Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Bu başlığın olmadığınıda yeni farkettim  ben strahd bir vampirin anılarıyla başladım seriye 2 ay önce okumuştum sislerin vampirini kimsede bulamadığım için okuyamadım pazartesi günü azalinle savaşa geçicem ben kitabı beğendim görüşleriniz nelerdir bu seriyle ilgili bi yerden sonra dl ilede kardeş oluyorlar Very Happy

Üye

Aslında Strahd orda ne öge varsa kullanabilen bi vampir sise kurda ve yarasaya dönüşebiliyo çok iyi bi büyücü büyü kitapları falan var ve vampir Very Happy Klasik vampirler en azından kurda dönüşmez Very Happy ama güzel bi karakter yaa ben azalinle savaşa geçtim bu arada diyaloglar felaket sürekli birbirlerini iğneliyolar Very Happy Dl de en sevdiğim karakter olan Lord Soth un kitaplarınıda arktan alıcam sabırsızlanıyorum

Üye

Haa pardon yanlış anlamışım.Doğru süreç klasik ama kitaplar güzeldi bence Very Happy

Üye

ben ravenloft serisinde sadece kara gül şövalyesini ve kara gülün hayaletini okudum.sadece onları okumamın sebebide losd soth olmuştu.ve iyikide okumuş oldukça beğendim çünkü...

Üye

Ravenloftu okumaya Ejderha Mızrağı'ndan tanıdığımız Lord Soth'un hikayesini anlatan kara gül şövalyesini ve kara gülün hayaletini okuyarak başladım.Sonra Sislerin Vampiri'ni okudum.Hoş bir diyar,aslında her diyardan açılan bir yer olması çok hoş olmuş.FR'den Jander,Dragonlance'den Lord Loren Soth ve hanımı İsolde(biraz spoiler olabilir Kara Gülün Hayaletinde ayrıntılı bilgiyi bulabilirsiniz) çok hoş olmuş ama Soth un çabucak ayrılması kötü oldu bence.

Bleeding its horror
Creating my structure
Now I shall reign in blood!...

Angel of death
Monarch to the kingdom of the dead
Infamous butcher,
Angel of Death!

I'm Little Slayer!Smile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Üye
Üye

ben bütün seriyi okudum çok güzel bir anlatımı var kurgusu da çok güzel. ülkeye bağlı olan daha doğrusu ülkenin kendisi olan bir vampir. ruh haline göre hava durumları değişiyor. ülke içindeki zehirli sis bulutunu kontrol edebiliyor her hayvan ona itaat ediyor ama kendi ülkesinde hapis sisten sınırları geçemiyor. hikayesi çok hoş bence...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Üye
Üye

ravenloft çok güzel tasarlanmış bir dünya bence. pek bi severim. atmosfer çok iyi anlatılmış gerçekten. serinin en zayıf halkaları  lord soht un hikayesinin anlatıldığı kitaplar. hikaye o kadar da iyi değildi bnce o kitaplarda.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

ravenloft çok güzel tasarlanmış bir dünya bence. pek bi severim. atmosfer çok iyi anlatılmış gerçekten. serinin en zayıf halkaları  lord soht un hikayesinin anlatıldığı kitaplar. hikaye o kadar da iyi değildi bnce o kitaplarda.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

açıkcası deli gibi okuduğum bi seri çok güzeldi sislerin vampiriyle başladım fakat geri kalan kitapları okumak isteğim çok kırıldı çünkü resmen kendimi adadığım karakter ebedyete kavuştu dolayısıyla strath la devam etmek çok cazip gelmese de çok güzel bi dünya yaratılmış ve harika bi anlatımı var devam edecem o yüzden

Üye

Very Happy jander hoş karakter okurken şu an bende aynı duygulardayım ama çokta kaptırmıyorum çünkü asıl favorim strahd nede olsa ravenloftun okudğum 5nci kitabı ve strahdla başlayıp azalinle devam etmiş bi insanım Very Happy

Üye

ilk kitap ve son kitap tek diğerleri ise lord soth azalin ve strahdla ilgili karakter incelemesi 2liler halinde sırasıysa okuyanda farkedebilir bunu imkansızlıktan sırasız okudum zaten ilk kitap yeni elime geçti Very Happy

Üye

Kitap bitti jander ebediyete Very Happy ee anladım tabiki Very Happy

Üye

Konum: Işığın İlk Düştüğü, Suyun İlk Aktığı, Dağların Ardındaki Ülke
Ben Stradh'ı Okudum Ama Sislerin Vampirini Bulamadım.Ama Ben Stradh Güzeldi Nadir Olarak Okuyup Beğendiğim Birinci Kişili Anlatım Kitaplarından.Çok Hoş Çok Gerçekçi-Vampirlerle İlgili Zırvalayanlardan Değil- Ama Bazı Yerde Abartmışlar Neyse.Hoştu Betimlemeler Falan

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri