Özgür kaldın Finduilas ama fazla serbestlik sana iyi gelmedi ve kafayı yedin. Bu gece deliksiz uyumak istiyorum!( Alın bakalım. Acaba buna da bir şey bulabilecek misiniz...)
Öldün Saofka ama öbür dünyanın da bu dünyadan farklı olmadığını gördün.
Severus Snape'i evire çevire dövmek istiyorum. Beni bunca sene kendisine aşık ettiği için ve daha birçok şey için.
Bir gün ekranın sağ alt köşesindeki DELETE yazısını keşfettin ve fenerbahçe'yi tamamen sildin fakat oda ne ? bilgisayarda saatlerce oyun oynarken kendini iyice kaptırmışsın Aslında dünyada fenerbahçe-galatasaray-beşiktaş diye takımlar yokmuş
Büyük bir gemi ve becerikli tayfalar ile torpikal ortamlarda korsan olmak isterdim (JollyRoger)
Git işine Saofka ya! Titiymiş! Ne o öyle süs köpeği ismi gibi! Ellerini gömüyorsun fakat ellerin sağlam kalırken geri kalan bölümün çürüyor.
Forum hep aktif kalsın istiyorum!
Hollywood yıldızlarından biri apartmana taşındığı gün sizde başka bir yere taşınıyorsunuz(kötü olmayı seviyorum)
Gecelerimi bir sandalda denizin ortasında geçirmek,ben yıldızlara bakarken sandalın hafif sallantılarıyla uykuya dalmak istiyorum...(bunu bir gün yapmalıyım)
denizdesin bi bakıoyrsun fırtına kala kalıyorsun öylece rüzgar seni bir adaya sürüklüyor..3 yılı aşkın bir süre orda kalıyorsunn..açsınn her zaman tabi ehuehue..kaptan jack'in yöntemi deniyorsunn..saçlarından salı bağlamayı bile deniyorsun hehehe..sonunda seni bi kıllı adammın bulması için bile dua ediyorsun