Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
» ÇİZİMLERİNİZ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

gerçekten çok güzel resimler...

Çünkü ben an etkisiyim...
Benim hayallerim ve bilgimle kimse yarışamaz...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

ben çok mutlu olurum eğer işine yararsa ve yaradııktan sonra yaptığın işle ilgili bir jpeg bir çalışma örneği burada yer verirsen dahada sevinirim!lütfen birşey yaparsan burada olsun.görelim.vitray ha?oy oy oy!mutlaka görmeli!
Üye
Üye

o keyif bana ait!teşekkürler!

mine yazmış:
büyük bir keyifle takipdeyim,
wink  wink  wink
Üye
Üye

teşekkür ederim beğendiğine sevindim.

Athenas Boyes yazmış:
gerçekten çok güzel resimler...
Üye
Üye

bayıldığına sevindim saol.umarım başka ilgini çeken şeyler daha sonra sergileyebilirim.cocuklar için kitaplar yazma fikri gercekten super ve azımsanmayacak kadar güzel piyasasıda var.ince resimli ve gösterişli orjinal yayınevlerinden kitap aldırtmaya yetkisi olan sadece minik veletcikler.güzel para var masal kitabı,hikaye kitabı resimlemesinde.bir tanıdığım sulu boyayla harika işler çıkarıyordu.aynı zmanda onları gravüre kazıyıp metal baskıda yapabiliyordu.renklerle baskı alınca harika şeyler çıkabiliyor.ve boya fırcayla elle verildiğinden gravürde müthiş sponten ve doğal işler çıkıyor.öyle işi yap djitasl çıktı al gibi olmuyor.tabi matbaada o şart ama sanat yapacaksan baskı olayı süper!çizebiliyorsan lütfen görelim!bolbol görelim.masallardan veya senin yazdıklarından tasvirler süper olurdu.ben çocuk masalı zor çizerim.kasmak lazım.betimlemek değil olay biraz o hikayelerin içine girip biraz cocuk gözüyle görmeli.zor.çocuk gibi görmek ve sorgulamak zaten sofist olmaya eşdeğer!

Lethe yazmış:
Çizimlere bayıldım. Bu şekilde renklendirme olayını ben de öğrenmek isterdim. Hayalim çocuklar için kitaplar yazıp onları aynı zamanda resimlendirmek. Bu şekilde yapabilsem daha etkili olur diye düşünüyorum. (:
Tebrikler gerçekten çok hoş hepsi de.
Üye
Üye

Sanırım küçüklüğümden beri o dünyadan kopamdığım için çocuk gözüyle görmek yapabileceğim en iyi şey olur.  Resimlerim kısmında bikaç çizimim var. Nemfi nickiyle göndermiştim. (: Umarım  bu hayalimi gerçekleştirebilirim. Bakalım zamn, şartlar..

Üye

aa o senmiydin tamam!bilmez olurmuyum tabiki biliyorum o bölümü.ama az ya bişiyler daha yokmu?daha seni anlayabilmek tarzına yakınlaşmak için?belki vardır ha bişiyler daha?zamanınmı yok?
Üye
Üye

Bikaç resim daha yollarım. Bende resimden bol bişey yok. (:

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> RESİM ATÖLYESİ -> ÇİZİMLERİNİZ
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri