Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» ŞİİRLERİNİZ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Resim

Kolay mı? sanıyorsun,
Her gün aynı resmi yapmak
Kusursuzca gözlerini çizmek
Dalgalı saçlarını çizmek
Ölmemek için yapıyorum bunu
Sensizlik yok edebilir beni
Her gün yeni resim yapıyorum
Hep gülüyorsun, eski gibi
Saçlarına papatyadan taç yapıyorum
Unutuyorum sevdiğin küpeleri
Silmeye kıyamıyorum
Baştan çiziyorum, küpelerinle
Bir türlü aynı resme sığmıyoruz
O zaman sinirleniyorum.

----------------
Diyar ZİREK
'05/12/07
Kadıköy

Üye

Mükemmel ^^

When the vile Crystal Shard once again reveals itself, Drizzt must race against his most formidable enemies in hopes of destroying it before it finds the one being that can help it enslave the world: a dark elf named Jarlaxle.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

arkadaşlar günümüzde artık garipçilerin anlayışından kurtulmak lazım.sokağı,bayağı,sıradan kelimeleri şiirin mukaddes topraklarına sokan bu akım türk şiirinine en büyük darbeyi vuruyodu aslında.bu arkadaşta onu görüyorum.gün gelicek Necip Fazılın,Yahya Kemalin yolundan giden şair arkadaşlar yetişecek.O günleri göreceğimi ümit ediyorum.hep gülüyosun eski gibi değil eskisi gibi olacak ayrıca.Tebrikler yinede.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

üstadcem yazmış:
arkadaşlar günümüzde artık garipçilerin anlayışından kurtulmak lazım.sokağı,bayağı,sıradan kelimeleri şiirin mukaddes topraklarına sokan bu akım türk şiirinine en büyük darbeyi vuruyodu aslında.bu arkadaşta onu görüyorum.gün gelicek Necip Fazılın,Yahya Kemalin yolundan giden şair arkadaşlar yetişecek.O günleri göreceğimi ümit ediyorum.hep gülüyosun eski gibi değil eskisi gibi olacak ayrıca.Tebrikler yinede.

Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler.

İmla ya da yazım yalnışlarını dikkate eldığınızda "Cümle ve/veya tümce"nin özelliğine dikkat ediniz. Burada "Eski'den" bahsediliyor "Eskisi'nden" değil Smile

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZI ATÖLYESİ -> ŞİİRLERİNİZ

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri