|
ÜYE
| Kayıt: 07 Mar 2009 |
| Mesajlar: 525 |
|
|
|
Vampirle Görüşme
Filmin başlığını ben görememiş olabilirim. Büyük ihtimal ile de öyledir ki vampir filmleri arasında klasik gibi birşey bu film.
Vampir ile Görüşme Anna Rice'ın aynı isimdeki 1976 tarihli romanından sinemaya uyarlanmış bir filmdir.
Neil Jordan'ın yönetmenliğindeki filmin başrollerini Tom Cruise, Brad Pitt, Kirsten Dunst ve Antonio Banderas paylaşmıştır.
Genç bir gazeteci (Slater) gizemli bir adamla röportaj yapmaya başlar. Adam 200 yaşında bir vampir olduğunu söyler. İnanmayan gazeteciye birkaç numara yaparak onu inandırır ve öyküsünü anlatmaya başlar. Louis (Pitt) varlıklı bir gençtir. Karısını yakın zamanda kaybetmiştir ve kendisini bir türlü toparlayamamıştır. Sarhoş olduğu bir gecede Lestat'ın(Cruise) onu vampir yapma fikrine karşı çıkamaz ve bütün hayatı değişir fakat kendi içinde gelgitler yaşamaktadır çünkü insanları öldürme fikri ona çok ters gelmektedir . Bu nedenle uzun bir süre sıçanlar fareler köpekler ve tavuklarla idare etmiştir. Bu sırada küçük bir kız olan Claudia (Dunst) ile tanışır.
Vikipedi alıntısıdır. |
|
|
|
|
 |
|
|
ÜYE
| Kayıt: 11 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 436 |
|
|
|
neler kaçırıyoruz ya hu..
benim de çok sevdiğim filmlerdendir.. Hele ki twilight gay'liğinden sonra bir kez daha izleyip kendime geldim geçenlerde=)
paylaşım için teşekkürler=) |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 03 Arl 2009 |
| Mesajlar: 888 |
|
|
|
Off biri şu Stephenie yi ortadan kaldırsın da edebiyat dünyası rahatlasın!Resmen bir genç kızın gizli defteri durumu söz konusu yaa.Bir de 12 kitap olcakmış kurtuluş yok mu bu kadından!  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
| Shit! yazmış: | Off biri şu Stephenie yi ortadan kaldırsın da edebiyat dünyası rahatlasın!Resmen bir genç kızın gizli defteri durumu söz konusu yaa.Bir de 12 kitap olcakmış kurtuluş yok mu bu kadından!  |
shit mit demiycem alnından öpücem! =))
kendimi bi ara southpark'daki gothic'ler gibi hissettim. gerçi onları da sevmem de.. bu tvaylaytçılar yüzünden herkes bunlara da vampir diyordu ehhehehe ahhahahahaha oahohaohoahoha =)) |
_________________ De Gustibus NON Est Disputantum
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
... 08.02.2010, 22:52 |
|
|
Götük mötük sevmiom ben Shit seviyorumn  Kaliteli seviyorum sıkı fantastik seviyorum.Anne Rice iyidir bak! |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
hemcinslerim hususunda önyargımı hala kıramadım adamakıllı.. bir tek edebiyat hususunda.. bizler daha çok sorumluluk almaya meyilli yetiştirildiğimzden herhal, hayal güçlerimi sınırlandırılıyor gibi gibi..
ama bir shelley, bronte, Le guin kesinlikle "meclis dışarı" dır o da ayrı=))
bilemiyorum yani... |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
.. 08.02.2010, 23:08 |
|
|
Benimki sadece Stephenie ye özgü bir gıcıklık sevemedim bana basit geldi vıcık vıcık geldi! |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
arka kapak & filmden bir sahne..
notu verdim ne yazık ki=))) ya da iyi mi yapmışım ne bileyim.. sivri zekalılığımı sevmiyorum bazen=)) |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 02 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 1505 |
|
|
|
Teşekkürler.
 |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 01 Şub 2010 |
| Mesajlar: 13 |
|
|
|
İzlediğim en iyi vampir filmlerinden biri.Gerek oyuncu kalitesiyle,gerek kafamdaki vampir tanımına uyumuyla müthiş bir yapı.
Vampir filmi tadını almak isteyenler twilight saçmalığı yerine bu filmi izleyebilir. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
dracula'yı tek geçerim=)) üzgünüm... |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 07 Mar 2009 |
| Mesajlar: 525 |
|
|
|
| adrheanas yazmış: | neler kaçırıyoruz ya hu..
benim de çok sevdiğim filmlerdendir.. Hele ki twilight gay'liğinden sonra bir kez daha izleyip kendime geldim geçenlerde=)
Evet katılıyorum. -Gay kısmına değil ama- Twilight gereğinden fazla abartılmış bir film bence. Fazla rabet gören şeyleri almamak gibi garip bir huyum vardır ki kitaplarını da alıp okumadım. Fakat nedense her gittiğim kitapçıda ilgilendiğim kitapları gören görevliler bana bunu okuyup okumadığımı soruyorlar. Okumadığımı öğrenince de inatla almamı tavsiye ediyorlar. o_O Hayır kardeşim okumadım ve uzun bir süre de okumayı planlamıyorum. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
| Tiffany Lawrence yazmış: | | adrheanas yazmış: | neler kaçırıyoruz ya hu..
Evet katılıyorum. -Gay kısmına değil ama- Twilight gereğinden fazla abartılmış bir film bence. Fazla rabet gören şeyleri almamak gibi garip bir huyum vardır ki kitaplarını da alıp okumadım. Fakat nedense her gittiğim kitapçıda ilgilendiğim kitapları gören görevliler bana bunu okuyup okumadığımı soruyorlar. Okumadığımı öğrenince de inatla almamı tavsiye ediyorlar. o_O Hayır kardeşim okumadım ve uzun bir süre de okumayı planlamıyorum. |
bunun üzerine film bile çekilir; direniş - tvaylayt...
/dış ses/
this summer...
gittiği her kitapçıda "bunları okumadınız mı?.." tacizine uğrayan gencin inanılmaz dehşetli hikayesini izlerken tüyleriniz tiken tiken olacak mazallah!
.. |
_________________ De Gustibus NON Est Disputantum
|
|
|
|
 |
|
|