|
DENETMEN
| Kayıt: 08 Oca 2009 |
| Mesajlar: 1018 |
|
|
|
| sachiel yazmış: | | Kitap mı bulamıyorsun yoksa benim gibi paranmı yok? |
İkisi de var zamanım yok  |
|
|
 |
|
|
DENETMEN
| Kayıt: 27 Şub 2009 |
| Mesajlar: 1038 |
|
|
:) 24.06.2009, 13:45 |
|
|
Zamandan yakınmak biraz bahane, zaman her zaman var. :DBir insan günde yirmi sayfada okuyabilir. Önemli olan hayat disiplini.
Arkadaşlar kütüphaneleri şöyle bir gezerseniz kitap bulamamanın da bahane olduğunu göreceksiniz. Ben artık kitaba hiç para vermiyorum. Haa, para olsa iyi olurdu.  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 18 Hzr 2009 |
| Mesajlar: 913 |
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 10 Oca 2008 |
| Mesajlar: 139 |
|
|
|
Sıkıcı ama okumayı kafama koydum  |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 31 Tem 2007 |
| Mesajlar: 771 |
|
|
|
Hani Dostoyevski'nin olan? Hayatımda okuduğum en iyi kitaplardandı ve fellik fellik her yerde o kitabı arıyorum tekrar okumak için... Ama güzellik görece bir şey tabi sakın yanlış anlama söylediklerimi |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
2. okuma girişimim olacak. Dediğim gibi güzel olabilir ama ben pek o kadar sabırlı okuyamamıştım.  |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 31 Tem 2007 |
| Mesajlar: 771 |
|
|
:) 27.06.2009, 13:23 |
|
|
Rusların kitaplarında belli bir eşik oluyor genelde. Son derece sıkıcı Rus hayatı anlatılıyor en başta, aile içinde gereksiz diyaloglara giriliyor(GENELLEMELERE KURBAN OLAYIM!) ana olay örgüsüne geçildiğinde olay başlamış oluyor.
Rusların yazma alışkanlığı çok gelişmiş ama her şeye rağmen. Devam et, seveceksin. Ben 2. ciltten itibaren sevmiştim o kitabı  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
Resmen okumak için kendimi kasmam gerekecek o zaman.Yine de okumak için kararlıyım.  |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 08 Oca 2009 |
| Mesajlar: 1018 |
|
|
|
| Dumrul yazmış: | Zamandan yakınmak biraz bahane, zaman her zaman var. :DBir insan günde yirmi sayfada okuyabilir. Önemli olan hayat disiplini.
Arkadaşlar kütüphaneleri şöyle bir gezerseniz kitap bulamamanın da bahane olduğunu göreceksiniz. Ben artık kitaba hiç para vermiyorum. Haa, para olsa iyi olurdu. |
O anlamda değil be Dumrul,ben her zaman her yerde kitap okuyabilirim.Benim için sorun kitp almak için zaman.Kitap almak için ta Kızılay'a gitmem lazım,kütüphane derseniz keşke yakınımda fantastik kitaplar olan bir kütüphane olsa  Ama yok maalesef,şimdi kitap almak için Kızılay'a da gidemiyorum.Onun için kitapsızım.Şimdi de İnce Memed okuyorum. |
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 04 Şub 2009 |
| Mesajlar: 508 |
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 27 Hzr 2009 |
| Mesajlar: 30 |
|
|
|
kitap mitap okumuyorum bu gunlerde isim gucum grafik roman oldu (graphic novel boyle cevrilirmis demek) the wake i okuyorum Sandman in son cildi. MJ'nin olumu uzerine basladim, bir garip oldu. Neil gaiman zaten bir cenazenin ustune yazmis o bolumu. birbirimizi anliyoruz sanirim simdi ben ve oykulerin prensi |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 26 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 920 |
|
|
|
Ben hala kitap okuyamıyorum lan. Üç dört ay oldu kitap okumayalı, bana göre fantastik kitap kalmadı. Birazda komedi kitabı okuyum bari ne yapam.. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
UMH 28.06.2009, 10:27 |
|
|
umh. eger okuyabilirsen ingilizce okumalisin o zaman. satin almana bile gerek yok. internetten indir. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
bu gun oscar wilde in oyunlarindan olusan bir kitap aldim, Oscar wilde dan secmeler diye.
woman of no importance harika bir oyun |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 11 Oca 2009 |
| Mesajlar: 123 |
|
|
|
| sachiel yazmış: | Benım zaman çok da param yok ...Şu öğrenci bursları gelydı sabahlara kadar uyumaz ktap okurdum : |
Para senin için engelse çözüm basit  bir kütüphaneye üye olmalısın bence. Şahsen ben okuduğum kitapların çoğunu kütüphanelerden alıp okudum. Zaman çarkı serisini de bu şekilde okuyorum.
(bu arada; şu an okuduğum kitap zaman çarkı 3. cilt  yenidendoğan ejder) |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 07 Mar 2009 |
| Mesajlar: 525 |
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 26 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 920 |
|
|
|
Zaten o kütüphane'ye sen gidiyorsan o kütüphane'de sorun var demektir, senin gittiğin kütüphane komple bir sorunla karşı karşıya demktir ki o da ayrı bir mevzu.. Ay şaka yaptım kız sakın alınma haa, senin gibi şeker, tatlı ve bir o kadar da üç kağıtçı bir kızı tanıdığım için eh işte yani biraz sevinçliyim. Tamam tam sevinçliyim..  (Ne sevinçli olacam lan hiç sevinçli değilim..  ) Yok yok şu tatlılığa bak kıyamam ben sana sen söyle kitap ben sana gönderirim.( Hayatta göndermem..) |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 07 Mar 2009 |
| Mesajlar: 525 |
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 29 Oca 2009 |
| Mesajlar: 45 |
|
|
|
Eragon - Eldest. |
_________________ ~~ Brom Telcantor ~~ Gondor King ~~
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 27 Şub 2009 |
| Mesajlar: 1038 |
|
|
... 29.06.2009, 11:03 |
|
|
Bir ara Eragon'u almıştım. Okuduktan sonra pişman oldum. Hem para, hem zaman kaybı. En basit anlatım bozukluklarıyla dolu. Kurgusu çok klişe. Tabii yazarın o zamanki kapasitesi ilişkili olabilir bunlar. Fakat bir yayınevinin bu kitabı basıp pahalıya satmasına, güçlü reklamlar yapmasına bir açıklama getirmior. Türkiye'de bu kitap yurtdışında sattı diye basıldı. Türkiye'de doğal olarak ilgi görmedi. |
|
|
|
|
 |
|
|