Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
» MASABAŞI
Yazar Mesaj
Misafir

Ya vurdurt dicem ama ben biliyom ki Dmin bi suçu yok.Aşkımızı kıskanan o elf cadısı Arwen yaptırdı bu katliamı. Ben ona yapcamı biliyom,sen yorulma Ard. Çok sağol yine de.Senin gibi bir amazon dostum olduğuna çok sevindim bak şimdi.
Misafir

usha yazmış:
Beni nasıl tahmin ettin ben onu merak ettim?Yaf madem tahmin ettin niye yanımıza gelmedin? Bak bu konuda çok kırıldım sana wink

Bilmem Very Happy baktım ve dedim ki "bu usha sanırım"... Ama bunu yaptığım zaman conun son 20 dakikası falandı ve ortalığın toparlanması vb. yapılması gereken pek çok iş vardı... Dolayısıyla pek mümkün olmadı yanınıza gelmek.
Üye
Üye

hatun, bütün oyunu özetlemişsin ya. ne diyim Very Happy okurken bile eğlendim; yalan rüzgarına cevirdik lotr'u ama olsun haeuhaeuae
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Misafir

Kırıldık ki ne kırıldık indigo... Gerçekten de, en azından merhaba demek için gelebilirdin yanımıza. Rain'le konuşmayı bilmişsin ama... Evil or Very Mad
Üye
Üye

takip etmiş de kendini belli etmemiş demek ki anji=)

Kudretiniz önünde diz çökmekten başka çarem yok sayın melek... (sayın melek ne yahu)

Yalnız şu hobbit de çok akıllı bak, anlamış şeytani planlarımı Razz

Hem zaten Rain'in Rain olduğunu da farketmem ancak hemen yanımda duran nessa'nın karşılama nidaları sayesinde oldu... Kızmayın bana bu kadar, üzülüyorum sonra Sad
Misafir

TheIndigoHippo yazmış:
Hem zaten Rain'in Rain olduğunu da farketmem ancak hemen yanımda duran nessa'nın karşılama nidaları sayesinde oldu...

Evet, anji. Sakın öyle alınma. Bana bir "sen Rain misin?" diye soruşu var, duyan da "şeyy pardon ben dünyayı ele geçirecektim de, bir sorun olur mu senin için?" diyor sanacak. O kadar ağırbaşlı, yer yer çekingen, dikkatli bir şekilde sordu. Direkt üzerime "sen rain'sin nihoha" diye atlamadı yani.
Misafir

RazoRBlades yazmış:
hatun, bütün oyunu özetlemişsin ya. ne diyim Very Happy okurken bile eğlendim; yalan rüzgarına cevirdik lotr'u ama olsun haeuhaeuae

Kaç yalan rüzgarı sevgili DM sorarım sana, yalan rüzgarı bile o kadar olmamaıştır. : )

usha yazmış:
...Bi dakka yaf.Savaşma zamanı bizdeydi değil mi?Uffff Shocked

Evet cnm, savaşma sırası sizdeydi. Hatta aeon demir parmaklıklarardında kalmıştı yine. : ) Valla  Usha olmasa beni savunan yok zaten, ne kadar hürmetsizsiniz kardeşim DM'inize karşı. : )

usha yazmış:

Bu arada Nessanın kostüm de mükemmeldi.İlk baştaanlayamadığımız bi kostüm, ilahi ışığa sahip bi büyücü sandık 2mertrelik.SOna anladık ki 50 cm sahip bir şapkaya ve ayağına takılıpduran bir cüppeye sahipmiş.Onu taşıdım durdum dağlarda. Eteğinitopladım nedime gibim. Ben senin aragornda gözünün olduğunu bilse idimo eteğinden tutp aşağıya doğru "yanlışlıkla" çekerdim.

Ushacım ben  Aragorn'u alıp sana verecektim ayıp ettin, zaten aşkına nekadar sadık biri olduğunu gösterdin oyunun sonunda. Efendim şapkamınboyu gittikçe büyüyor, oyunun başında 20cmdi sonra 30cm oldu, görmeyeli50cme kadar ulaşmış. Maşallah DMde de ne göz varmış santimi santiminesöyledi şapkayı. Efendim eteklere gelince çok sağol Ushacım sen olmasano dağlarda o etekle takılır takılır düşerdim. : )
Misafir

Madem bu Con da bitti, onun da yeri artık burası Smile
Üye
Üye

ehhe temizlik sezonu başladı gibi=))

Geç bile kalmışım Very Happy
Bir de aklınızda bulunsun arkadaşlar, bundan sonraki Con duyurularında "Sucon '08" gibi bir başlık açarsanız daha spesifik olur. Smile
Misafir

Efendim temizlikte kolay gelsin, onun dışında sucon'un devamlılığı kesin olmadığı için Sucon diye açmıştık başlığı. Devamı gelince Sucon09 diye açarız. : )
Misafir

Açarsınız açarsınız, bizden tam destek size Very Happy
Misafir

Aragornu benim için ele mi geçirmek istemiştin.O zaman hep destek tam destek dicem ama nerdeee?????? Öldü yaf adam. Neyse. Bu arada oyuncular benim sevgili DMimime sataşıp duruyorlar. Bu da onların kadir kıymet bilmezliğinden ileri geliyor. Ya hepiniz erkek olsaydınız ey sevgili oyuncular. O zaman ne yapacaktınız? Cool
Misafir

usha yazmış:
Aragornu benim için ele mi geçirmek istemiştin.O zaman hep destek tam destek dicem ama nerdeee?????? Öldü yaf adam. Neyse. Bu arada oyuncular benim sevgili DMimime sataşıp duruyorlar. Bu da onların kadir kıymet bilmezliğinden ileri geliyor. Ya hepiniz erkek olsaydınız ey sevgili oyuncular. O zaman ne yapacaktınız? Cool

valla o kadar tutkuyla istiyordun ki ölü ya da diri fark etmez gibi geldi bana
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> OYUN ÇEŞİTLEMELERİ -> MASABAŞI
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri