Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2
» RESİMLERİNİZ
Yazar Mesaj
Misafir

Takmadılar mı askere giderken? Baktın kimse takmadı kendin alıver yahu.    Amman nazar değmesin tuuuu! Monitör tükürük oldu. Neyse bu dua seni epey idare eder.
Üye
Üye

eved sanırım baya idare eder bu dua.

büyük ebatlarda bir nazar boncu alsam anca keser sanırım.

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Misafir

Askerlik stresli ya bayağı. Şu günlerde ortalık karışık.
Askerliğini Şırnak'ta falan yapıyorsan at nalı büyüklüğünde bir nazar boncuğu işini görür. Manevi etki olarak bir işe yaramadı   diyelim, hiç olmadı cephanen bitince düşmanlardan tekinin kafasına fırlatıverirsin.   Geri kalanını ne yaparsın  bilemeyeceğim ama.
Üye
Üye

nefertiti yazmış:
Askerlik stresli ya bayağı. Şu günlerde ortalık karışık.
Askerliğini Şırnak'ta falan yapıyorsan at nalı büyüklüğünde bir nazar boncuğu işini görür. Manevi etki olarak bir işe yaramadı   diyelim, hiç olmadı cephanen bitince düşmanlardan tekinin kafasına fırlatıverirsin.   Geri kalanını ne yaparsın  bilemeyeceğim ama.

mehueh bunu hic dusunmemisdim. Ama iyi dusunce Smile

Şırnak'ta degilim buna şükrediorum. Ama ha Şırnak ha Çanakkale birşey farkedmiyor Smile

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Misafir

Kan yazmış:
Şırnak'ta degilim buna şükrediorum. Ama ha Şırnak ha Çanakkale birşey farkedmiyor Smile

En azından deniz havası alıyorsun ve de manzarası güzel. Dağ havasından ve görüntüsünden daha iyidir.
Misafir

Çarpışma sesleri yok, şehitlere yakın, tarihle iç içe. Asker olasım geldi.
Üye
Üye

davulun sesi uzaktan ho$ gelirmis zaten Smile

Misafir

Haklı olabilirsin ama haberleri izlerken elime tüfeği alıp deli danalar gibi ortaya düşesim geliyor. Very Happy
Üye
Üye

bizimde yuregimiz hop hop ediyor. bir kaza kursununa denk gelip bizide doguya cekmesinler diye. Dua bilmememe ragmen hatim indiresim geliyor. lol

Misafir

Askerliğin, hatta savaşın bile en kolayı bile normal hayattan kat kat zordur. Tabii normal şartlar alltındaki biri için. O yüzden nef, ben asla tüfek alıp koşa koşa askere gitmem. Smile
Üye
Üye

Bncede çoq dehşet olmuş bnde çiziyorum ama uzun bi süre ara verdim...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Misafir

Rainmaker yazmış:
Askerliğin, hatta savaşın bile en kolayı bile normal hayattan kat kat zordur. Tabii normal şartlar alltındaki biri için. O yüzden nef, ben asla tüfek alıp koşa koşa askere gitmem. Smile

Görürüz Rain. Sen askere bir git gel de. Bekara karı boşamak kolaydır derler, atlıyorum ama.
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> RESİM ATÖLYESİ -> RESİMLERİNİZ
Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri