FRP FORUM  |  Kayıt  |  Üyeler  |  Giriş       

Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 24, 25, 26  Sonraki  
DENETMEN

sachiel yazmış:
Kitap mı bulamıyorsun yoksa benim gibi paranmı yok?

İkisi de var zamanım yokFantastik Edebiyat Resim

Quis custodiet ipsos custodes-Bekçilere kim bekçilik edecek?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
DENETMEN

Zamandan yakınmak biraz bahane, zaman her zaman var. :DBir insan günde yirmi sayfada okuyabilir. Önemli olan hayat disiplini.

Arkadaşlar kütüphaneleri şöyle bir gezerseniz kitap bulamamanın da bahane olduğunu göreceksiniz. Ben artık kitaba hiç para vermiyorum. Haa, para olsa iyi olurdu.Fantastik Edebiyat Resim

ÜYE

Benım zaman çok da param yok   ...Şu öğrenci bursları gelydı sabahlara kadar uyumaz ktap okurdum :Very Happy
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

Sıkıcı ama okumayı kafama koydum Razz
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
DENETMEN

Hani Dostoyevski'nin olan? Hayatımda okuduğum en iyi kitaplardandı ve fellik fellik her yerde o kitabı arıyorum tekrar okumak için... Ama güzellik görece bir şey tabi sakın yanlış anlama söylediklerimi
ÜYE
ÜYE

2. okuma girişimim olacak. Dediğim gibi güzel olabilir ama ben pek o kadar sabırlı okuyamamıştım.  
DENETMEN

Rusların kitaplarında belli bir eşik oluyor genelde. Son derece sıkıcı Rus hayatı anlatılıyor en başta, aile içinde gereksiz diyaloglara giriliyor(GENELLEMELERE KURBAN OLAYIM!) ana olay örgüsüne geçildiğinde olay başlamış oluyor.

Rusların yazma alışkanlığı çok gelişmiş ama her şeye rağmen. Devam et, seveceksin. Ben 2. ciltten itibaren sevmiştim o kitabı lol
ÜYE
ÜYE

Resmen okumak için kendimi kasmam gerekecek o zaman.Yine de okumak için kararlıyım.  Smile
DENETMEN

Dumrul yazmış:
Zamandan yakınmak biraz bahane, zaman her zaman var. :DBir insan günde yirmi sayfada okuyabilir. Önemli olan hayat disiplini.

Arkadaşlar kütüphaneleri şöyle bir gezerseniz kitap bulamamanın da bahane olduğunu göreceksiniz. Ben artık kitaba hiç para vermiyorum. Haa, para olsa iyi olurdu.Fantastik Edebiyat Resim

O anlamda değil be Dumrul,ben her zaman her yerde kitap okuyabilirim.Benim için sorun kitp almak için zaman.Kitap almak için ta Kızılay'a gitmem lazım,kütüphane derseniz keşke yakınımda fantastik kitaplar olan bir kütüphane olsaFantastik Edebiyat ResimAma yok maalesef,şimdi kitap almak için Kızılay'a da gidemiyorum.Onun için kitapsızım.Şimdi de İnce Memed okuyorum.

Quis custodiet ipsos custodes-Bekçilere kim bekçilik edecek?
DENETMEN

Zeitgeist, Kuantum ve Kur'an diye bir kitaba başladım. Geçen gün kitapçıyı gezerken dikkatimi çekti, alıverdim. Kitabın yarısı resim, kağıdı çok kaliteli ve sayfalar harika kokuyor Smile İlk bölümde belgeseli anlatıyor, ikincide de kuantumdan, Kur'an'dan bahsetmiş. Bir değişiklik yapayım dedim, bu kitap reklam arası gibi oldu (belgeseli de tekrar izlemiş gibi oldum)  
ÜYE
ÜYE

kitap mitap okumuyorum bu gunlerde isim gucum grafik roman oldu (graphic novel boyle cevrilirmis demek) the wake i okuyorum Sandman in son cildi. MJ'nin olumu uzerine basladim, bir garip oldu. Neil gaiman zaten bir cenazenin ustune yazmis o bolumu. birbirimizi anliyoruz sanirim simdi ben ve oykulerin prensi
ÜYE
ÜYE

Ben hala kitap okuyamıyorum lan. Üç dört ay oldu kitap okumayalı, bana göre fantastik kitap kalmadı. Birazda komedi kitabı okuyum bari ne yapam..
ÜYE
ÜYE

umh. eger okuyabilirsen ingilizce okumalisin o zaman. satin almana bile gerek yok. internetten indir.
ÜYE
ÜYE

bu gun oscar wilde in oyunlarindan olusan bir kitap aldim, Oscar wilde dan secmeler diye.

woman of no importance harika bir oyun
ÜYE
ÜYE

sachiel yazmış:
Benım zaman çok da param yok   ...Şu öğrenci bursları gelydı sabahlara kadar uyumaz ktap okurdum :Very Happy

Para senin için engelse çözüm basit Fantastik Edebiyat Resim bir kütüphaneye üye olmalısın bence. Şahsen ben okuduğum kitapların çoğunu kütüphanelerden alıp okudum. Zaman çarkı serisini de bu şekilde okuyorum.

(bu arada; şu an okuduğum kitap zaman çarkı 3. cilt   yenidendoğan ejder)
ÜYE
ÜYE

Ba'alzamon yazmış:
sachiel yazmış:

Para senin için engelse çözüm basit Fantastik Edebiyat Resim bir kütüphaneye üye olmalısın bence. Şahsen ben okuduğum kitapların çoğunu kütüphanelerden alıp okudum. Zaman çarkı serisini de bu şekilde okuyorum.

(bu arada; şu an okuduğum kitap zaman çarkı 3. cilt   yenidendoğan ejder)

benim gittiğim kütüphaneerde neden beğeneceğim kitap çıkmaz ki Fantastik Edebiyat Resim
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
ÜYE
ÜYE

Zaten o kütüphane'ye sen gidiyorsan o kütüphane'de sorun var demektir, senin gittiğin kütüphane komple bir sorunla karşı karşıya demktir ki o da ayrı bir mevzu.. Ay şaka yaptım kız sakın alınma haa, senin gibi şeker, tatlı ve bir o kadar da üç kağıtçı bir kızı tanıdığım için eh işte yani biraz sevinçliyim. Tamam tam sevinçliyim.. (Ne sevinçli olacam lan hiç sevinçli değilim.. Twisted Evil ) Yok yok şu tatlılığa bak kıyamam ben sana sen söyle kitap ben sana gönderirim.( Hayatta göndermem..)
ÜYE
ÜYE

Mat Cauthon yazmış:
Zaten o kütüphane'ye sen gidiyorsan o kütüphane'de sorun var demektir, senin gittiğin kütüphane komple bir sorunla karşı karşıya demktir ki o da ayrı bir mevzu.. Ay şaka yaptım kız sakın alınma haa, senin gibi şeker, tatlı ve bir o kadar da üç kağıtçı bir kızı tanıdığım için eh işte yani biraz sevinçliyim. Tamam tam sevinçliyim.. (Ne sevinçli olacam lan hiç sevinçli değilim.. Twisted Evil ) Yok yok şu tatlılığa bak kıyamam ben sana sen söyle kitap ben sana gönderirim.( Hayatta göndermem..)

ben de senin gibi dengesiz bir insanı tanıdığım için ne hissetmeliyim karar veremedim Fantastik Edebiyat Resimpuhaha benim nerem üç kağıtçı be Very Happy
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
ÜYE
ÜYE

Eragon - Eldest.

Bir ara Eragon'u almıştım. Okuduktan sonra pişman oldum. Hem para, hem zaman kaybı. En basit anlatım bozukluklarıyla dolu. Kurgusu çok klişe. Tabii yazarın o zamanki kapasitesi ilişkili olabilir bunlar. Fakat bir yayınevinin bu kitabı basıp pahalıya satmasına, güçlü reklamlar yapmasına bir açıklama getirmior. Türkiye'de bu kitap yurtdışında sattı diye basıldı. Türkiye'de doğal olarak ilgi görmedi.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Yeni başlık gönder Başlığa cevap gönder   Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 24, 25, 26  Sonraki