Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2
» AÇIK HAVA OYUNLARI
Yazar Mesaj
Üye
Üye

SOrunun cevabı.. evet öyle olmak alın yazımız...  

çILdIRtAN BiR GüNAh bU gECe...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

son yolcu yazmış:
Kayış saklamada ne indirirdik birbirimize kayışları.Şak şak acımazdık hiç.Nasılda kaçardık yiyecez kayışı diye.

Bu satırları okuyunca daha önce adı geçen bir film repliği geldi aklıma.
   "Babam alacak Fıstığı.O alınca da ben binecem üstüne, vuracam kırbacı vuracam kırbacı."
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Çok eğlenceli bir filmdi yha.
Üye
Üye

éHayır hayır kimse Fıstığı kırbaçlayamaz.Onu ancak ben Kırbaçların.Gel fıstık olum...Bak başkası yapmasın diye...   (Yüz ifadesine dikkat yalnız.Sadist çocuk.)
Üye
Üye

usha yazmış:

son yolcu yazmış:
Kayış saklamada ne indirirdik birbirimize kayışları.Şak şak acımazdık hiç.Nasılda kaçardık yiyecez kayışı diye.

Bu satırları okuyunca daha önce adı geçen bir film repliği geldi aklıma.
   "Babam alacak Fıstığı.O alınca da ben binecem üstüne, vuracam kırbacı vuracam kırbacı."

Bizim meşhur Şişko Nuri'nin Türk sinemasına adını yazdırdığı sahneForumda bahsi geçmişti bende hatırladım ya sürekli tekrarlayıp duruyorum sözleri.Arkadaşlarla gidiyoruz soruyorum bunu biliyormusunuz diye bilmeyen yok valla.Tabi unutulurmu o sahne.Nuri'nin sözleri söyleyiş tarzı ve o andaki yüz ifadesi aklımıza kazınmış.
Üye
Üye

Biz bekçili eşşek diye bir oyun oynardık. Belki bilenleriniz vardır. Biri bekçi olur biride eşek Smile Eşek olan aynı uzun eşekteki gibi eğilir. Diğerlerinin amacı da bekçiye yakalanmadan eşeğe binmektir. Yalnız burda en çok acıyı eşek çeker çünkü bir kişidir ve 4-5 kişi üstüne atladığı için çok zarar görür Smile Tabi bekçinin yakaladığıda eşek olur.

Üye

Birlikte vakit geçirmek gibisi yoktur !

Arkadaşına dokunarak ve konuşarak her türlü iletişim kurarak birlikte eylenmek birşeyler yapmak,
modern ama birbirinden uzak durarak hatta beyinleri çatıştırarak oynanan oyunlardan bin kat daha güzel
Üye
Üye

Aynen katılıyorum bu konuda sana Jolly.Eskiye özlem duymaya başladım.Eskiden sabahtam akşama kadar arkadaşlarla binbir çeşit oyun oynardık.Çoğu abuk sabuk oyunlar olurdu ama birlikte vakit geçirirdik.Şimdi her eve bir bilgisayar girdi ve sokak hayatı bitti.Konuşmayı bile msn den yapıyoruz.Bu ne hoppa hayat,bu ne boktan yaşam,bu nasıl arkadaşlık isyanım var uleyn.Gaza geldim atıyorum bilgisayarı camdan aşağı...
Üye
Üye

Güzel tiyatro oynadın  Very Happy  Hani ne oldu yeni bilgisayar mı aldın nereden giriyorsun internete  Question
Üye
Üye

Ya bide şişe çevirmece vardı Smile

Üye

En sevmediğim oyundu.Hala o anılarım aklımda!CESARET mi GERÇEK mi?Cesareti seçenlere hala yaptırdıklarını unutamıyorum ki buna da çok az kişi cesaret ederdi.Zaten öyle oyunlarda bazen amacından sapıyordu.Ama gerçek seçeneğinden daha iyi bir seçenek oluyordu bazen cesaret!

usha yazmış:
éHayır hayır kimse Fıstığı kırbaçlayamaz.Onu ancak ben Kırbaçların.Gel fıstık olum...Bak başkası yapmasın diye...   (Yüz ifadesine dikkat yalnız.Sadist çocuk.)

Süper yaaa
Üye
Üye

arkadaslar bu oyunu erzıncanda bulunduğum sırada oynadım,daha da oynamadım zira insanın 'böğür' denilen bölgesi oyun sonrasında rahat 3 gun tam randımanlı calısamıyor! oyun şu şekilde icra ediliyor:

OYUNUN İSMİ : yaylım ateş (çok fenadır)

PERSONEL SAYISI : minimum 8

MEKAN : ev olur, okul olmaz, bahar festıvali olur(teşhir olma amaçlı bir tercihtir bu)

OYUN SONRASI DAMAGE DURUMU : kaburgalarda eğilme (fizik kurallarına aykırı olabilir ama oluyo), geçici nefes darlığı, nefes darlığına bağlı surat kızarması ve morarması...

OYUN İÇİN GEREKENLER : KEMER!ortada yatan kişinin (kurbanın) fiziksel dayanıklığına bağlı olarak korunması için yorgandır, kırlenttir falan...

OYNAMA ŞEKLİ : arkadaşlar öncelikle bu katılımcı 8 kişiden, kendi aranızda yapacağınız kura sonucunda bir bir kurban seçersinin ve ortaya getirisiniz. bu arada oyunun ev versiyonunu anlattığımı belirteyim. kurban ortaya kollarını ve bacaklarını kendine çekerek bir kaplumbağa edasıyla yatar. yerdeki kurbanın sağına ve soluna 3'er kişi yerleşir. arkasına ise komutları verecek olan ve oyun içinde en çok küfür yiyecek olan arkadaş oturur! arkadakinin konumuna bağlı olarak kurbanın etrafındakiler isim alırlar. bunlar sağ 1 - sağ 2 - sağ 3 ve sol 1 - sol 2 - sol 3 isimleridir.VE OYUN BAŞLAR! kurbanın arkasındaki kumandan sağ 1 dediğinde ona göre sağdaki kurbana elindeki kemerle olnaca kuveeti vasıtasıyla geçirir, sonrasında sol 3, sağ 2 , sol 1... sıralama kumandana kalmış.taaki (örnek gösteriyorum) sağ 1 yerine sol 1 ve ya yönünü şaşırıp yanlış vuran biri çıkana kadar. işte o zaman yanlış hamle yapan yere geçer ve oyun ivedi bir şekilde akar.oyunda makbul olan konutların hızlı verilip hızlı hamle yapılmasıdır! bu şekilde solo vuruşların yanı sıra kumandan YAYLIM ATEŞ diye bağırdığında herkes kurbana geçirür!yaylım ateşte de herhangi bir sınırlama yoktur.

evet arkadaşlar, YAYLIM ATEŞ oyunu bu günkü konumuzdu. umarım oynayanlar için verimli bir oyun olur. kurbanlara şimdiden bolca geçmiş ola!!hade bakem!

Üye

Fantastik okuyanların %99unda, bende dahil olmak üzere SADO and MAZO bileşimi bulunmakta...     bunlar bizim küçük fantazilerimiz....
Üye
Üye

orası öyle. insan hayal gücü dışardan gelenlere tepki olarak gelişir. çektiğiniz acı ve ya haz ruhu kamçılar. bu acıyı çok çekenin çok daha yaratıcı olduğu anlamına gelmez. ama bunlarında tersi düşünülemez. kızılderililler bile demiş 'ruh gelişirken beden acı çeker'

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> OYUN ÇEŞİTLEMELERİ -> AÇIK HAVA OYUNLARI
Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri