Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
» GENEL TARTIŞMALAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

bira olmak  isterdim böylece  her  fantasitik kurgu  kitabında  bende  olmuş olurdum Razz  Razz
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Fearun da büycü, tercihen kızıl büyücülerden,
orta dünyada kolcu,
star wars'da kılıç ustası  

Üye

Hmm klasik olacak ama
Gedik savaşlarında:Thomas ın yerinde olmak isterdim (İlk başta sıradan sonradan bir Valherunun ruhuu taşımak isterdim)
Ejderha Mızrağında:Raistlin veya Strum ola bilir (Yaa şerefimle ölürüm yada Güç için herşeyimi satarım   roll  wink )
Ölüm Kapısı Serisinde:Tartışılmaz tabiki Haplo
Drizzt Dourden'de:Artemis Entreri(Adam güç ve hırsları için Drow ırkı ile bile yaşıyor herşeyi yapıyor hele sonlara doğru piskopat sağlam biri oluyor Jarlaxle ile arkadaş bile oluyor)
Perg Efsanelerinde:Okçu (Neden olmasın)
Elenium Serisinde:Bir su büyücüsü
Yüzüklerin Efendisinde:Boramir( Evil or Very Mad  Ahaha almam lzm o yüzüğü)
Harry Potter da:Sirius Black
vs.... Büyü ve savaşın içinde olayım aslında oda yeter bana be  
Üye
Üye

Bilen var mı bilmem Arkanus projesi var Duyurulara yazacağım ama Ali Aksöz'ün süper projesi

Ben orda Daes Agelmar olmak isterdim:

Ayrıntılı bilgi:
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.

işık'ın elçi'si. saumyrlerin “parlak”, cücelerin “yolcu”, elflerin “dhryfen”, tarcosların “sûr” dediği savaşçı. cevher’in asla tahta çıkmamış kralı. pelloi kuşatmasının mareşali, yüz savaşın generali, eski toprak, genç ama yaşlı adam... arkanus'un en korkulan figürlerinden biri. geçmişi karanlık, kılıç tutan bilekleri kudretli.

Bleeding its horror
Creating my structure
Now I shall reign in blood!...

Angel of death
Monarch to the kingdom of the dead
Infamous butcher,
Angel of Death!

I'm Little Slayer!Smile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Ben zaten Chislev 'im  Smile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Mitolojik kuş Umay'ın ta kendisi.. Smile İsim değil yani cisim.. Razz

Üye
Üye

Dragonlance'de Laurana wink
Yönetici

Laurana ile hiçbir kulvarda baş edemezsiniz. Anlıyor musunuz? Hepinizi teker teker, yakalayıp ipe dizer, derilerinizi yüzer, yüzüp ağzınızı büzer, dişinizi tek tek söker, avuçlarınıza döker, sonra burnunuzu büker, yanaklarınıza diker, gün aşırı dağa çıkar, kelle alıp evler yıkar, çanınıza otu tıkar, ağzınıza kurşun sıkar, sıkar sıkar sonra bıkar, kendi işlerine bakar. Duydunuz mu leeeyynnnn? Ağzınızı burnunuzu birbirine katar sizin. Ah sevgili Laurana! Seni neden bu kadar seviyorum? Nideeeeeeennn?
Üye
Üye

Yaa bırakın beyler bayanlar ne bu iyilik sevgisi. Kimse benim gibi kötülerin kazanmasını istemiyor mu en güçlü kötüler, kötülerde soylu (olanları var), iyiler kazanıyor ama bir bakın nasıl kazandıklarına kötülerin hiç beklemediği bir olay olur yada iyilere yadım gelir vs... İyiler 1v1 de hiç birsey yapamıyorki yaa Tanrı'sı yardım ediyor yada dostları büyülü bir alet vs... Bu dünyayı değil fantastik dünyayı konuşuyoruz bence en sağlam karakterle kötüler...

Kitiara Uth Matar' a gelince kadın daha ne yapsın 2 kardeşini yetiştirdi hemde daha kaç yaşında iken. Daha geçliğinin bağrında babasını aramak için yollara düştü haydutlarla savaştı kötülğe göğüs gerdi. Birçok zaman da iyiliği dokunmadı mı Tanis'e???
Üye
Üye

bütün dünyalarda kendim olmak isterdim. örneğin tlotr kendi hayal ürünüm olan ateş kılcıyla sayısız gözyaşı savaşında orkları kesmek, yüzük savaşında uruk hai doğramak. yada bir kara elf ile arkadaş olupo ordan oraya koşmak...... waaay..
harry potterda da ben ben olurdum heralde ama kesinlikle revinclov dan olurdum..... haryye mesafeli kalırdım. ama her işinin sonunda da beni görmesini sağlardım. yani mutlaka elinde sonunda bana işi düşerdi hokus pokus yaparken. bide onun mürver asasına ben sahip olurdum bu bir gerçek Very HappyVery HappyVery Happy.....
kuzey kıtalarda bir arbex izleyeni olmak için uğraşırdım.........................
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

LOTR'de galadriel'in kızlarından biri ya da shireda hobbit
eski mısırda isis,
orta asyada gün ana (güneş tanrıçası)
nuxar'daysa öykücü okurgezerim zaten Smile
Üye
Üye

Warcraftta arthas olmak,
Eragondada bir ejderha olmak isterdim   

Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum.
Bir Gercek : Seni çok özlüyorum
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Moderatör

Orta Dünya'da; Arpadam Kaymakpürüzü'nün yeğeni, Subaşı'ndaki Yeşil Ejderha sakini Shire'li bir hobbit, Shire sınırlarında dolanan sürgün elflerinden biri, Yanlızdağ'ın Kralı'nın hizmetlisi bir cüce, Gondor'da Denethor'un akıncılarından biri (kısa kesim uzatmadan OrtaDünya da varolmak bile yeterdi)

Ejderha Mızrağı'nda; ! (okurken iyiki böyle bir dünyada yaşamıyorum demiştim, sözümü yemeyeyim)

Unutulmuş Diyarlar'da; Drizzt ya da Bruenor gibi birşey

Yerdeniz'de; hiç şüphesiz Roke'lu bir büyücü

Harry Potter'da; Karanlık Lord olmak hoş olabilirdi olmazsa ne olsa olur:)

Üye
Üye

Zaman çarkının henüz ikinci kitabının ortalrındayım ama şimdiye kadar en çok ilgimi çeken fantastiklik kurtlarla iletişim kuran insanlar oldu doğrusu... Hakikaten karişzmatikler...

Üye

En büyük hayalim wampir olmak hala bi umudum war ama stoklar tükendiyse vampir avcısı, nekromensır, kedi kadın ya da karizmatik dövüş kadınları oluyo ya aeon flux veya ultra wiolet gibi...  
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> GENEL TARTIŞMALAR
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri