Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» BİLGİSAYAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Bu oyunların ilki (yanİ BFME) Campaign bölümü Yüzüklerin Efendisi'nin ilk 3 serisi ile ilgili
Diğer kitabı ise daha cok yine J.R.R Tolkien'in Hobbit kitabına daha yakın(henüz okumak nasip olmadı) BFME 1de ırklar daha az (mordor,İsengard,Gondor,Rohan)  BFME 2de ise ırklar artırlımıs(Elf,İnsan,Ork,Goblin,Barbarlar vs.)
Her iki oyundada bence iyiler ile kötüler arasında eşitsizlik var.Birlik sayılarının farklı olmasına rağmen iyiler inanılmaz üstünlükler sağlanmış (Örn. Legolas'ı cıkardığınızda onlarca birlik ve Nazguller bile sizi durduramıyor) Düşman heroları BFME 1de hem az hemde gucsuz.
Daha oraa kadar gelemesemde BFME2de campaignin son bölümünde sauron'u cıkarıyoruz.

Skirmish modları ise kusursuz diyebiliriz.(Arkadaşlarla Hamachiden gece gündüz oynadık.)
Oyunun sesleri,Heroların vuruş şekilleri ve skilleri harika benle oynamak isteyen varsa haberim olsun

Kusura bakmayın bu yazılar biraz acele oldu o yüzden bi bütünlük sağlayamadım daha geniş zamanımda daha farklı konularla karşınızda olacağım

"Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash   Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul"
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

2. oyunu bitirmiştim. güzel oyundur. oynanmaya değer.

The Battle For Middle Earth II yüzünden bilgisayarım çöktü. Oyunu, sınırsız asker üretme modunda oynadım ve o kadar çok okçu kulesi diktim ki, düşman birlikleri daha berkittiğim siperlerin yüz metre önüne varamadan imhâ oluyorlardı. O kadar çok birlik hazırladım ki, ekranın tamamı kıpır kıpır objelerle doldu. Askerlerim oldukları yerde ahenkli hareketlerle sağa sola yalpalandıkça, gümüş zırhlarının kıpırtıları ekran üzerinde, deniz ufkunda uyuyan yakamozlar gibi bir yanıp, bir sönüyordu. Eski zaman ekâbirleri gibi olduğum yere kurulup,  birliklerimin hepsini birden düşman üzerine salıncaaaa;  ZOOOOOOORRRRRTTTTT!
.
      Mucizevi bir şeyler oldu ve bir de baktım ki kara bir aynanın ardında iki mahzun göz beni dikizliyor. Şaşırdım tabii; "nihayet iyi saatte olsunlara karıştık" dedim ama az sonra anladım ki, ayna benim dizüstünün monitörüdür, mahzun gözler de benimkilerden başkası değildir. .
.
      Sizin anlayacağınız iyi saatte olsunlara karışan bizim bilgisayar oldu. Bana da, affınıza sığınırım, kıç üstü oturmak düştü. Siz siz olun oyun dahi olsa hırsınıza yenilmeyin. Tacitus; "insanların yüzde doksanının kanında otorite tutkusu dolanır" demiş, "fakat pek azı emellerini hayata geçirmek cesaretini gösterebilir. Onlara da diktatör diyoruz."  Vallahi doğru.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Bfm 2 ilk oyundan çok daha üstün.

ayrıca Kaanhan'ın dediği gibi BFM 1de olan eşitsizlik yok.

Bunu kötülerin campaignde, son bölümde anlıyoruz: cüceler hariç tüm iyiler ve tüm kötüler(sauron ile storm queen dahil) dehşet bir savaşa tutuşuyorlar. balrog ve bilimum summon edilen edilen canavar ile kötüler iyilere göz açtırmıyo.

Aragorn Legolas ve Hayalet ordu bile halt ediyo. Twisted Evil  

create a hero bölümde ise kendi heronuzu yaratabiliyorsunuz. eğer işi biliyosanız, heronuz var olan herolardan daha güçlü oluyor.

tavsiye edilir.

Üye

Ben şahsen Yüzüzklerin Efendisi hayranı olduğum için bu iki oyunuda alamyı düşünüyorum ama bir türlü bulamıyorum Mad  mad

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> OYUN ÇEŞİTLEMELERİ -> BİLGİSAYAR

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri