| |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 23 Şub 2008 |
| Mesajlar: 32 |
|
|
|
öhmz 25.02.2008, 23:55 |
|
|
hatun, bütün oyunu özetlemişsin ya. ne diyim  okurken bile eğlendim; yalan rüzgarına cevirdik lotr'u ama olsun haeuhaeuae |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 566 |
| Konum: düşler zamanı |
|
|
gizli ajan=)) 26.02.2008, 1:15 |
|
|
takip etmiş de kendini belli etmemiş demek ki anji=) |
_________________ ....NON....
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
ne diyeceğimi bilemedim 26.02.2008, 2:53 |
|
|
Kudretiniz önünde diz çökmekten başka çarem yok sayın melek... (sayın melek ne yahu)
Yalnız şu hobbit de çok akıllı bak, anlamış şeytani planlarımı
Hem zaten Rain'in Rain olduğunu da farketmem ancak hemen yanımda duran nessa'nın karşılama nidaları sayesinde oldu... Kızmayın bana bu kadar, üzülüyorum sonra  |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Re: öhmz 26.02.2008, 12:53 |
|
|
| RazoRBlades yazmış: | hatun, bütün oyunu özetlemişsin ya. ne diyim okurken bile eğlendim; yalan rüzgarına cevirdik lotr'u ama olsun haeuhaeuae |
Kaç yalan rüzgarı sevgili DM sorarım sana, yalan rüzgarı bile o kadar olmamaıştır. : )
| usha yazmış: | ...Bi dakka yaf.Savaşma zamanı bizdeydi değil mi?Uffff  |
Evet cnm, savaşma sırası sizdeydi. Hatta aeon demir parmaklıklarardında kalmıştı yine. : ) Valla Usha olmasa beni savunan yok zaten, ne kadar hürmetsizsiniz kardeşim DM'inize karşı. : )
| usha yazmış: |
Bu arada Nessanın kostüm de mükemmeldi.İlk baştaanlayamadığımız bi kostüm, ilahi ışığa sahip bi büyücü sandık 2mertrelik.SOna anladık ki 50 cm sahip bir şapkaya ve ayağına takılıpduran bir cüppeye sahipmiş.Onu taşıdım durdum dağlarda. Eteğinitopladım nedime gibim. Ben senin aragornda gözünün olduğunu bilse idimo eteğinden tutp aşağıya doğru "yanlışlıkla" çekerdim. |
Ushacım ben Aragorn'u alıp sana verecektim ayıp ettin, zaten aşkına nekadar sadık biri olduğunu gösterdin oyunun sonunda. Efendim şapkamınboyu gittikçe büyüyor, oyunun başında 20cmdi sonra 30cm oldu, görmeyeli50cme kadar ulaşmış. Maşallah DMde de ne göz varmış santimi santiminesöyledi şapkayı. Efendim eteklere gelince çok sağol Ushacım sen olmasano dağlarda o etekle takılır takılır düşerdim. : ) |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 566 |
| Konum: düşler zamanı |
|
|
taşıma.. 26.02.2008, 20:47 |
|
|
ehhe temizlik sezonu başladı gibi=)) |
_________________ ....NON....
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
Kolay Gelsin 26.02.2008, 20:59 |
|
|
Efendim temizlikte kolay gelsin, onun dışında sucon'un devamlılığı kesin olmadığı için Sucon diye açmıştık başlığı. Devamı gelince Sucon09 diye açarız. : ) |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |