| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 09 Tem 2007 |
| Mesajlar: 11 |
| Konum: hapishane benzeri biryer |
|
|
:) 14.09.2007, 1:11 |
|
|
benim metal dinlemeye başladıgım grubu duymama ihtimaliniz bile yüksek to/die/for ama kopamıyorum ve gothic metal yapıolar hiç tarzım olmamasına ragmen hala beyenerek dinlerim.
neyse ben daha fazla konuşmayayım bu bozuk türkcemle.edebiyatta sadece okuyucuyum ama müzik derseniz gevezenin önde gideniyim ve sustum... |
_________________ you are the life i hate
you are my LETHE!!
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Mar 2007 |
| Mesajlar: 160 |
| Konum: Ankaranın Dorukları |
|
|
Oooo 14.09.2007, 12:16 |
|
|
Aaaa ben yokken metal muhabbeti yapılmış nefercim ben seni metale değil nile a alıştırdım bu 1 çünkü etrafımda nile dinleyen gerçekten yok herkes thrash metalci kesiliyo başıma ben daha çok death metal dinlerim halbuki bu 2 ayrıca metale kornla başladım kimsenin sesi jonathan gibi olamaz hep söylerim ve kornuma laf ettirmem bu 3 kreator death exodus pantera opeth slipknot vader sepultura arch enemy amon amarth hypocrisy ... böle giden bi listede bende vardır death metal daha çok dinlerim fakar korn slipknot gibilerinide dinliyorum ve nu metalede destek veriyorum.Linkin park gbi nu metal yaptığını sanana değil korn ve slipknot gibi gerçekten hissettirene desteğim bu 4 neyse artık sayı yazmayım  ama bi grubu herkes dinliyo diye bırakmak ve suçlamak asıl özentiliktir bence sanane kardeşim bırak onlar özentice yaşasınlar sonuçta KoRn müziğini yapıyo.Ve neferim karşında inanılmaz manyak bi korn fanı var bence etrafına iyi bak.  Neyse çok konuştum sanırım kusura bakmayın müzik konu olunca fantastik lafından bile daha üstün oluyo ve çenemi tutamıyorum.  |
_________________ My might is your despair..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 25 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 25 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 30 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 3 |
|
|
|
senfonik 06.10.2007, 0:10 |
|
|
bazen haggard bazen epica kesinlikle mükemmel oturuyo |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 26 Mar 2007 |
| Mesajlar: 14 |
|
|
|
yine mi metal... 06.10.2007, 10:57 |
|
|
Metal ve fantastik edebiyat alakası nedir? Metal müzik ne zaman çıktı fantastik müzik ne zaman? İki tane zibidiyi fantastik figürler içeren tişörtlerle görüyorsunuz diye aynı şey sanmayın. Fantastik edebiyat, yerel halk müzikleriyle özdeşleşmiştir. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Hmm 07.10.2007, 18:26 |
|
|
Kelt Celtic Metal rock isterseniz jazz blues saçmalamanın luzumu yoktu bende bi uyarı yapayım istedim metalle fantastik edebiyatın alakası yok diyen arkadaş biraz daha düşünebilir çünkü bir çok metal grubu şarkılarını buna adamıştır.Metal fantastik edebiyatın ilk müziğidir denmedi sonuçta ama bağdaşan noktalarının olduğu söylendi zaten sırf metal olsaydı hayat olmazdı izlediğiniz yüzüklerin efendisi müziklerinide metal yaparlardı.  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Hmm 10.10.2007, 23:13 |
|
|
Tabiki yürekten kutluyorum Power Metali bir metal türü olarak değilde bir fantastik edebiyat arka planı olarak düşünün derim yabana atılmaz.Ama son söylediğim gibi ben sadece power dinleyerek okumam opeth amon amarth dimmu borgir nile gibi bi çok black ve death grubunu dinlerken okumayı seviyorum.Her insan farklı şekillerde bunu yapabilir isteyen klasik müzik açar isteyen halk türküsü isteyen power metal.İşte günümüz insanlığı illa her şey bi şeyin alt dalı türü veya dalı olucak bu yüzden millet metal dışında bişeyler dinleyenlere özenti diyebiliyor çok rahatça.Müzik evrenseldir bence kitapta öyle.. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 13 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 39 |
|
|
|
.. 10.10.2007, 23:17 |
|
|
ben şahsen apocalyptica dinlemekten zevk alıyorum kitapları okurken ve nightwish blind guardian gibi gruplar zaten fantastik dünyayla alakalı şarkılara sahip olduklarından hoş oluyo iyi gidiyo ama ben şahsen kitap okurken pek müsik dinlemiyorum sade sade okurken daha bi kaptırıyorum güzel oluyo  |
_________________ vızz vız vızzz!!...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 12 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 5 |
|
|
|
.power 12.10.2007, 21:30 |
|
|
fantastik türü power metalle akrabadır diyebilirim.Zaten power metal'in konuları da efsanelerden oluştuğu için ve birde melodik hızlı ritimlerle birlikte bence fantastik daha iyi gider  |
_________________ Bilelim ki milli benliğini bilmeyen milletler başka milletlere yem olurlar.
KEMAL ATATÜRK...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 05 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 20 |
| Konum: Underneath the cyanide sun |
|
|
metal&fantastik 12.10.2007, 23:08 |
|
|
bence metal müzik türlerinin birçoğu fantastik dünyayla uyum içinde..özellikle blind guardianın şarkılarındaki fantastik kokuyu dikkate alırsak bırakın akrabalığı power metalle kardeştir derim ben  |
_________________ ..so drink to forget and drown all your sorrow bury your dreams choose mind refinery..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 17 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 22 |
|
|
|
bunu dinleyin derim:) 21.10.2007, 15:11 |
|
|
blind guardian&ıced earth-fiddler on the green.. |
_________________ gelseydi insanların saydamlaştığı ve kendilerini aşarak birbirlerine ulaşabildiği anların ne denli ender yaşanabildiğini ona anlatabilir miydim acaba..?..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 08 Nis 2007 |
| Mesajlar: 4 |
|
|
|
.. 21.10.2007, 15:56 |
|
|
Power metal ve Gothic metal => Nightwish, after forever , Within Temptation , Epica ws.ws. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 248 |
|
|
|
ya bırakın 22.10.2007, 21:31 |
|
|
fantezya serisi okunurken fantezinin kralları dinllernir müslüm baba mesela
cin ve japan halk müziklerini dinlerim |
_________________ Aşk istiyorduk ağızdan damardan
Gözler parlasın soluk açılsın.
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 248 |
|
|
|
metalci takılan cok herhalde sasırdım 22.10.2007, 21:35 |
|
|
cevaplarda hiç bizim esgilerimizi dinleyen birine rastlamadım uzuldum dogrusu=( |
_________________ Aşk istiyorduk ağızdan damardan
Gözler parlasın soluk açılsın.
|
|
|
|
 |
|
|
|