Arkadaşlar tamamen aşkın işlendiği bir eser var mı??Doya doya duygusallığın doruklarına sihir ve büyüyle ve doğa üstü olaylarla ulaşsak nasıl olur?Küçük karelerden bahsetmiyorum(Aragorn-Arwen) gibi....
aslında silmarillion daki luthıen ile beren in öyküsü tek kitap olarak çıkartılırsa orta ya ne fantastik bir aşk öyküsü çıkardı.Gerçi silmarillionda da tolkien " Luthien ve Berene Dair "bölümünde uzun olmamasına rağmen bi şaheser yarattığını söylemek zorundayım.(bilmeyenler için Luthıen ve Beren in oğlu Dior,yarı elf Elrond'un annesi Elwing'in babası oluyor.Ayrıca Luthıen Arwen'den önce aşkı için ölümlü olmayı seçen ilk elf hanımı)
_________________ ...zaferimin ışığı karanlıkta kalmış hatalarımı aydınlatacaktır..(<...vanimelda,namarié...>)
eserlerdeki aşklara özenme kendi aşkınla bi eser yarat bu sayede o güne kdrki en güzel aşk eserini ortaya koyarsın(kendin için ki önemli olanda bu)bu eser illa bi kitap,film vb. olmak zorunda diil kısa bi şiir bile koca bi kitaptan daha anlamlı ve açıklayıcı olabilir...
_________________ gün ışıklarının sürüklediği o kaçınılmaz alacakaranlığa doğru korkmadan yürüyorum ve ben ölüyorum...
Kürşat Başar'dan Başucumda Müzik olabilir.Biraz sıkıcı gelebilir Tek taraflı bir anlatımı var çünkü ama konu olarak güzel.(darbe yıllarında kendinden byük bir politkacıyla kızın aşkını kızın ağzından anlatıyor)
_________________ Anlatamıyorum...Saf tutuyor çünkü harfler...
Liriel ve fyodor un hikayesi nası sizce.. ) harik.. hem dost hem sevgili.. hem büyü.. hem savaş.. hem hüzün hem zevinçç.. hem kan hemde acımasızlık.. işte bu.. unutulmuş diyarlar serisi olması lasım.. liriel baenre ile fyodor.. büyücüler cadılar.. karanlık altında aşk başkadır.. ))