| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 230 |
|
|
|
'' T O W E R - O F - T H E - W A R I T H S '' 18.01.2008, 2:05 |
|
|
tren gibi gitmesin istedim artık yeni ekleyeceklerim burada...Yorumlara gene açığım tabiki...
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
CONQUEROR OF EAST- |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
devam... 19.01.2008, 2:52 |
|
|
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
devam... 19.01.2008, 3:11 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
devam... 06.02.2008, 15:20 |
|
|
bu tip çalışmalara yer vermeyi düşünüyorum bu ara.tabiki görüşleri bekliyorum...
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 30 Ksm 2007 |
| Mesajlar: 41 |
| Konum: Nuxar |
|
|
çok güzel 06.02.2008, 16:49 |
|
|
siyah beyazlar her zamanki gibi çok güzel. Özellikle çocuğun şovalyeye bakışı hoşuma gitti  benim bi kızım olsa böyle bıcırık bişi olsun isterdim.
renkli olana gelince. bir taraftan aztek rüzgarı, öbür taraftan alp esintisi hissettim nedense. başka bi yönden bakınca kelt. eheh. kafam karışık galiba ya da bakmayı beceremiyorum.  sade bi boyama yapmışsın. renklerde azıcık daha gölgeleme olsa daha bir gösterişli durur gibi geldi.
off. sanki kırk yıldır resim yapıyomuşum gibi konuştum. haddimi aştımsa affola. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
Çizgi Roman 07.02.2008, 13:37 |
|
|
şuan biraz daha çizgi romana dayalı gitmeye çalışıyom görmediklerinizde.bir çizgi roman yapıyorum siyah beyaz bu arada sonlara geliyo kısa fazla uzun değil.bakalım oda biraz ayrıntılı.farklı bisey denedim bazı yerlerinde.kısmet biter umarım.teşekkürler . |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
Re: tomb 07.02.2008, 13:39 |
|
|
öle olcak yaptıgım animasyondada bazı seyleri baya abartcam.hem önde diye hem vurgulamak istersem abartıyorum.o imza bir süre gayri resmi imzam.geçici olarak düşünüyorum.gelişigüzel yazmak saçmasapan oluyodu.baştan koymadığıma pişmanım çok.teşşekkürler güzel yorumların için.
| JollyRoger yazmış: | | Son resmi beğendim fakat yayı tutan eli fazla büyük olmuş gibi geldi harika çiziyorsun tomb baka bakak doyum olmuyor sana yanlız sol alt köşedeki imza ayrı bir güzellik |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
Re: CONQUEROR OF EAST- 07.02.2008, 13:44 |
|
|
o resim garip karar verdim.yapacağım animasyon klibinin şarkısının adı conqueror ve orda bahsedilen kazanovayı bir fatih'e benzettim hayalimde.kendini böylemi görüyor bu diye.''adamım bu küçükişlere ben bakarım,yakarım!''gibi dursun istedim.hikayesi bu nasıl yapıldığına gelince üzerinden photoshop geçtimi diye sorarsak,başka hiçbişeygeçmedi ki!o resim elde böyle karakalemle önceden taslak olarakda çizilmedi,veya başka resim şablon alınmadı.baya tv izlerken önümdeydi tablet girdim öle bodos çalçul daldım oturttum sona basladım ustunu basını oynamaya.sırf photoshop ve baya kağıda çizer gibi gittim referanssız.
| JollyRoger yazmış: | CONQUEROR OF EAST- resmini nasıl yaptın tomb ?
Üzerinden photoshop geçtimi |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
devam... 16.02.2008, 5:00 |
|
|
karakterlerimden biri daha.umarım birgün hepsi animasyon olarak hayata geçecek. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 22 Şub 2008 |
| Mesajlar: 7 |
|
|
|
Balıkçı 22.02.2008, 2:04 |
|
|
Çizim tekniğindeki çeşitliliğe hayran kaldım. Biri diğerine benzemiyor farklı ellerden çıkmış gibi. Çoğu çizim yapan kişi bir tarza bağlanır istemden sen bunu aşabilmişsin. ÖZellikle sondaki okuçu ile diğer çizimlerdeki farklılık. Okçuda yaptığın deformasyon çok özel bence. BU tarz bir deformasyon ile kendine özgü bir dünya yada ne bileyim benzeri birşeyler yaratabilirisin. Çokta güzel olur. Belirttiğin gibi benzeri çizimleri görmek isterim.
Favorim balıkçı sığınağı sanırım şu arkada kayık olan resim. Bu resmi mürekkeplemi taradın. Nasıl yaptığın konusunda ip uçları verirsen hatta olmadı üşenmeyip uzun uzadıya anlatırsan sevinirim. Bide kullandığın malzemeleri rica edeyim özellikle.
Eline sağlık. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
airin 22.02.2008, 6:35 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
hırsız 22.02.2008, 6:42 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|