| Yazar |
Mesaj |
|
Misafir
|
Recep İvedik 30.01.2008, 22:19 |
|
|
Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder. İş adamının ısrarlarına rağmen Recep İvedik ne para almayı kabul eder ne de otelde kalmayı... Fakat tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek...
22 Şubat'ta sinemalarda |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 27 Oca 2008 |
| Mesajlar: 22 |
|
|
|
hoşuma gitmiyor 30.01.2008, 23:02 |
|
|
ben beğenmiyorum şahsen bu tarz filmleri güldürü unsuru olarak kabaca konuşması filan bana komik gelmiyor.Küfürlü filmlerde aynı(Kutsal Damacana gibi) dolayısıyla bu tarz filmlerden hoşlanmıyorum tabiki bu benim şahsi kanaatim |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
~~ 31.01.2008, 0:43 |
|
|
dikkat şahan çıkabilir de severek izliodum bu tipi =) filmide komik olacağa benzior fragmandan gördüğüm kadarıyla
gidicem çıktıgı zaman |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 30 Oca 2008 |
| Mesajlar: 58 |
| Konum: Yağmur bulutundan... |
|
|
güsel 31.01.2008, 1:11 |
|
|
geçen gün fragmanını izledim sonunda bi facebook espirisi var:D severim ben Şahan'ı.epi topu 3 komedyen var zaten o da onlardan biri taklit yeteneği çok iyi.Vizyona girdiğinde izlerim gülmeye de ihtiyacım var şu sıralar  |
_________________ Mephisto...
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
şeyy 31.01.2008, 1:13 |
|
|
ne güsel smiley yeni gördüm alakasız oluck ama
 |
_________________ Mephisto...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 28 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 489 |
| Konum: Meifumado |
|
|
... 31.01.2008, 1:14 |
|
|
Evet bayağı bi ALAKASIZ olmuş... |
_________________ Et Eärello Endorenna utúlien. Sinome maruvan ar Hildinyar tenn’Ambar-metta!
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
hele loy hele loy 31.01.2008, 12:09 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
... 31.01.2008, 12:19 |
|
|
Biz arkadaşlarla Çılgın Dershane adlı neidüğü belirsiz filme gitmeye karar verdik(artık bu hangi aklın işiyse).Ama gittiğimiz iyi oldu çünkü reklamlarda Recep İvedik filminin fragmanını yayınladılar da biraz güldük.Yani fragmanı bile çılgın dersane adlı uzay filmine bin basar... |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 31 Oca 2008 |
| Mesajlar: 56 |
| Konum: Mitrill Hall |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 19 Oca 2008 |
| Mesajlar: 34 |
|
|
|
o değilde 31.01.2008, 18:21 |
|
|
o değilde ben Arog'u çok merak ediyorum çıksa biran önceeee |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
öyle mi değil mi 31.01.2008, 19:50 |
|
|
Herkez "fragmanına bu kadar güldük acaba film nasıldır" diyor inş kısa değildir çünkü fragman bana çok geniş geldi sanki bütün sahneleri gösterdi |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 10 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 589 |
|
|
|
a mı... 31.01.2008, 19:52 |
|
|
A mı diyim, b mi diyim, c mi diyim, ne diyim? ne diyim? e mi diyim?
Agresifim kompleksliyim, ekşi sözlük yazarıyım...
Son bir alıntı, niye geldin niye gittin anlamadık Halime
Şahan süper yav  |
_________________ Buraya kadarmış. Maziye üzülmenin manası yok, geleceğe bakalım...
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
... 31.01.2008, 20:05 |
|
|
Çimlere basma konan onları eziyorsun
Kusurada bakma konan ....  |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
İlginç tabi... 31.01.2008, 20:22 |
|
|
| Alıntı: |
Evet bayağı bi ALAKASIZ olmuş...
|
Olsun, Recep İvedik, fantastik edebiyata ne kadar yakışıyorsa bir smayli tanıtımı da o kadar yerinde olur bence, kıza ne demeye kızabiliriz ki... |
|
|
|
|
 |
|
|
|