|
ÜYE
| Kayıt: 04 Oca 2009 |
| Mesajlar: 1070 |
|
|
... 24.05.2009, 1:25 |
|
|
Film kötüydü bence, Robert Pattison' ı vampir olarak hiç beğenmedim açıkçası, daha çok X-men vari birşey geldi bana. Kristen Stewart da oturmamıştı bence rolüne, ikisi de zoraki oynadı sanki. Aslında tekrar düşününce ben hiç kimseyi beğenmedim filmden
Ashley Greene hariç! Nasıl bir top atış tekniğiydi o öyle  Ayrıca beyzbol sahnesinde çalan "Supermassive Black Hole" mükemmel seçimdi. |
|
|
|
|
 |
|
|
DENETMEN
| Kayıt: 26 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 1310 |
|
|
film 22.06.2009, 18:45 |
|
|
Güzel filmdi ya. Bir vampir filmine göre kalıplarını kırmış bir film bence. Kıza aşık olması, vampirlerin insan kızını koruması falan bence hoş bir filmdi. Olayları banada biraz oldu bitti havası verdi ama beğendim bir kez daha izleyeceğim. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 22 Hzr 2009 |
| Mesajlar: 11 |
|
|
|
Bencede güzeldi, heleki 20 arkadaş toplanıp gitmiş, kızlar edward'a hasta olmuşsa, çıkışta erkek erkeğe kızlarla dalga geçme sefası... Süperdi  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 10 Oca 2008 |
| Mesajlar: 192 |
|
|
|
Filmi beğenmedim açıkçası.Kitaba göre beklenienin bayağı altındaydı.Roller ise pek başarılı değildi.Ayrıca Edward ie Bella 'yı onayan krakterleri beğenmedim.
Robert Pattison'un neresini beğeniyorlar hele hiç bilmiyorum  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 22 Hzr 2009 |
| Mesajlar: 13 |
|
|
... 23.06.2009, 17:20 |
|
|
çook kötüydü malesef.. kesinlikle tavsiye etmiyorum. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 17 Arl 2009 |
| Mesajlar: 105 |
|
|
|
Kitaplarını sevdiğim bir serinin ilk filmi... Sadece filmi ele alınca iyi ama uyarlama olarak başarılı değil.Ayrıca oyunculuklar da pek parlak değildi.İyi olan tarafı müzikleri ve görsellikti.Kitaptaki aşkı hissettiremedi maalesef.İkinci film çok daha iyi. |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 23 Arl 2009 |
| Mesajlar: 2145 |
|
|
|
Robert Patisson ve Kristen hakkında dediklerinize katılıyorum ama bence 2ye kıyasen daha iyi bir filmdi 2 çok durgun geçti arkadaşlarla filmden çıkmayı bile düşündük.. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 08 Arl 2009 |
| Mesajlar: 496 |
|
|
|
Çok faydalı bir film olmuş cinsel sorunlar yaşayanlar için. Aslında kız kendi kendine aşık oluyor ve erkek de çok sıkıcı davranıyor. İyi bir filmdi. Çok sıkıcıydı. Garip duygular uyandırdı, farklıydı. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 21 Oca 2010 |
| Mesajlar: 1 |
|
|
|
Bütün kitaplarını okudum.Ve işte yine aklımı tümüyle karmaşık hislere esir edip kırılgan duygularımın doruğundayken ve gözyaşlarım yanaklarımdan ümitsizce süzülüp giderken bilinmeze, nasıl olduğunu bilmediğim bir serinlik hissediyordum romanın sonunda. Çok ama çok derin bir nefes alıyordum beynimin fazla oksijene tepki gösterip bir emirle gözlerimi karartmasına aldırmadan. Çünkü böyle içime işleyen bir sondan sonra hafif kalıyordu anlık körlükler.Bir serinin üzerimdeki etkisini başka nasıl anlatabilirimki...Ayrıca filmlerin kitaplar kadar lezzet vermemesi çok normal.Çünkü kitap çok daha ayrıntılı ve kimse 3 saatlik bir filme bu kadar ayrıntıyı sığdıramaz... |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 02 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 4532 |
|
|
|
Film bence iyi. Bu sene altıncı sınıfta okuyan bir öğrencimin tavsiyesi üzerine izlemiştim. Beğendim.
Not: Markvala, foruma hoş geldiniz:) |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 19 Oca 2010 |
| Mesajlar: 13 |
|
|
|
seviyorum , beğeniyorum bu seriyi.kitaplarını okudum. filmi de çok izledim. çok beğendim ama kitaplar daha güzeldi tabiki. genelde oyuncular kitapta anlatılan karakterlere uyuyor bence. edward & bella aşkını seviyorum kısaca  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 17 Nis 2010 |
| Mesajlar: 61 |
|
|
.. 19.04.2010, 19:36 |
|
|
film gerçekten çok etkileyiciydi vampir filmler arasında en iddalı serilerden biri vampir fimlerine biraz da olsa farklı bir bakış getirmiş.. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 10 Nis 2010 |
| Mesajlar: 2997 |
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 06 Şub 2010 |
| Mesajlar: 2810 |
|
|
.. 19.04.2010, 20:45 |
|
|
2. filmini niye türkçe dublaj yapmadılar. :S |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 23 Mar 2010 |
| Mesajlar: 499 |
|
|
.. 29.04.2010, 0:01 |
|
|
kitapta filmde bence gayet hoş güzel seri |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 23 Nis 2010 |
| Mesajlar: 810 |
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 23 Mar 2010 |
| Mesajlar: 499 |
|
|
|
| ~Lavinya yazmış: | Alacakaranlık Serisi'ni başlarda severek okumuştum.. 4 kitabını da kısa zamanda okudum.. Alacakaranlık'ın filmini izledim.. Şu an dönüp baktıgımda o kadar da ilgi cekici gelmiyor aslında.. Eğer bi kitap daha çıkacak olsa almam mesela.. Ama gene de iyiydi diyebilirim. Başta bende baya seviyordum sonra noldu bilemem  |
banada aynen böyle oldu valla  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 01 Ksm 2009 |
| Mesajlar: 894 |
|
|
|
İlk filme burun kıvırarak girdik ve beğenmedik. Arkadaşlarımdan biri ağaçtan ağaca atlama sahnelerinde kahkaha atarken boğuluyodu neredeyse. İkinci filme gitmemeye and içtik. Ama bi övdüler, bi övdüler.. İlkine göre daha kaliteli olmuş dediler, Hayırdır inşallah dedik gittik. Yine olmadı ama bu sefer 3. film için bir yorumda bulunmama konusunda uyardım milleti. Büyük konuşmamak lazım... Bakalım..
Bu arada Edward'ın yakışıklı olduğunu düşünenlere tek cevabım var : Edward'ın Babası !  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 22 Hzr 2010 |
| Mesajlar: 4 |
|
|
|
Eclipse'i yeni izledim, birinci filmdeki basitliği, doğallığı, güneşsiz yağmurlu havayı ve ormanları çok sevmiştim, ikinci film geçiş filmiydi, çok şey beklemedim zaten, Eclipse birinci kadar yalın değil ama ikinci filme göre çok daha iyi.
Kitabı hiç okumayan birinin kaybolabileceği atlamalar var ama genel olarak güzel bir film. İlk filmde olduğu gibi yardımcı karakterler filmi zenginleştiriyor.
Tabi yazarın vampir konseptinin sadece adını kullandığını ama içerik olarak vampire dair hemen hemen hiçbir şey olmadığını unutmamak gerekir. Bazı insanötesi güçlerinin yanı sıra birlikte mutlu yaşamayı önleyecek böylece seriyi uzatacak engelleri olan belki de bu engeller sebebiyle insanüstü bir incelik, duygusallık, sevgisini gösterebilme özelliği olan erkek ve kendini ilk olarak onun yanında değerli hissettiği için tehlikeleri veya adamın engellerini önemsemeyecek kadar ona tutulan kızın hikayesi. zaman, mekan, engeller değişse de tutacak bir hikaye.
Kitaplarda benim vampir meselesine dair bulduğum belki de tek dikkat çeken şey, vampirin ölümsüzlükten kaynaklanan yalnızlığının vurgulanmasıdır (yalnız ve amaçsızsa varoluş, sonsuza kadar varolmanın ne anlamı kalır ki) ki filmlerde buna pek raslayamadım. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 23 Hzr 2010 |
| Mesajlar: 74 |
|
|
... 03.07.2010, 4:38 |
|
|
Parlayan vampir mi olur arkadaşım!
Gecenin efendileri elmas gibi parlarmı! Kafalarına kafalarına sert bir cisimle vurmak istiyorum. |
|
|
|
|
 |
|
|