Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2
» ÖYKÜLERİNİZ
Yazar Mesaj
Misafir

Andrheanas hikayen güzelmiş bea.Okudum ve beğendim.Ellerine sağlık ve yenilerini bekleriz.
Bende dersane yıllarında seksenbir basamaktan fazla çıkardım ve basamakları çıktığımda keşke şurda şu dersanenin kapısı olmasa derdim...
Üye
Üye

"ışık son saniyelerini oynuyor. Elimi uzattığım yerde lamba butonu yok, üzerimde hafif bir elbise uçuşuyor basamaklardan inmeye devam ederken, elimdeki kadehi aşağıda beni bekleyen misafirlerim şerefine kaldırıyorum. “Aaa! Mösyö Kapıtokmağı ile Madam Paspas da teşrif etmişler. Ne hoş.”

Bunun gibi birkaç yerde geçişleriniz sanki pek bir pattadanak olmuş sayın adrheanas?
Ama madam ve mösyö'yü tebrik etmeliyim. Keşke Biraz daha düzenleseymişsin, Umarım kızmazsın yorumlarıma ama sanki öyküyü de evden çıkarken, kapıyı kilitlemeden az evvel yazmışsın.
Bir de rakamların ritniğini tuttursan daha etkileyici olacak gibi geldi. Bana bir an John Buchan'ın 39 Steps'ini okuyacakmışım hissini yaşattın ama değilmiş, tebrikler.

Üye

K3SM3K3S yazmış:
''Neden seksen bir?'' sorusuna takıldım. Aklıma üç sebep geldi.

Karakterin 81 yaşında.
Sen 81 doğumlusun.
Türkiye'de 81 il var ( alakasız ama aklıma geldi n'apayım Smile)

Öykünü yaklaşık iki saatte ancak bitirebidim. Her cümleyi, her sözcüğü sindirmeye özen gösterdim. Bir an kendime şöyle bir baktım ki gemi yapımını inceliyorum  Shocked  Oralara nasıl, neden gittim bilmiyorum (:

Kurgusu, belli bir müddet yazdıktan sonra aklına gelmiş gibi göründü. Sanki kağıda cümleleri sıralamışsın ardından da o cümleleri takip ederek kurguyu oluşturmuşsun. Başta düşünerek ''bunu yazacağım'' diyerek başlamamışsın gibi.

O merdivenlerden indim ve çürümüş havayı soludum. Yani hikayenin içine çekmeyi başardın.  Wink

Bence başlıktan veya basamak sayısından ötürü olabilir 81 Very Happy

Üye

Adrheanas; okuduğum en iyi karmaşalardan:)

karmaşa dediğime bakma; ben bu tip kısa hikayeleri çok severim. Karmaşa kelimesini de çok severim:)

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

çok güzel bir öykü

www.yazarforum.com'a da takılan üye
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZI ATÖLYESİ -> ÖYKÜLERİNİZ
Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri