| Yazar |
Mesaj |
|
Yönetici
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 853 |
|
|
|
TANIŞALIM KAYNAŞALIM! 26.05.2007, 15:47 |
|
|
Bizlere kendisini genel hatlarıyla da olsa tanıtmak isteyen tüm üyelerimiz bu başlığı, bu uğurda sonuna dek sömürebilirler. 3, 2, 1, BAŞLAAAAAA! |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 19 Mar 2007 |
| Mesajlar: 45 |
|
|
|
ehe... 26.05.2007, 16:12 |
|
|
pekala ben felsefe mezunuyum.Etik ve sanat eserlerinde Felsefe problemleri Y.Lİsansı yaptım. Özellikle Bilimkurgu ve fantastik sinema üzerine saplantılıyım. Fantastik okumaya çocukken çizgi romanlarla başladım. Küçük Vampir'in maceraları favorimdi.  Yaklaşık 8 yıldır dünya tarihini baştan yazmakla uğraşıyorum. Okültizm araşitırıyorum.
işte işlevsel özgeçmiş.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.  |
_________________ "Gentlemen,ladies
These are my hands
My knees
I may be skin and bone
I may be Japanese..."
S.Plath
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 21 Şub 2007 |
| Mesajlar: 48 |
| Konum: okuldan eve ,evden okula.. |
|
|
slm 05.06.2007, 4:33 |
|
|
ben benim desemde bir ben var bende dışarı ki kendisi k.t.ü de harita mühendisliği okuyor (22). o kendi dışımdaki insan bide ankara polatlılı.. ama seviyorum ben içimdeki insanı .. o varki kimi zaman kendini kara elf sanan kimi zaman yardım için paladin olan asil,cesur ve inatçı... sever o resim çizmeyi ,sever o anime izlemeyi ,fantastik ve çizgi roman okumayı ...
sevgi ve mutlu bir dünya için yaşayan herkese .....selamlar ola...  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Mar 2007 |
| Mesajlar: 158 |
| Konum: Ankaranın Dorukları |
|
|
evvet ben 05.06.2007, 19:03 |
|
|
Adım Ayberk 16 yaşındayım ankarada ayrancı anadolu liselinde okuyorum fantastik kitaplara ilgim harry potter ve lotr la başladı sonrada gerisi geldi işte  pek oyuna dalmam ama fantastik dünya gerçekten önemlidir benim için  onun dışında bende korku polisiye gibi türlere bayılırım.Kitap benim için en önemli şeylerden biridir tapılacak bir nesnedir  |
_________________ My might is your despair..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 21 Şub 2007 |
| Mesajlar: 48 |
| Konum: okuldan eve ,evden okula.. |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 15 Şub 2007 |
| Mesajlar: 123 |
| Konum: Oturma odası |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 May 2007 |
| Mesajlar: 57 |
| Konum: kalıntılar içindeki taş |
|
|
me 06.06.2007, 23:56 |
|
|
benim isim de emrah,20 yaşındayım ve g.sanatlar fakültesine hazırlanıyorum.yarışmacılara başarılar demiycem  |
_________________ bulmaktı amaç ışığı,kayıp ötelerde kaybolmuş ışığı...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 22 Hzr 2007 |
| Mesajlar: 84 |
|
|
|
Selammm 30.06.2007, 22:48 |
|
|
Animenin a'sının bile bilinmediği bir yerde yaşayan anime tutkunu biriyim. Muhasebe bölümünü bitirmiş olmama rağmen fantastik edebiyatla ilgileniyorum. En kısa zamanda kitabımı vitrinlerde görmek gibi bir arzum var.. Mucizelere inanıyorum yani  Kendi kahramanlarını yaratmak çok güzel bir şey ayrıca..
Nese, yazı yazarak, resim çizerek ve müzik dinleyerek bütün bir gününü rahatlıkla geçirebilecek asosyal bir kişiliğim.. Vampirleri çok severim.
Merak ettiğiniz başka bir şey varsa sormanız yeterlidir.. |
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 22 Hzr 2007 |
| Mesajlar: 84 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 14 Şub 2007 |
| Mesajlar: 64 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 14 Tem 2007 |
| Mesajlar: 41 |
| Konum: Perg Diyarı |
|
|
ben: 24.07.2007, 0:07 |
|
|
erce adım
girne-amerikan üni.son sınıf edebiyat
frp,rpg,fps,ğğğ(bu ne lan)oyun hastası(qake 3'de karlını tanımam)
polisiye roman
halı saha
ekmek kadayıfı
klimalı oda
alagadi turtle beach
bira(hastasıyım)
votka-portakal(aynı bardakta olmalı ıkısıde)
kıng of metal! |
_________________ Tanrılar bileklerinizden gücü, kalplerinizden inancı, aklınızdan büyüyü, ormanlarınızdan huzuru, sokaklarınızdan gölgeleri ve baladlarınızdan ilhamı eksik etmesinler.
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 17 Tem 2007 |
| Mesajlar: 16 |
|
|
|
hoşgeldimmm:) 24.07.2007, 0:39 |
|
|
ben yeşim ,istanbuldan,öss ye hazırlanmakla meşguldüm bu sene,bu gidişle bu sene de bu işle meşgul olucam gibi görünüyor...tam bir TOLKIEN hayranı olduğumu söyleyebilirim onun dışında kitap okumak en büyük tutkum ve alışkanlığım...tabii fantastik kurgu kitaplarının yeri benim için ayrı..ayrıca bu siteyi (tesadüfen de olsa) bulduğuma çok sevindim... |
_________________ ...zaferimin ışığı karanlıkta kalmış hatalarımı aydınlatacaktır..(<...vanimelda,namarié...>)
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 17 Tem 2007 |
| Mesajlar: 70 |
|
|
|
selam 24.07.2007, 10:06 |
|
|
arkadaşlar ben de arada uğruyorum...
hatta sitemizden bir iki yazan arkadaşı da buraya yönlendirdik...
adamları başımızdan atmadık canım... belki daha iyi yorumlar alırlar dedik...
ne okuyorum: çizgi roman
ne dinliyorum: kafamı
nereden: istanbul
ne izliyorum: lost ve heroes bitti... gözlerimi dinlendiriyorum..
en çok takip ettiğim site: kendi sitem var ama burayı da sık kullanılanları ekledim...
en çok gezdiğim site: deviantart... hatta hayalsaati.deviantart.com diye de bi sayfa aldm kendi sitem için... fantastik edebiyatçılarda bence orada yer edinmeli..
 |
_________________ "beni düşünen bir adam düşünüyorum. ben onu düşündüğüm için ben varım o ise düş, ama onun düşünde de ben varım öyleyse ben bir düşüm o ise var."
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 24 Tem 2007 |
| Mesajlar: 17 |
|
|
|