Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Arkadaşım yurtdışından gelirken hediye olarak almıştı kitabı bana. Çok güzel bir eser. İçinde yanlış hatırlamıyorsam 4 tane harita vardı. Ve haritaları anlatan bir kitap var.

Üye

ilginç bir kitaba benziyor biraz daha bahseder misin?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

biraz daha bahsetmek isterdim ama tekrardan incelemem lazım. Ben şuan Adana'dayım Ankaraya gittiğimde ilk işim tekrar size bilgi vermek olucak. Hatta haritaları da koyarım buraya

Üye

Kitabı okumaya tekrardan başladım. İngilizce olduğu için haliyle biraz yavaş ilerliyorum kusuruma bakmayın Ama ilgimi çeken ve paylaşmak istediğim birkaç bilgi var. İlerledikçe paylaşmaya devam edeceğim. Hobbit in başlangıcını birgün üniversitede sınav kağıtlarını okurken yapmış Tolkien. Biranda kafasının içinde şu cümleleri duymuş."In a hole in the ground,there lived a hobbit" Bu cümleleri bulduğu bir kağıda hemen yazmış ve hikaye böyle başlamış. Birde Gandalf'a vermeyi düşündüğü isim Bladorthin'miş. Ancak Gandalf ismine daha sonra karar vermiş ve bu isim The Hobbit'i okuyanlar bilir sanırım, o kitaptaki bir cüce kralının ismi. Şimdilik bukadar umarım ilerde anlayabildiğim kadarıyla ilgimi çeken şeyleri burada payalaşacağım.

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri