14.000 yaşında olduğunu söyleyen bir adama siz olsanız hangi soruları sorardınız?
Son zamanlarda izlediğim en iyi bilim-kurgu filmlerinden biri. Filmin tamamı bir odanın içindeki birkaç insanın (14.000 yaşında olduğunu söyleyen bir adam ve onun akademisyen arkadaşlarının) diyaloglarından oluşuyor. Buna rağmen beni hiç sıkmadı, aksine sürükleyip götürdü diyebilirim. Ben de o odada olmak istedim. Ne Green Label ne de muhabbet hiç bitmesin, adamımız anlatsın da anlatsın istedim. Bir filmin etkilyeiciliğinin abartılı görsel efektler ya da tanınmış oyuncular yerine iyi bir senaryo, özenle seçilmiş kelimelerin oluşturduğu diyaloglar ve iyi oyuncularla da sağlanabileceğini gösteriyor adeta The Man from Earth. Dinler, mitler ve daha birçok konu üzerine beyin egzersizi yaptırıyor insana.
Tek eleştirim, filmin sonu hakkında. Bazıları için sürpriz, bazıları içinse beklenen klişe olay. Henüz izlememiş olanlar olabilir, o yüzden tabi ki ne olduğunu yazmayacağım ama ben olsaydım filmi daha farklı bitirirdim ya da daha farklı bitseydi çok daha fantastik olurdu demeden edemiyorum.