Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Sonraki
» MASABAŞI
Yazar Mesaj
Misafir

çok kötüsün hea bende başka motor alırım nolcak hehe...

okuyabileceksin ama kitab okumaktan sıkılıcaksın...

Özgür olmak istiyorum!!
Misafir

Özgür kaldın Finduilas ama fazla serbestlik sana iyi gelmedi ve kafayı yedin. Twisted Evil
Bu gece deliksiz uyumak istiyorum!( Alın bakalım. Acaba buna da bir şey bulabilecek misiniz...) Very Happy
Misafir

Deliksiz uyudun nefer ama rüyanda uyuyamadığını gördün.

Ölmek istiyorum.
Misafir

Öldün Saofka ama öbür dünyanın da bu dünyadan farklı olmadığını gördün.
Severus Snape'i evire çevire dövmek istiyorum. Beni bunca sene kendisine aşık ettiği için ve daha birçok şey için.
Misafir

Severus Snape'ı vurmaktan yorgun düşene dek dövdün, sonra onun gerçek olmadığını; sadece bir hayal olduğunu anladın. ( nihihi, ne saçmaladım ama )

Fenerbahçe'siz bir dünya isterim.
Misafir

Bir gün ekranın sağ alt köşesindeki DELETE yazısını keşfettin ve fenerbahçe'yi tamamen sildin fakat oda ne ?  bilgisayarda saatlerce oyun oynarken kendini iyice kaptırmışsın  Very Happy   Aslında dünyada fenerbahçe-galatasaray-beşiktaş diye takımlar yokmuş

Büyük bir gemi ve becerikli tayfalar ile torpikal ortamlarda korsan olmak isterdim  (JollyRoger)
Misafir

Evet bir korsan oldun ama büyük gemin ilk seferde battı ve becerikli tayfalarınla öldün.
Yarın güzel bir gün olsun istiyorum!
Misafir

Yarın güzel bir gün oluyor fakat hayatının geri kalanında hiç o güzelliği yaşayamıyorsun.

Ellerimi gömmek istiyorum...
Misafir

Git işine Saofka ya! Titiymiş! Ne o öyle süs köpeği ismi gibi! Evil or Very Mad
Ellerini gömüyorsun fakat ellerin sağlam kalırken geri kalan bölümün çürüyor.
Forum hep aktif kalsın istiyorum!
Misafir

forum hep aktif kalsın ama en aktif döneminde siteyi çöktürüyorlar

Hollywood yıldızlarını bizim apartmanda oturmasını istiyorum ehuehehuhue lol  lol
Misafir

Hollywood yıldızlarından biri apartmana taşındığı gün sizde başka bir yere taşınıyorsunuz(kötü olmayı seviyorum) Twisted Evil

Gecelerimi bir sandalda denizin ortasında geçirmek,ben yıldızlara bakarken sandalın hafif sallantılarıyla uykuya dalmak istiyorum...(bunu bir gün yapmalıyım)
Misafir

way wayy wayy seni hain Sad

denizdesin bi bakıoyrsun fırtına kala kalıyorsun öylece lol  lol rüzgar seni bir adaya sürüklüyor..3 yılı aşkın bir süre orda kalıyorsunn..açsınn her zaman tabi ehuehue..kaptan jack'in yöntemi deniyorsunn..saçlarından salı bağlamayı bile deniyorsun hehehe..sonunda seni bi kıllı adammın bulması için bile dua ediyorsun Evil or Very Mad
Misafir

Fantastik  dörtlünün bütün özelliklerinden,taş olan adam dışındaki diğer bütün üç özelliği istiyorum ehuhuehuhue lol  lol
Misafir

İstediğin oluyor ama yatalak yaşıyorsun  lol

Unutmak istiyorum:p
Misafir

unutmak istiyorsun ama unutamıyorsun, özelliikle unutmak istediğin o şeyi hiç unutamıyorsun wink

hep genç, güçlü,güzel, herşeyi yapabilen bir insan olarak kalmak istiyorum Cool
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> OYUN ÇEŞİTLEMELERİ -> MASABAŞI
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Sonraki
3. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri