| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 02 Mar 2007 |
| Mesajlar: 158 |
| Konum: Ankaranın Dorukları |
|
|
Ravenloft 14.04.2007, 15:54 |
|
|
Bu başlığın olmadığınıda yeni farkettim ben strahd bir vampirin anılarıyla başladım seriye 2 ay önce okumuştum sislerin vampirini kimsede bulamadığım için okuyamadım pazartesi günü azalinle savaşa geçicem ben kitabı beğendim görüşleriniz nelerdir bu seriyle ilgili bi yerden sonra dl ilede kardeş oluyorlar  |
_________________ My might is your despair..
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Rl 17.04.2007, 18:01 |
|
|
Aslında Strahd orda ne öge varsa kullanabilen bi vampir sise kurda ve yarasaya dönüşebiliyo çok iyi bi büyücü büyü kitapları falan var ve vampir  Klasik vampirler en azından kurda dönüşmez  ama güzel bi karakter yaa ben azalinle savaşa geçtim bu arada diyaloglar felaket sürekli birbirlerini iğneliyolar  Dl de en sevdiğim karakter olan Lord Soth un kitaplarınıda arktan alıcam sabırsızlanıyorum |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 May 2007 |
| Mesajlar: 57 |
| Konum: kalıntılar içindeki taş |
|
|
lord soth 17.05.2007, 16:19 |
|
|
ben ravenloft serisinde sadece kara gül şövalyesini ve kara gülün hayaletini okudum.sadece onları okumamın sebebide losd soth olmuştu.ve iyikide okumuş oldukça beğendim çünkü... |
_________________ bulmaktı amaç ışığı,kayıp ötelerde kaybolmuş ışığı...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 26 Hzr 2007 |
| Mesajlar: 86 |
| Konum: Ankara! |
|
|
Ravenloft!!! 26.06.2007, 14:03 |
|
|
Ravenloftu okumaya Ejderha Mızrağı'ndan tanıdığımız Lord Soth'un hikayesini anlatan kara gül şövalyesini ve kara gülün hayaletini okuyarak başladım.Sonra Sislerin Vampiri'ni okudum.Hoş bir diyar,aslında her diyardan açılan bir yer olması çok hoş olmuş.FR'den Jander,Dragonlance'den Lord Loren Soth ve hanımı İsolde(biraz spoiler olabilir Kara Gülün Hayaletinde ayrıntılı bilgiyi bulabilirsiniz) çok hoş olmuş ama Soth un çabucak ayrılması kötü oldu bence. |
_________________ ...
Raining blood
From a lacerated sky
Bleeding its horror
Creating my structure
Now I shall reign in blood!...
Angel of death
Monarch to the kingdom of the dead
Infamous butcher,
Angel of Death!
I'm Little Slayer! 
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 24 Ağu 2007 |
| Mesajlar: 6 |
|
|
|
ravenloft 26.08.2007, 22:04 |
|
|
ben bütün seriyi okudum çok güzel bir anlatımı var kurgusu da çok güzel. ülkeye bağlı olan daha doğrusu ülkenin kendisi olan bir vampir. ruh haline göre hava durumları değişiyor. ülke içindeki zehirli sis bulutunu kontrol edebiliyor her hayvan ona itaat ediyor ama kendi ülkesinde hapis sisten sınırları geçemiyor. hikayesi çok hoş bence... |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 25 |
|
|
|
ravenloft 11.09.2007, 22:04 |
|
|
ravenloft çok güzel tasarlanmış bir dünya bence. pek bi severim. atmosfer çok iyi anlatılmış gerçekten. serinin en zayıf halkaları lord soht un hikayesinin anlatıldığı kitaplar. hikaye o kadar da iyi değildi bnce o kitaplarda. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 25 |
|
|
|
ravenloft 11.09.2007, 22:05 |
|
|
ravenloft çok güzel tasarlanmış bir dünya bence. pek bi severim. atmosfer çok iyi anlatılmış gerçekten. serinin en zayıf halkaları lord soht un hikayesinin anlatıldığı kitaplar. hikaye o kadar da iyi değildi bnce o kitaplarda. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 13 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 39 |
|
|
|
:D 10.10.2007, 23:30 |
|
|
açıkcası deli gibi okuduğum bi seri çok güzeldi sislerin vampiriyle başladım fakat geri kalan kitapları okumak isteğim çok kırıldı çünkü resmen kendimi adadığım karakter ebedyete kavuştu dolayısıyla strath la devam etmek çok cazip gelmese de çok güzel bi dünya yaratılmış ve harika bi anlatımı var devam edecem o yüzden |
_________________ vızz vız vızzz!!...
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Hmm 01.12.2007, 23:09 |
|
|
ilk kitap ve son kitap tek diğerleri ise lord soth azalin ve strahdla ilgili karakter incelemesi 2liler halinde sırasıysa okuyanda farkedebilir bunu imkansızlıktan sırasız okudum zaten ilk kitap yeni elime geçti  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
hmm 08.12.2007, 0:26 |
|
|
Kitap bitti jander ebediyete  ee anladım tabiki  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 07 Arl 2007 |
| Mesajlar: 10 |
| Konum: Işığın İlk Düştüğü, Suyun İlk Aktığı, Dağların Ardındaki Ülke |
|
|