kısacası yandın sen Rain. Artık bir dahakine arenada Liv Tyler ile dövüşürken bulursun kendini. Bakalım iraden nasılmış. : )   (Oyuncusunu denyen DM. )

Bu arada oyunu sevmesinize gerçekten sevindim arkadaşlar, umarım bir daha ki oyunda böyle hayırlara vesile olur. : )

Oyunun vaktine gelince Cuma 10 herkese uyar mı?
Misafir

Yav tek oyuncumuz var da zeyna mübarek, karşıdan 6 adam geliyor verdiği tepki şu: Okumu çekiyorum ve yaklaşmalarını bekliyorum. E işte bu (haşin paladin) kadının ne gibi bir derdi olabilir ki. 4 erkek bu (haşin paladin) kadının derdinden ne anlar ki...
Cuma 10 bana tamamen müsait. (Dm'sinin uykusuz kamasına göz yumamayan cefakar oyuncu)
Bu arada değil Liv Tyler, Cate Blanchett gelse dahi kralını tanımam Smile (karşısındaki dişi paladin(ler)e hava atmak için gözü dönen paladin)
Misafir

cuma 10 bana da uyar
Misafir

Bu arada Dmime katılıyorum. YAhu çevremde o kadar erkek var birine bilem bakmıyom. İnsan bi arkadaşını düşünür(kendini acındıran dişi paladin) de bu kızcağız o kadar krallan prenslen karşılaşıyo da niye bakmıyo diye. Cık cık. Sizi gibi bencil paladinler.Ayrıca sevgili DM, Rain Lİv Tyler'dan hiç haz etmez. Lİv'i beğenmeyen nadir erkeklerdendir kendisi. Sen ona sarışın,uzun boylu, mavi gözlü, güzel mi güzel bi rakip çıkar bakalım nolcak. Bunun dışında karşıdan altı tane adam geliyo ve uzun menzil silahı olan bi tek ben varım. Bekliyim de sırtınızı kollamamış olayım değil mi? Ayy bu erkeklere de yaranılmıyo ayol. Sizi koruyoz burda. Cool
Misafir

Hayatımın ikinci Frp'sini oynamak için sabırsızlanıyorum (: Biraz daha erkene çeksek nasıl olur; mesela yarın akşam? (:

Bu arada o taçlı hayaletin kim olduğunu çözdüm Wink
Misafir

Uyar da uyar.. ( perşembe, cuma farketmez. ) Very Happy

NOT : Usha'nın sözlerine cevabım oyunda olacak.  Cool
Misafir

Keyf-i Oyunumuza son bir saat on dakika, duyurulur...
Misafir

benim çekicim hazır =)
Misafir

Hançer borcunu getirmeyi unutma (:
Misafir

ayıpsın. veririm benimkini =)
Misafir

arkadaşlar karakterinizin dış görünüşünü yapıp oyun sırasında avatar olarak kullanmak istiyorsanız buradan yapabilirsiniz =)

http://www.ugo.com/channels/comics/heroMachine2/heromachine2.asp

(paylaşım için Entras a teşekkürler =)

ben yaptım Aeon u bakınız =)

Misafir

Aeon tam bir paladin olmuş yahu.
Misafir

o şimdi mahkum =)
Misafir

O şimdi mahkum da derbeder bir mahkum değil. : ) Bir daha ki oyunda başına neler gelicek hep beraber görücez. : ) Hele ki geri kalanlara neler neler olacak... ( Sadist DM )
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> OYUN ÇEŞİTLEMELERİ -> MASABAŞI
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri