|
DENETMEN
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 5223 |
|
|
|
The Twilight Saga: New Moon (2009)
Vizyon tarihi: 20 Kasım 2009
Yönetmen Chris Weitz
Senaryo Stephenie Meyer, Melissa Rosenberg
Kristen Stewart
Bella Swan
Robert Pattinson
Edward Cullen
Taylor Lautner
Jacob Black
A shley Greene
Alice Cullen
Peter Facinelli
Dr. Carlisle Cullen
Elizabeth Reaser
Esme Cullen
Kellan Lutz
Emmett Cullen
Nikki Reed
Rosalie Hale
Jackson Rathbone
Jasper Hale
Bronson Pelletier
Jared
Konu:
"Alacakaranlık" serisinin ikinci filminde vampir saldırısından kendini yeni toparlamış Bella Edward ve ailesi ile beraber doğum gününü beklemektedir. Fakat kutlama sırasında yaşanan ufak bir kaza ile bir kağıt tarafından eli kesilen Bella'nın kanı akar. Bu işaret hemen Cullen'lerin dikkatini çeker ve Bella'nın güvenliği için şehri terk etmeye karar verirler. Edward ayrılmadan önce Bella'dan dikkatli olması için kendisine söz vermesini ister. Fakat yaşanan bir yanlış anlama Edward ile Bella'yı büyük bir maceraya çeker.
 |
|
|
|
|
 |
|
|
ÜYE
| Kayıt: 29 Tem 2009 |
| Mesajlar: 87 |
|
|
:) 29.07.2009, 0:08 |
|
|
Bu Daha Çıkamdı Mı? Yoksa 2. Film Filan Mı?Aklım Karıştı |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 29 Tem 2009 |
| Mesajlar: 87 |
|
|
:D 29.07.2009, 0:10 |
|
|
Harbiden 2. Filmmiş. Buna Gidebilirim. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 16 Ağu 2009 |
| Mesajlar: 464 |
|
|
... 21.11.2009, 23:36 |
|
|
ben kesin gidicem ...Tüm serisini bitirdim kitaplarının..
Filmleri de bi harika  çok süper bir seri. |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 31 Tem 2007 |
| Mesajlar: 941 |
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 30 May 2009 |
| Mesajlar: 57 |
|
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 27 Şub 2009 |
| Mesajlar: 1410 |
|
|
... 22.11.2009, 10:57 |
|
|
Bu seride Blade olacağı için çok mutluyum.
Ne güzel bu seriden de bir beklentim yok. Bana yeterince hitap etmiyor. (Edward'ın beni öptüğünü hiç düşlemedim.) |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 06 Şub 2009 |
| Mesajlar: 85 |
|
|
|
Dün izlemeye gittim. Fena değildi(1. daha güzeldi 2. durağan olmuş 3. ipini kopartacak eminim) Edward çıktığı zaman bütün kızların çıkardığı acayip sesler beni deli ediyordu  Her ne kadar Edward ilgi odağı olsa da salon da çoğu zaman ilgi odağı olan insan bendim insanları felaket güldürdüm ve vahşi cazibemle etkiledim:D Yani merak etmeyin artık türk kızlarını yerli mala teşvik etme çabası içinde olan bir nesil geliyor:P  (Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın sakın üzülürm) |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
 Yorumlarınızı alalım.
Sadece yusuferdogan, mı gitti.
Bu aralar vampir karakterini canlandırıyorum. İzlesem mi acaba?
Not : Ben dediğiniz o karakteri çok yapmacık bulmuştum. Neresini beğenirler anlamıyorum.  |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
:/ 24.11.2009, 18:18 |
|
|
Yazık değil mi bu Edvırt'a? Dünyanın en seksi erkeği seçiliyor, ama sevgilisi onu sonsuza kadar beklemek yerine kurtadamlarla kırıştırıyor. |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
| Dumrul yazmış: | | Yazık değil mi bu Edvırt'a? Dünyanın en seksi erkeği seçiliyor, ama sevgilisi onu sonsuza kadar beklemek yerine kurtadamlarla kırıştırıyor. |
Aşk işte? Üstelik kurtadamda yakışıklı olsa bari!  Şu kız milletini kim anlayabilir ki? |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
:D 24.11.2009, 19:07 |
|
|
Yahu kız işi biliyor, kurtcağızı maşa gibi kullandı. Bella' nın tabiriyle göğsündeki boşluk hissini bi nebze olsa da hissetmemeye başladı onlayken. Sonra Edward lafını duyar duymaz gitti kurt adamın sözünü bile dinlemeden. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 04 Oca 2009 |
| Mesajlar: 1070 |
|
|
... 25.11.2009, 1:14 |
|
|
Jay Leno show' da iyi bir vampir filmi çekmek için ne yapmak gerekir diye bir soru vardı bu hafta.
Cevap: Üstü çıplak seksi genç erkekleri oynatmak.  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 23 Ağu 2009 |
| Mesajlar: 1134 |
|
|
|
Yarın gidiyorum bu filme arkadaşlarımla. Yedi Kocalı Hürmüz'ü ve 2012'yi eleyerek bunu seçtik
Not : Beni Edward'a benzetenleri kınıyorum. O bana benziyor. ( Yaşasın Egoizm )  |
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 01 Ksm 2009 |
| Mesajlar: 894 |
|
|
|
2012'yi elememeliydiniz...  |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
Vasatın altında görüyorum... Bu filme kadar izleyecek o kadar kaliteli ve iyi kurguya sahip filmler var ki. Bu filme gidipte yada izleyipte vakit kaybetmem. |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
Hürmüz elenir mi!
Aslaaaaaa!
2012'ye bayram da gideceğim bir aksilik olmazsa, bakalım. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 04 Oca 2009 |
| Mesajlar: 1070 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
| KusursuZaLim yazmış: | | Vasatın altında görüyorum... Bu filme kadar izleyecek o kadar kaliteli ve iyi kurguya sahip filmler var ki. Bu filme gidipte yada izleyipte vakit kaybetmem. |
Tercih meselesi.. Ama tavsiyem günümüz gençliği ve fantastik hayranları olarak derinden takip etmeliyiz. Hele ki fantastik sinemanın atakta oldğu şu son 5-10 senede yakından inceleme fırsatımız varken olan biteni neden üç maymunu oynayalım? Ön yargılı olmayalım. |
_________________ Fantastik Delisi
|
|
|
|
 |
|
|