FRP FORUM  |  Kayıt  |  Üyeler  |  Giriş       

ÜYE
ÜYE

Fantastik Edebiyat Resim

14.000 yaşında olduğunu söyleyen bir adama siz olsanız hangi soruları sorardınız?

Son zamanlarda izlediğim en iyi bilim-kurgu filmlerinden biri. Filmin tamamı bir odanın içindeki birkaç insanın (14.000 yaşında olduğunu söyleyen bir adam ve onun akademisyen arkadaşlarının) diyaloglarından oluşuyor. Buna rağmen beni hiç sıkmadı, aksine sürükleyip götürdü diyebilirim. Ben de o odada olmak istedim. Ne Green Label ne de muhabbet hiç bitmesin, adamımız anlatsın da anlatsın istedim. Bir filmin etkilyeiciliğinin abartılı görsel efektler ya da tanınmış oyuncular yerine iyi bir senaryo, özenle seçilmiş kelimelerin oluşturduğu diyaloglar ve iyi oyuncularla da sağlanabileceğini gösteriyor adeta The Man from Earth. Dinler, mitler ve daha birçok konu üzerine beyin egzersizi yaptırıyor insana.

Tek eleştirim, filmin sonu hakkında. Bazıları için sürpriz, bazıları içinse beklenen klişe olay. Henüz izlememiş olanlar olabilir, o yüzden tabi ki ne olduğunu yazmayacağım ama ben olsaydım filmi daha farklı bitirirdim ya da daha farklı bitseydi çok daha fantastik olurdu demeden edemiyorum.

Güzel bir filme benziyor. İlgimi hayli çekti, ama olayların tümü odada anlatılanlardan mı ibaret. Ya da başka yerleride gösteriyormu zira ben bir odayı saatlerce film boyunca görmek istemem.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

Filmin %99' u odada geçiyor; ama mutlaka izlenilmeli. Öyle bir kaptırıyorki insan kendini bir yerden sonra mekan falan hikaye oluyo.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

Yazını okuduktan sonra filmi izlemeye karar verdim ve sana çok teşekkür ediyorum. Gerçekten mükemmeldi. Birazdan tekrar izleyeceğim  Wink
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ÜYE
ÜYE

Sonunu merak ettim şimdi yau  lol  Teşekkürler..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
DENETMEN

İlginç gözüküyor. Merak ettim.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Yeni başlık gönder Başlığa cevap gönder