|
ÜYE
| Kayıt: 18 Hzr 2009 |
| Mesajlar: 1376 |
|
|
... 19.06.2009, 10:26 |
|
|
olasılıksızı okuyorum |
|
|
|
|
 |
|
|
ÜYE
| Kayıt: 01 Şub 2008 |
| Mesajlar: 135 |
|
|
|
Bir sorum olacaktı site sakinlerine. Bir kitap buldum kitaplıkta siyah ciltli filan üzerinde ejderha simgesi vardı. Okuyayım dedim de sanırım serisi varmış bu kitabın. İlk kitabı bitirdim devamını da okumak istiyorum. Fakat serinin devamının isimlerini bulamadım aramama rağmen. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Kitabın adı "Ejderhaların Sahibesi" yazarı "Margaret Weis". |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 22 Hzr 2007 |
| Mesajlar: 160 |
|
|
|
Ejderhaların Sahibesi, Dragonvarld Üçlemesi'nin ilk kitabıdır.
2. kitap, Ejdarhanın Oğlu,
3. kitap, Ejdarhaların Efendisi.
http://www.ankira.com/pages/oglu.htm Bu adreste daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin. |
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 5223 |
|
|
|
Benim gibi ejderha delisi biri için azıcık hayalkırıklığı yaratmıştı, ne bileyim o ihtişam ve mükemmellik içindeki ejderhalara politika yaptırmaları beni üzmüştü. Gene de okunmaya değer arkadaşlar, özellikle yazarlarını dikkate alırsak mutlaka okunmalı. |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 27 Şub 2009 |
| Mesajlar: 1410 |
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 1333 |
|
|
hmm 19.06.2009, 20:53 |
|
|
büyücüler loncası.
arınma bitti, tanışma bitti,kara büyücü'ye geçtim,ondada çırak yani ilk yıl bitti.bakalım 2nci yılda sonea napacak?seriler eskiyse bile ben yeni gördüm napim... |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 01 Şub 2008 |
| Mesajlar: 135 |
|
|
|
Teşekkür ederim yardım için Safir. En kısa zamanda bulup okumaya çalışacağım. Bende çok merak uyandırdı bu seri. Alışılmışın dışında olması beni kendine çekti.  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 11 Ekm 2008 |
| Mesajlar: 1096 |
|
|
|
Dragonvarld Üçlemesi'ni beğendiyseniz ben de okumak isterim, Cimri'den beri kitap okumadım. Son günlerde, çok isteksizim kitap okumak için ancak şöyle güzel bir seriye de "hayır" demem elbette. Diyeceğim şu ki, bana biraz daha ayrıntı sunabilir misiniz? Ayrıca umut ediyorum sürükleyici ve güzel bir seridir...
Sevgilerimle,
~ THE QUEEN OF TEARS |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 10 Oca 2008 |
| Mesajlar: 192 |
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
... 22.06.2009, 12:36 |
|
|
Arkadaşlar bu Olasılıksız çok güzel bir kitapmış...Gittikçe dahada heyecanlanıyor..herkese tavsiye ederim... |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 08 Oca 2009 |
| Mesajlar: 1642 |
|
|
|
Ben de kitapsızlıktan yeniden Yüzüklerin Efendisi'ne başladım.Kitapsızlığa başlayacam şimdi ya  |
_________________ Rahmetli de sollardı...
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 08 Oca 2009 |
| Mesajlar: 1642 |
|
|
|
Beşinci okuyuşum seriyi ne ikisi!Harry Potter'ın son iki kitabını da dört kere okudum.O kadar acizim yani  |
_________________ Rahmetli de sollardı...
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
... 22.06.2009, 13:33 |
|
|
Kitap mı bulamıyorsun yoksa benim gibi paranmı yok? |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
... 22.06.2009, 13:33 |
|
|
Kitap mı bulamıyorsun yoksa benim gibi paranmı yok? |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 22 Hzr 2009 |
| Mesajlar: 13 |
|
|
|
Raymon E. Feist' den "Murder in LaMut" . Yeni karakterler, yeni heyecanlar  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 22 Hzr 2009 |
| Mesajlar: 13 |
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 1333 |
|
|
|
tavsiyeye göre okumıycam ya.milleti saran beni sarmıyor , beni saran milleti.aynı sürükleyiciliği yakalayamıyorum.belkide haddinden fazla beklenti sebep oluyor.artık kitapçıya gittiğimde o an orda aniden yapıyorum ve seri başı hoşuma giderse devam ediyorum.bu işin başka yolunu bulamadım.övgüyle,yergiyle olmuyor bu işler. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 23 Hzr 2009 |
| Mesajlar: 2 |
|
|
|
Althalus'un Dönüşümü-David&Leigh Eddings |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 07 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 1706 |
|
|
|
| The Ogdoad yazmış: | | Althalus'un Dönüşümü-David&Leigh Eddings |
Sanırım tek ciltlik bir casus romanıydı ve hikayede bir casusun iyi olma yolundaki maceraları anlatılıyordu. Hatta kapağında da kara bir pelerin giymiş bir adamın resmi vardı. Bu kitabı hep merak etmişimdir. Kitapçıda görünce "Bir gün okurum belki," demiştim. İlgimi çeken bir kitap. İyi okumalar. |
_________________ The Wheel of Time
Zaman Çarkı
|
|
|
|
 |
|
|