Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» MASABAŞI
Yazar Mesaj
Üye
Üye

bide sayko vardır bilenler elemle hatırlar!ne gıcık ne uyuz ne sinir bozucu bir oyundur o yaw!amaaa oynatanlar için zevklidir hemde çok!o ortada olmak yokmu dünyanın en sinir bozucu seyi.avantajları yok degil.ortadakinin kafası çalışıyosa diğerlerini maymun eder.e peki be adam nedir bu sayko sole artık diyen varsa kusura bakmayın o söylenemez.bilende lütfen yazmasın.bilmeyende yazılırsa okumasın.manyaklık diil bu sebebi basit tek bir kez oyanayabiliyorsunuz bu oyunu.çünkü amaç saykonun ne oldugunu bulmak.araç ise etrafına cemberlenmiş oturan insanlara isim,şuanki şekil,şuanki görünüm hariç hakkında her soruyu sorma hakkına sahipsin.her soruyu.ve inanılmaz komik super eglenceli.bilen birilerine kendinize bu oyunu oynatmalarını isteyin pişman olmazsınız.SAYKOOOOOOOOOOO
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Ne gündü ama. Güzel bir bahar akşamı kuzenler bir araya gelmişken  bizim çatıkatında  hoş sohpet eşliğinde bir oyun oynayalım dedim. Demez olaydım kabak başıma patladı. Harbiden ne çok eğlenmişlerdi. Ortada olan ben olunca ben bittim onlar kahkahalarla çınlattılar ortalığı. Evet bu oyun anlatılmaz Tomb. haklı. Başına gelen bilir .
roll  aman diyorum, oynamak isteyen varsa sakın ortada olmasın.

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.

ÖZDEMİR ASAF
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> OYUN ÇEŞİTLEMELERİ -> MASABAŞI

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri