Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» FANTASTİK SİNEMA
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Evet bilmem duydunuz mu ejderha mızrağı anime türü bir film oluyor.şimdi link koyamadım ama sitesine bakarsanız çizimlerini bulabilirsiniz. Tanis çoq hoş olmuş,sturm da
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Ben kitapları okumaya başlamadan (hepsi bitti) önce level da görmüştüm resimleri "ne saçma sapan bişidir bu yaa" demiştim...

Bence anime deil de Final Fantasy gibi animasyon yapsalar daha güzel olurdu...
Üye
Üye

Final Fantasy hayranları için tam bir hayal kırıklığıydı.Bağımsız senaryo,GÜZEL grafikler felan fln...Sadece FF ismini taşıyordu Film

Bleeding its horror
Creating my structure
Now I shall reign in blood!...

Angel of death
Monarch to the kingdom of the dead
Infamous butcher,
Angel of Death!

I'm Little Slayer!Smile
Üye
Üye

bu şekilde cekiceklerse cekmemelerini tercih ederim...
adam gibi bi bütceyle güzel efektli sağlam bi filmi hakedio dragon lance..

Üye

Vvender yazmış:
adam gibi bi bütceyle güzel efektli sağlam bi filmi hakedio dragon lance..

Bu dedigine katılıyorum ama çizimler fena deil bence umarım adına yakışır bişiler olur Laurana nın bi örnegi var benim avatarımda o zaten Very Happy kulak abartılı olmus biras bence mesela kötü yanlarıda var ama mesela onun dısında güzel
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Bendede DL nin yeri hem çok büyük hemde çok özel filmi Eregon'un filmi gibi çıkarsa gerçekten oturup ağlarım.    Ben 1 yıl daha beklerim yeterki iyi bir bütçe ile düzgün bir film çeksinler.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Bilmiyorum ama 3 film olur-Sonra Efsaneler gelir-Sonra İkinci Nesil-Kaos Savaşları....... Offf Bitmez bence tek film yapıp bırakacaklar:)

Ejderha çizimleri pek iyi değil bence- Takhisis'in Beş Başlı Ejderha hali bence hiç olmamış-Kitap çizimleri kadar etkileyici olmasını isterdim

Bleeding its horror
Creating my structure

Angel of death
Infamous butcher,
Angel of Death!

I'm Little Slayer!Smile
Üye
Üye

Arkadaşlar bilmeden, tam anlamıyla bir konuyu araştırmadan konuşmazsak daha hoş, daha şık olabilir...

Geçtiğimiz yıllarda türkler tarafından yapılan sadece filmin bir reklamıydı. Yani onlar zaten bir film çekmeyceklerdi, sanki çekilmiş bir filmin reklamı gibi göstermeye çalışmışlardı ki bunu da zaten söylüyorlardı. Bu girişimin de herhangi bir mali desteği olmadığı gibi tamamen amatörce bir çalışma olduğunu unutmamak lazım. Bu çerçvede bakılınca, beklenenin üzerinde bir çalışmaydı...

Bu siteye gelince, uzun zamandır var olan bir yer. Ama hiç bir zaman tam da resmi bir site olmadı o da ayrı konu. Genelde "şu şu olsa iyi olur be" şeklinde tartışmalar dönerdi. Yapılan anime çalışma da çok profesyonel birşey olmayacak, aşırı heyecanlanmaya gerek yok Smile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Trailer Project ti sanrım adı. Amatörce Dragonlance fragman-filmi çekmeyi planlamışlardı. Tüm oyuncular kendi cebinden parasını vermiş-Kostüm diktirmiş-Raistlin'e lens getirtmişti yurtdışından. Keşke paşarılı olsaydıSmile

Bleeding its horror
Creating my structure

Angel of death
Infamous butcher,
Angel of Death!

I'm Little Slayer!Smile
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> FANTASTİK SİNEMA

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri