| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 30 Oca 2008 |
| Mesajlar: 36 |
| Konum: Yağmur bulutundan... |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 31 Oca 2008 |
| Mesajlar: 3 |
|
|
|
hoşgeldim. 31.01.2008, 14:33 |
|
|
Forumu önce bir inceleyip sonra sık dokumayı düşünüyorum.
Duydum ki aranızda nice yetenekli yazarlar, şairler varmış... Bu denize tez dalmak gerek.
Tekrar herkese marhabalar. |
_________________ ne bir fazla...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 30 Ksm 2007 |
| Mesajlar: 41 |
| Konum: Nuxar |
|
|
bendeniz... 05.02.2008, 17:56 |
|
|
yeniden merhaba. foruma üye olalı 2-2,5 ay olmuş kendimi hiç tanıtmamışım. onun için kendimden bahsedeyim istedim.
sanırım aranızda yaşı büyük olanlardan biriyim. ama rakam sizi yanıltmasın. 25e merdiven dayadığım halde bir bakmışsınız 15 bir bakmışsınız 85 olmuşum.  üniversiteyi bitireli 2 sene oluyor. yaklaşık 4 ay önce ankarada işe girdim. bilgisayar mühendisiyim. masterımı bitirmek için uğraşıyorum. hala öğrenci havasından kurtulabilmiş değilim.
sayısalcı olmama rağmen kitap okumayı, kendi çapımda bir şeyler yazmayı ve çizmeyi çok seviyorum. elimde olsa en baştan sınava girer, ya edebiyat ya da konservatuar okurdum. ama ne yazık ki amatör çalışmalarla yetinmek zorundayım.
üniversitedeki arkadaşlarımın tersine burada benimle aynı şeylere ilgi duyan, aynı müzikleri dinleyip fantastik edebiyattan hoşlanan kimse yok. bu yüzden yalnızlık çekiyorum biraz. bu yalnızlığı da forumda gidermeye çalışıyorum.
bir gün, çoook uzak bi tarihte de olsa üzerinde ismim yazan kitabı kitapçı vitrinlerinde görmenin hayalini kuruyorum.  evet. sanırım bu kadar. gerçi bıraksanız sabahlara kadar konuşabilirim. onun için uzattığım yerlerde "yetter ulen" diyebilirsiniz. hiç alınmam  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Ben 05.02.2008, 23:46 |
|
|
Ben üniversitede okuyorum.Celal Bayar Üniversitesi'nde.Uluslararası ticaret bölümündeyim.Herkes 2 yıllık sanıyor ama değil.4 yıllık bölüm.:)Herneyse...Denemeler yazıyorum genelde.Bazen de öyküler.Kısa süre yazarlık eğitimi aldım.Tiyatroyla ilgilendim 4 sene.7 senedir müzik yapıyorum.Klavye ve gitar çalıyorum ama girdiğim gruplarda vokalik yaptım.Doom black grubunda soprano vokallik yaptım.Bir ara da alternatif rock grubum vardı.Şu sıralar ikinci üniversiteye başladığım için müziğe ara verdim.Biraz da yazıya ağırlık verdim.Dergi projesi için bu yüzden yırtındım ama küstüm taa ne zaman çıkıcak:(
Hayal dünyam çok zengin doluğundan yolda havada gibi yürümem dışında pek kötü huyum yok.Her nedense de kendimi bilerek bunaltmayı seviyorum.
V efakat eğlenmeyi de çok seviyorum.Hatta canım şu anda kalkıp gidip bi bara kafa sallamak istiyo:)  21yaşımı geride bıraktım kendimi hala 16 hissediyorum.
Ya benim canım çok fena dışarı çıkmak istiyor.Öf  |
_________________ Mephisto...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 01 Oca 2008 |
| Mesajlar: 4 |
|
|
|
geç de olsa... 06.02.2008, 0:25 |
|
|
merhaba,
ben üye olalı baya geçti ama bu başlığı yeni gördüm. 19 yaşımdayım, şu an ünv 2. sınıftayım, ama bölümümü sevmediğim için bu sene tekrar sınava giriyorum
sanırım gittilçe internet bağımlısı oluyorum; eskiden kitap kurdu olan ben, artık doğru dürüst okuyamıyorum bile...
bunun dışında müziği ve sinemayı çok severim, bazen bir şeyler yazıp çiziktiririm.
aklıma gelenler bunlar  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
:)ööööf 06.02.2008, 1:02 |
|
|
Şimdi benim borçlar hukuku çalışmam lazım mesela.Kitap mı okuyayım hukuk mu çalışayım? |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 30 Ksm 2007 |
| Mesajlar: 41 |
| Konum: Nuxar |
|
|
borçlar hukuku 06.02.2008, 9:47 |
|
|
Arc, hiç olmazsa 1-2 saat hukuk çalış, arkasından okuyacağın kitap ödül gibi gelir. ite kaka 4 sene okuduktan sonra anladım ben bunu. iilk sene lale devri gibi zevk-ü sefaya dalınca ikinci sınıfa 4 tane yadigar bırakmıştım. ne biçim bi seneydi yaa... |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Bitti... 06.02.2008, 22:09 |
|
|
Hoca öyle bir sormuş ki neredeyse dipnotlardan sınav yapacakmış.Hukuki terimlerle de kasmış da kasmış.Koca kitabı yutmuştum sen git derste hiç üzerinde durmadığın yerden sor.Burdan hocayı saygıyla anıyoruz arkadaşlar.........................................................!!!!!......................... ......!  İnşallah 200 milyar borca girer. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
FECİ 08.02.2008, 0:28 |
|
|
Hocayı okul çıkışında kafasına torba geçirip en fantastik darbelerimle pataklamak istiyorum desem bu foruma uyar mıııı uymaz mı  Şaka bir yana ben çok sıkıldım artık bu üniversite hocalarının hıncını bizden çıkarmasından.Birini ibret için bir devle başbaşa mı bıraksak Karaorman'da? |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 23 Tem 2008 |
| Mesajlar: 17 |
| Konum: kayseri/ildem |
|
|
merabalarr 26.07.2008, 0:28 |
|
|
ben yasin erciyes üni kimya 2. sınıf öğrencisiyim fantastik kurgu ile lise1de yüzüklerin efendisi serisine arkadaşımın zoru ile okuyarak başlamışdr( arkadaşm sağolsun  ) şu an çeşitli kitaplarla devam ediyorum kendi roman denemelerim vardı fakat bilgisayarım yanınca hepsiii puufff oldu  şu an aklımda tonca fikir var fakat başımda da yaz okulu belasıı varr sınavlardan sonra çalışmalara hemen başlayıp kendi çalışmalarımı sizlerle paylaşacağımm |
_________________ Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsınız....Konfüçyüs
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 20 Tem 2008 |
| Mesajlar: 1 |
|
|
|
Merhaba 28.07.2008, 21:22 |
|
|
Ben Hale Nur bu siteye yeni geldim ben kitap okumatı ve film izlemeyi çok seviyorum. Eski Mısır ve Antik Yunan ilgimi çekiyor. Fantastik edebiyat ilgimi çekiyor. Boş zamanlarında anime izleyip kitap okuyorum. Lise 3 e geçtim .
Benden bu kadar.  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 23 Tem 2008 |
| Mesajlar: 17 |
| Konum: kayseri/ildem |
|
|
... 28.07.2008, 21:49 |
|
|
hoş geldin .. |
_________________ Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsınız....Konfüçyüs
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 31 Tem 2008 |
| Mesajlar: 5 |
|
|
|
selam 31.07.2008, 19:02 |
|
|
Ben ezgi. Sivas'ta yaşıyorum.En büyük tutkum olan müzik Öğretmenliğinin özel yetenek sınavlarına hazırlanıyorum yoğun bir şekilde.Kitap okumayı gerçekten çok severim.Fantastik edebiyat okumaya çalışıyorum imkanlarım elverdiğince (sivas'ta kitap bulmak zor )
Daha ne anlatayım bilmiyorum ki önceden de "suskun nefer ameliee" nickiyle bu sitedeydim ama şifremi unuttuğum için yeni üyelik aldım.
Tanıdık yüzleri aradım ama bulamadım.Ya nickler değişmiş ya da siteye girmiyorlar. Herkes nerde yahu?  |
_________________ ..parmak gökyüzünü gösterdiğinde sadece aptallar havaya bakar..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 7 |
|
|
|
=) 03.08.2008, 14:50 |
|
|
okul nedeniyle adada bulunmaktan ötürü e-booklara mahkum olmuş bahtsız bir bedeviyim ben =) zira yaz okulu için hapsolduğum Kıbrıs yerine şu an şehrimde olsaydım güzel bir gölgeliğe çekilmiş elimde kitaplarımla yaz sefası sürüyor olacaktım =) DAÜ - İngiliz Dili ve Edebiyatı son sınıf öğrencisiyim okul sağ salim bitsin diye debelenmekteyim =) |
_________________ o ki en gürültücü sükunetin en geveze sakini..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 231 |
|
|
|