| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 17 Şub 2007 |
| Mesajlar: 39 |
| Konum: Soldier .. |
|
|
demon 21.02.2007, 4:18 |
|
|
icimdeki $eytan ;
(1)
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
(2)
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
|
_________________ if u dont love me , u say lie
tenime, herkesin okuyacagi kadar buyuk harflerle kazima benimleyken bana olan uzakligini.
i hate u chèry..
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 784 |
|
|
|
Öffff!!! 21.02.2007, 13:27 |
|
|
Aklıma mukayyet ol Yarabbi. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 08 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 26 |
| Konum: İstanbul |
|
|
RE: 20.10.2007, 19:25 |
|
|
Kan çizimler seninse yani bizi keklemiyorsan ama sanırım senin eline sağlık nazar boncuğu lzm. Bir kaç eleştiri yapacam ama bunları yalnış anlama sadece ders çıkarıp sanatını ilerletmende belki benimde tuzum olur diye.
Bence bu canavarın ağız ve gözlerinden çıkan şeyler kütüğe benzemiş ve bence çok yakışmamış. Genelde gözlerden yaa ateş filan çıkar ya sonsuz karanlığı sembolize etmek için simsiyah olur yada inze ve sivri gözler tercih edilir. Herşeye rahmen ben özgün olmayı düşünüyorum dersen daha sentetik ve korkutucu imgeler yerleştirsen bence sanatına diyecek kalmaz.
Sanatının devamını dilerim. Bu işe yeteneğin yatsınamaz düzeyde BAŞARILAR. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Re: RE: 27.10.2007, 10:38 |
|
|
| Shannara yazmış: | Kan çizimler seninse yani bizi keklemiyorsan ama sanırım senin eline sağlık nazar boncuğu lzm. Bir kaç eleştiri yapacam ama bunları yalnış anlama sadece ders çıkarıp sanatını ilerletmende belki benimde tuzum olur diye.
Bence bu canavarın ağız ve gözlerinden çıkan şeyler kütüğe benzemiş ve bence çok yakışmamış. Genelde gözlerden yaa ateş filan çıkar ya sonsuz karanlığı sembolize etmek için simsiyah olur yada inze ve sivri gözler tercih edilir. Herşeye rahmen ben özgün olmayı düşünüyorum dersen daha sentetik ve korkutucu imgeler yerleştirsen bence sanatına diyecek kalmaz.
Sanatının devamını dilerim. Bu işe yeteneğin yatsınamaz düzeyde BAŞARILAR. |
t$ler dostum tavsiyelerin için. ancak artık devam etmiycem. Etmek istemiyorum yani artık.
ki edebilecegim kadar da boş vaktim yok zaten. |
tenime, herkesin okuyacagi kadar buyuk harflerle kazima benimleyken bana olan uzakligini.
i hate u chèry..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 05 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 20 |
| Konum: Underneath the cyanide sun |
|
|
tebrik.. 27.10.2007, 13:51 |
|
|
gerçekten çok başarılı..keşke benim de böyle yeteneklerim olsaydııı  |
_________________ ..so drink to forget and drown all your sorrow bury your dreams choose mind refinery..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 30 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 17 |
|
|
|
dikkaat 30.10.2007, 15:20 |
|
|
Kıskanıyoruuum.... Mutlaka nazar boncuğu takmalısın ... |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Re: dikkaat 31.10.2007, 20:05 |
|
|
| Chislev yazmış: | | Kıskanıyoruuum.... Mutlaka nazar boncuğu takmalısın ... |
alan olmadı ki takalım  |
i hate u chèry..
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
ehe 31.10.2007, 20:27 |
|
|
Büyük ebatlarda bir nazar boncu alsam anca keser sanırım. |
i hate u chèry..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 08 Ksm 2007 |
| Mesajlar: 2 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 220 |
|
|
|
sss 22.07.2008, 17:11 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 03 Nis 2008 |
| Mesajlar: 81 |
|
|
|
.. 28.08.2008, 14:09 |
|
|
Süper bunlar. Ühüü çok kıskandım.  |
_________________ ''Gerçekler ve deneyimler bunu başarmıyorsa, güzelliği hayaller ve yanılsamalarda ara.'' H.P LOVECRAFT
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Tem 2008 |
| Mesajlar: 188 |
|
|
|
Kusursuz! 28.08.2008, 14:22 |
|
|
Kusursuz!
Özellikle yaratığın organik bir form mu, yoksa yarı organik yarı mekanik bir karışım mı olduğunu anlayamamak, tam sınıflandıramamak... Hayran kaldım!
Kemikten ve metalden bir kâbus gibi...
Lütfen çizmeyi bırakmayın.
Teşekkürler. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 220 |
|
|
|
kimse gücenmesin... 30.08.2008, 6:23 |
|
|
daha öncede yazdım çizimlerle ilgili şeylerin bana taşındığı buraya konmayacağı iletilmişti.ne yani konmasını istemiyosun diyenlere söyliyim bunun o kadar konmasını istedim ki daha çok sevdiğim ve ilgilendiğim öbür tarafa transfer etmek istedim.ondan bu çabam.bu bölüm gerçek ve aitolduğu bölümde olsun.
bence tabi...  |
|
|
|
|
 |
|
|
|