Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Yaaa aranızda okuyan varmı??Ben yeni başladım yorumlarınız varsa yazın(hobbit sen okudun anladık XP)(sende yaz XP Very Happy)

Üye

Ben başladığım hiç bi kitabı seriyi falan yarıda kesemem kesemiyorum huyum bu alışkanlık içimde kalır yoksa huzursuz olurum Very Happy Very Happy mecburen bitircem neyse ya büyü varsa isterse eşcinsel olsun okurum Very Happy

Üye

Yani bu kadar kısa sürede kitap okuyan ben bu seriyi inanın zor bitirdim çünkü bu fantastik edebiyatla alakası olmayan bişey resmen gaylik hikayeleri ayrıca halasına kaltak diyen bi kahraman işte ahlak anlayışı buymuş bu yazarın okuyacağıma bin pişman oldum tatmin edici bi anlatımda yok son kitabın sonuna iki kara lord sıkıştırmışlar o kadar ! mad sakın okumayın derim vaktinize yazık

Üye

BLACK HAND yazmış:
Yani bu kadar kısa sürede kitap okuyan ben bu seriyi inanın zor bitirdim çünkü bu fantastik edebiyatla alakası olmayan bişey resmen gaylik hikayeleri ayrıca halasına kaltak diyen bi kahraman işte ahlak anlayışı buymuş bu yazarın okuyacağıma bin pişman oldum tatmin edici bi anlatımda yok son kitabın sonuna iki kara lord sıkıştırmışlar o kadar ! mad sakın okumayın derim vaktinize yazık

yok vallah sana katılmıyorum seni rahatsız eden konular oldugu kaynaklana öny6argılı okumlarıın sonuc boyle yorumda bulunmam dogal  bana beni sıkmayan  sürükleyici olması yeterli ahlak konuusnda her yazar aynı olacak degil ..Unutma her yazar  ahlak sınrları icinde yazan kac kiis gordun ..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri